Showroom

Wij maken van uw huis een thuis

Soms is het toch fijn om een product te kunnen zien en voelen, zo ook met raamdecoratie. Neem daarom een kijkje in onze showroom aan de Ambachtsweg 8A in Rhoon. Alle producten zijn hier te bekijken, houten- en aluminium jaloezieen, (duo) rolgordijnen, (vouw) gordijnen, raam en deur horren, plisse en duette/dupli gordijnen, Velux raamdecoratie en Fakro raamdecoratie.

In onze showroom zijn opgeleide stylisten aanwezig die advies op maat kunnen geven en mocht u twijfelen tussen kleuren dan geven wij gratis kleurstalen mee naar huis. Zo kan u op uw gemak thuis de beste keuze maken en op je gemak alle afmetingen invoeren op de website.

Openingstijden Showroom
Maandag t/m Vrijdag:
09:00 - 17:00
Zaterdag:
10:00 – 14:00
Zondag:
Gesloten

Adres showroom

Mijnraamdecoratie
Ambachtsweg 8A
3161GL Rhoon
Nederland

Wat houdt het merk Joe Benelli in?

Het merk Joe Benelli staat voor kwaliteit, eerlijkheid en inventiviteit. Dit zijn ook de drie ingrediënten wat heeft gezorgd voor ons succes. Door te kijken naar de trends van nu en risico's te nemen op gebied van opkomende trends is het merk Joe Benelli een term geworden in de woning sector.

Kwaliteit. Denkt u aan Joe Benelli dan denkt u aan kwaliteit. De met de hand en op maat gemaakte producten, innovatieve bediening en duurzame materialen brengen elke kamer tot leven. Al onze producten zijn met oog op veiligheid en duurzaamheid gemaakt en dat voor een lage prijs.

Eerlijkheid. Onze producten zijn uniek en met de hand geselecteerd, alleen zo weten wij zeker dat de kwaliteit hoogwaardig én milieuvriendelijk is. Al ons hout heeft het FSC keurmerk (Forest Stewardship Council) en al zeker 80% van onze stoffen zijn gerecycled ook werken de leveranciers dagelijks aan duurzaamheid.

En de prijs? Daar zijn wij ook eerlijk over. Door onze marges laag te houden verleggen wij het gezegde "goedkoop is duurkoop". Bij Joe Benelli heeft u dus gegarandeerd de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Inventief. Waar een probleem is, is een oplossing. Daarmee heeft Joe Benelli, in ons ruim 15 jarig bestaan, een groot assortiment opgesteld om een oplossing te bieden voor elke situatie. Wij zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten wat ervoor zorgt dat de eind consument altijd de perfecte keuze kan maken voor hun woonstijl.

Overige merken die je in de showroom kunt vinden:

  • VELUX raamdecoratie
  • FAKRO raamdecoratie
  • A House of Happiness (vouw) gordijnen
  • Loft79 (vouw) gordijnen
  • Cosiflor

Tot snel!

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: