Plissé hordeuren

Bent u op zoek naar een plissé hordeur voor uw voor- of achterdeur? Bij MijnRaamdecoratie stelt u eenvoudig uw nieuwe plissé hordeuren samen. Met op maat gemaakte plissé hordeuren geniet u van frisse lucht zonder de overlast van vervelende insecten, zoals vliegen en muggen. Kies voor een enkele of dubbele plissé hordeur en stel online naar wens samen!

Plisse hordeur (enkel)

  • Voor draairaam naar binnen en buiten en schuifraam
  • Geruisloos en makkelijk te bedienen
Adviesprijs € 479,49 Vanaf € 435,90

Plisse hordeur (dubbel)

  • Voor draairaam naar binnen en buiten en schuifraam
  • Geruisloos en makkelijk te bedienen
Adviesprijs € 917,73 Vanaf € 834,30
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2406 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Plissé hordeuren hebben hun naam te danken aan de manier waarop het gaas gevouwen is. De plissé vouwstructuur zorgt ervoor dat u uw plissé hordeur eenvoudig kunt openen en sluiten. In open toestand is de pakketdikte (de cassette inclusief opgevouwen gaas) daarom erg klein en kunt u gemakkelijk door de deuropening lopen. En bent u eenmaal binnen of buiten? Dan sluit u uw plissé hordeur eenvoudig en biedt u geen toegang aan insecten, vuil en pollen in uw woning.

Met plissé hordeuren optimaal genieten van de buitenlucht

In de zomer heeft u graag de deuren open, zodat het binnen aangenaam koel blijft. Het vervelende is dat u bij het openen van de deur niet alleen de toegang voor uzelf biedt, maar ook toegang biedt voor insecten zoals mieren, vliegen en muggen. Doordat een plissé hordeur gemaakt is van geplisseerd gaas, kunnen insecten niet naar binnen. Het gaas is hier te dicht voor geweven. Toch is het gaas open genoeg om frisse lucht van buitenaf door te laten.

Een plissé hordeur is ook zeer geschikt voor mensen die last hebben van hooikoorts. Niet voor niets wordt het gaas vaak ook pollenwerend gaas genoemd. Het gaas houdt pollen dus buiten. Zo kunt u op elk moment van de dag genieten van frisse lucht zonder hier klachten van te ondervinden.

Het systeem van onze plissé hordeuren

Heeft u een houten kozijn, aluminium kozijn of kunststof kozijn? Voor elk type kozijn is een plissé hordeur samen te stellen. Onze plissé hordeuren worden gemaakt van geplisseerd, zwart gaas. De draden waarmee het gaas geweven is, wordt gemaakt van stevig nylon. Het gaas wordt verwerkt in een aluminium profiel. Op het verticale deel van de plissé hor wordt een handgreep geplaatst, waarmee u de hordeur eenvoudig kunt openen en sluiten. Doordat het gaas gevouwen is, is er geen veerspanning nodig en kunt u uw hordeur in elke gewenste stand zetten. Volledig geopend, deels geopend of volledig gesloten? U bepaalt!

Om ervoor te zorgen dat het gaas soepel van links naar rechts (en weer terug) bedient kan worden, wordt uw nieuwe plissé hordeur uitgevoerd met geleiders die aan de boven- en onderkant van de deuropening geplaatst dienen te worden. Deze geleider houdt het gaas mooi op zijn plek.

Plissé hordeuren voor enkele en dubbele deuren

Onze plissé hordeuren bieden de perfecte oplossing voor elke deuropening, van een enkele deur tot een dubbele deur (ofwel openslaande deuren). Voor enkele deuren kiest u de "plissé hordeur (enkel)", voor openslaande deuren kiest u de "plissé hordeur (dubbel)". Voor openslaande deuren bieden wij de dubbele plissé hordeuren waarmee u de brede deuropening van de openslaande deuren kunt voorzien van een passende hordeur. Bij een enkele hordeur sluit de hordeur in gesloten toestand aan op het kozijn. Bij dubbele hordeuren zullen twee horren geplaatst worden die in het midden van de deuropening sluitend zijn.

Ook geschikt voor draairamen

Naast de tuindeuren en openslaande deuren bieden onze plissé hordeuren op maat ook een oplossing voor draairamen. Hierbij wordt de plissé hor aan de binnenzijde van het raam geplaatst. De hor biedt nog voldoende ruimte om het raam te sluiten, zodat u de hor niet hoeft te demonteren bij het sluiten van uw ramen. Benieuwd of onze plissé hordeuren ook geschikt zijn voor uw ramen? Neem contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden.

Uw plissé hordeur volledig naar wens samenstellen

Een plissé hordeur van Joe Benelli wordt altijd op maat voor u gemaakt. Dat houdt in dat uw plissé hordeur niet alleen naadloos aansluit op het kozijn van uw deuren, maar ook aansluit op uw woonwensen. De plissé horren zijn bijvoorbeeld leverbaar in zwart gaas (standaard) en grijs gaas, u kunt zelf de kleur van de cassette kiezen. Wij bieden verschillende kleuren aan, maar in principe kan de cassette in iedere RAL kleur geleverd worden. En ook voor de sluiting heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Openslaande deuren, dubbele deuren, schuifpuien.. Voor elk type deur zijn luxe en stijlvolle plissé hordeuren samen te stellen. Dus, waar wacht u nog op?

Het opmeten van de juiste maten voor uw hordeur

Bij het samenstellen van uw nieuwe plissé hordeur zijn ook de manier van montage, in de dag of op de dag, en de afmetingen van belang. In de meetinstructie wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de juiste maten voor uw nieuwe plissé hordeur op dient te meten. Zo moet er bij zowel montage in de dag als montage op de dag rekening gehouden worden met een eventuele schuine onderdorpel, omdat hier dan een V-strip nodig is.

Bij montage op de dag dient u naast de hoogte- en breedtematen ook de maten voor de geleiders mee te nemen. Ook dit is duidelijk aangegeven in de meetinstructie die u op de productpagina's kunt vinden. Twijfelt u over de wijze waarop u de maten moet opmeten? Of heeft u een situatie waarbij u graag advies over het opmeten van uw nieuwe hordeur kunt gebruiken? Neem altijd vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies.

Het onderhoud van uw plissé hordeur

De plissé hordeuren van Joe Benelli zijn praktisch onderhoudsvrij. Het is aan te raden om het gaas eens in de zoveel tijd af te nemen met een licht vochtige doek, zodat u het vuil dat is tegengehouden door het gaas af kunt nemen. Dit kunt u doen als u het gaas geopend heeft. Het meeste vuil kunt u hierdoor eenvoudig afnemen. U kunt uw plissé hordeur ook reinigen met gebruik van een stofzuiger. Zorg dat deze op een lage stand staat en gebruik, indien in uw bezit, een speciaal opzetstuk waarmee u delicate stoffen kunt reinigen. Bij twijfel over het onderhoud van uw hordeur raden we u aan om contact met ons op te nemen.

 

 

In deze shop wordt veilig betaald met: