Afmetingen

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

Volgende stap

Kleur van het systeem

Kies kleur

Volgende stap

Bedieningskant

Volgende stap

Extra opties

Een haaklijst wordt aangeraden bij ramen waar veel wind op staat.

Een Speed reducer vertraagt de snelheid van de hor die in het rol systeem getrokken wordt.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Rolhor Joe Benelli bestellen

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

De rolhor Basic is de meest verkochte rolhor van Joe Benelli en biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding! Hieronder kunt u uw Joe Benelli muggen rolhor op maat maken en de muggen buiten houden.

Voordelen

  • Meest verkocht;
  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding;
  • Smalle cassette;
  • Greep aan beide zijden bedienbaar;
  • Duurzaam vrij bewegend gaas;
Opties

Plaatsbepaling
Bij buitendraaiende ramen: de rolhor binnen monteren. Bij binnendraaiende ramen: de rolhor buiten monteren. Het systeem rolt dus van boven naar beneden.

Maat nemen
U bestelt altijd de buitenmaten van het totale rolhor systeem dus de breedte van buitenzijde geleider naar buitenzijde geleider en de hoogte van bovenkant cassette tot onderkant geleiders.

Maat berekenen


In de dag montage (tussen de muren):
Neem de strakke dagmaat van het kozijn vervolgens haalt u er 2 mm speling van zowel de hoogte als de breedte af. De gevonden maten dienen als eindmaten te worden opgegeven (De breedte mag niet kleiner zijn dan 42 cm).Op de dag montage (op de muren):
Neem de strakke dagmaat van het kozijn, vervolgens telt u bij de breedte 2 x 3,2 cm op voor de geleiders. Bij de hoogte telt u 7,1 cm op (4,9 cm voor de bovenbak en 2,2 cm voor de onderlijst) De gevonden maten geeft u op als eindmaten.

 

Montage
Steek de geleiders met de voorbewerkte zijde door de glijblokken, zodat deze aan de zijkant van de kapsteun vastgeschroefd kunnen worden. Houd het geheel voor de opening en teken af waar u de geleiders op het kozijn of de muur vast wilt schroeven. Boor nu op de aangegeven plaatsen een gaatje in de geleiders (zorg ervoor dat het gat aan de kozijn zijde kleiner is dan aan de buitenzijde). Monteer nu de rolhor op zijn plaats. De geleiders smeren met uitsluitend siliconenspray. Geen andere smeermiddelen gebruiken.

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: