Woontrend retro!

We doen het alweer een tijd, het mixen van moderne materialen met vintage artikelen uit de 50, 60 en 70e jaren. Men houd steeds meer rekening met de aanschaf van producten waar dit vandaan komt en waarvan het gemaakt is. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Producten worden steeds vaker gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen zoals bamboe, hout, katoen, rotan en linnen.

Retro raambekleding

Bent u op zoek naar een houten jaloezie en wilt u een retro uitstraling? Kies voor onze Abachi lijn jaloezieën met koord i.p.v. ladderband. In deze lijn zijn vele kleuren mogelijk. Donkere bruintinten passen goed in deze woontrend. Wenst u liever een aluminium? Kies dan voor lamelbreedte 16 mm. Wilt u nog meer warmte creëren in uw huis? Combineer velours gordijnen bij uw jaloezieën. Deze stofsoort is tegenwoordig weer erg populair. De gordijnen geven een chique retro uitstraling en zorgen ook voor een goede akoestiek.

Retro kleuren en meubels

Het combineren van meerdere kleuren en materialen bestempeld de retro woontrend. Er zijn geen regels voor de kleurencombinaties. De kleuren rood, oranje okergeel, bruin en groen worden veel gebruikt. Patronen in o.a. geometrische vormen worden ook veel toegepast. Dit komt terug in meubels accessoires en behang. In meubels wordt er een combinatie gemaakt van oude en nieuwe producten. Het kunnen ‘vintage’ meubels zijn uit de kringloop winkel komen of retro meubels die oud lijken maar het vroegere vitrage nabootsen.

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: