Plissé hordeur op maat

Genieten van de frisse lucht in huis, maar geen overlast van insecten? Met een plissé hordeur op maat geniet u van beide voordelen! Een plissé hordeur is eenvoudig te openen en sluiten en biedt u daarmee alle gemakken die u wenst. Selecteer het type plissé hordeur en stel uw nieuwe hordeur op maat online samen tegen een scherpe prijs!

Plisse hordeur (enkel)

  • Voor draairaam naar binnen en buiten en schuifraam
  • Geruisloos en makkelijk te bedienen
Adviesprijs € 447,52 Vanaf € 406,84

Plisse hordeur (dubbel)

  • Voor draairaam naar binnen en buiten en schuifraam
  • Geruisloos en makkelijk te bedienen
Adviesprijs € 856,55 Vanaf € 778,68
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Het gemak van een plissé hordeur op maat

In de zomer heeft u graag de deuren open, zodat het binnen aangenaam koel blijft. Het vervelende is dat u bij het openen van de deur niet alleen de toegang voor uzelf biedt, maar ook toegang biedt voor insecten zoals mieren, vliegen en muggen. Doordat een plissé hordeur gemaakt is van geplisseerd gaas, kunnen insecten niet naar binnen. Het gaas is hier te dicht voor geweven. Toch is het gaas open genoeg om frisse lucht van buitenaf door te laten.

Een plissé hordeur is ook zeer geschikt voor mensen die last hebben van hooikoorts. Naast insecten houdt het geplisseerde gaas ook pollen tegen. Zo kunt u op elk moment van de dag genieten van frisse lucht zonder hier klachten van te ondervinden.

Het systeem van onze plissé hordeuren op maat

Onze plissé hordeuren worden gemaakt van zwart geplisseerd gaas. De draden waarmee het gaas geweven is, wordt gemaakt van stevig nylon. Het gaas wordt verwerkt in een aluminium profiel. Op het verticale deel van de plissé hor wordt een handgreep geplaatst, waarmee u de hordeur kunt bedienen. Doordat het gaas gevouwen is, is er geen veerspanning nodig en kunt u uw hordeur in elke gewenste stand zetten. Daarnaast neemt het pakket (profiel en gaas in gesloten toestand) weinig ruimte in beslag.

Een plissé hordeur voor tuindeuren en openslaande deuren

De hordeuren met plissé gaas zijn speciaal ontwikkeld voor tuindeuren en openslaande deuren. Voor een tuindeur is een enkele plissé hordeur een goede keuze. Voor openslaande deuren bieden wij de dubbele plissé hordeuren waarmee u de brede deuropening van de openslaande deuren kunt voorzien van een passende hordeur. Bij een enkele hordeur sluit de hordeur in gesloten toestand aan op het kozijn. Bij dubbele hordeuren zullen twee horren geplaatst worden die in het midden van de deuropening sluitend zijn.

Ook geschikt voor draairamen

Naast de tuindeuren en openslaande deuren bieden onze plissé hordeuren op maat ook een oplossing voor draairamen. Hierbij wordt de plissé hor aan de binnenzijde van het raam geplaatst. De hor biedt nog voldoende ruimte om het raam te sluiten, zodat u de hor niet hoeft te demonteren bij het sluiten van uw ramen. Benieuwd of onze plissé hordeuren ook geschikt zijn voor uw ramen? Neem contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.

 

Wordt mijn hordeur op maat in het kozijn of op het kozijn geplaatst?
U kunt uw nieuwe hordeur op maat op beide manieren monteren. Bij het bestellen van uw nieuwe hordeur kunt u de gewenste montage aangeven. Bij montage op de dag (op het kozijn) heeft u hoeklijnen of een extra op de dag set nodig. Neem contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden.
Mijn onderdorpel loopt schuin af. Is dit een probleem?
Dit is geen probleem. U kunt nog steeds een hordeur op maat samenstellen voor uw deur(en). Bij het bestellen van uw hor kunt u kiezen voor de optie "schuine dorpel". Wij leveren dan een schuine ondergeleider.
Hoe meet ik een plissé hordeur in?
Bij montage in de dag kunt u de breedte en hoogte van de deuropening opmeten. Wanneer u de plissé hordeur in het kozijn wilt plaatsen, heeft u minimaal 3,8 centimeter aan ruimte te nodig. (Het profiel is 3,8 centimeter dik.) Deze ruimte heeft u minimaal nodig binnen het kozijn. De hoogtemaat is de maat tussen het kozijn en de onderkant van het kozijn of de dorpel. Bij montage op de dag kunt u de hoogte en breedte van de deuropening opmeten maar telt u de maat van het profiel van de plissé hordeur op. Tel voor de breedtemaat 5 centimeter op bij de strak gemeten breedtemaat en tel voor de hoogtemaat 6,3 centimeter op bij de strak gemeten hoogtemaat.
Moet ik kiezen voor een enkele of dubbele plissé hordeur?
Afhankelijk van de deuropening raden wij u verschillende modellen aan. Voor een standaard tuindeur raden we u enkele plissé hordeur aan. Voor openslaande deuren raden we u een dubbele plissé hordeur aan. Voor advies over uw situatie raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

In deze shop wordt veilig betaald met: