Showroom

Joe Benelli Home en Living B.V. heeft een showroom van 350m2 in Rhoon waar u, naast al onze raamdecoratie, ook terecht kunt voor interieuraccessoires en tuinmeubelen!

Onze medewerkers staan hier voor u klaar om, onder het genot van een kopje koffie of thee, al uw wensen door te spreken en u een gedegen advies te geven. Neem uw afmetingen mee zodat wij in de showroom direct een offerte op maat kunnen maken. Heeft u een aantal kleuren gezien maar weet u niet zeker wat het beste bij uw interieur past? Geen nood! Wij geven u gratis kleurstalen mee naar huis zodat u thuis op uw gemak de beste keuze kunt maken.

Alle producten zijn te bekijken. Naast houten jaloezieën verkopen wij ook (duo)rolgordijnen, vouwgordijnen, aluminium jaloezieën, raam en deurhorren, plissé en duette gordijnen. Wij begrijpen dat het fijn is om de producten te testen. Onze showroom bied u deze mogelijkheid.

Ook onze meubelen en accessoires zijn de moeite van een bezoek waard. Wij bieden u diverse unieke woonaccessoires en meubels op maat aan.

Tot snel!

Joe Benelli Home en Living B.V.
Ambachtsweg 8A
3161 GL Rhoon

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: