Dit zijn dé kleur- en woontrends van 2024

Als woonliefhebber ben je graag op de hoogte van de nieuwste trends op gebied van interieur. Benieuwd naar de nieuwe trends van 2024? Lees dan snel verder. Wij nemen je mee in de nieuwe meubel en kleurtrends die je kan verwachten in het nieuwe jaar. En welke producten uit onze collecties je hierbij kan combineren!

Woontrend: Curved lines

Een trend die bijna bij alle woonstijlen toe te passen is. Ronde vormen worden steeds meer in de interieurs toegepast. Dit zie je terug in verschillende elementen, zoals in meubels, maar ook lampen en accessoires. Denk aan ovale tafels, maar ook banken die worden afgerond.

Bron: Eijerkamp.

Woontrend: Modern Seventies

Op zoek naar een retro interieur? Dan is dit een woonstijl voor jou. Of je nu op zoek bent naar een volledige make-over van je interieur of gewoon een vleugje retro wilt toevoegen, deze trend biedt veel mogelijkheden. Ook planten kunnen niet ontbreken in deze woontrend.

De kleuren die bij dit interieur passen zijn kleuren zoals mosterd-geel, groen, oranje en bruin. Bij dit interieur kan je mooie natuurlijke jaloezieën toepassen. Denk aan natuurlijke materialen, zoals Abachi hout of bamboe houten jaloezieën.

Bron: Vogue.

Kleur van het jaar 2024 Histor: Limitless

Limitless is een frisse, zachte pasteltint met de kracht om te verrassen. Helder en intens genoeg om een power-kleur te zijn. En tegelijkertijd mild, zodat het zich kan dragen als neutral. De geeltint komt uitstekend tot zijn recht als basiskleur, maar doet het net zo goed als ondersteuner van zowel warme als koele tonen.

Een mooie combinatie bij deze kleurtrend is een plissé of duette op maat. Deze vormen van raamdecoratie geven een strakke, neutrale uitstraling en passen daarmee perfect bij een trendy kleur als deze.

https://www.histor.nl/inspiratie/kleur2024#

Kleur van het jaar 2024 Flexa: Sweet Embrace

‘Sweet Embrace’ is een vriendelijke en zachte tint die een positief gevoel in onze levens brengt. Het is een optimistische kleur geïnspireerd op de zachtheid van veren en avondwolken. Het is een opzichzelfstaande tint, maar ook zeker goed te combineren met andere tinten. Het is subtiel en verfijnd en geeft bij verschillende soorten licht verschillende ambiances.

Vouwgordijnen zijn een mooie combinatie bij deze kleurtrend. In de collectie van A House of Happiness vind je een tal van mooie zachte pastel tinten die goed uitkomen bij deze sweet Embrace kleur. Neem contact op met onze klantenservice voor het beste advies.

 

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: