Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën op maat zijn erg populair! De moderne, trendy uitstraling van deze raamdecoratie zijn geschikt voor elk interieur. En dankzij productie in eigen fabriek bespaart u tot wel 40% op uw aluminium jaloezieën op maat. Kies uit de lamelbreedtes 16mm, 25mm en 50mm en laat u verrassen door de scherpe prijs van onze op maat gemaakte aluminium jaloezieën!

16 mm Aluminium

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Standaard of geperforeerd
 • Breedte tot 200 cm
 • Ideaal voor vochtige ruimtes
 • Verfijnde uitstraling
Adviesprijs € 61,00 Vanaf € 36,60

25 mm Aluminium

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Standaard, gepeforeerd of houtlook
 • Breedte tot 240 cm
 • Ideaal voor badkamers
 • Moderne uitstraling
Adviesprijs € 61,00 Vanaf € 39,65

50 mm Aluminium

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Breedte tot 330 cm!
 • Ideaal voor badkamers
 • Afwerking met ladderkoord of -band
 • Robuuste uitstraling
Adviesprijs € 110,63 Vanaf € 71,91
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Aluminium jaloezieën van Joe Benelli

Aluminium jaloezieën op maat zijn erg populair. Deze aluminium jaloezieën bieden u namelijk de mogelijkheid om privacy en een mooie lichtinval in huis te combineren. De aluminium jaloezieën op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit, zodat u jarenlang kunt blijven genieten van uw mooie raamdecoratie op maat. In onze webshop kunt u kiezen uit 16mm aluminium jaloezieën, 25mm aluminium jaloezieën en 50mm aluminium jaloezieën. Kies de gewenste lamelbreedte voor uw aluminium jaloezieën op maat, selecteer de gewenste kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs!

Uw nieuwe aluminium jaloezieën goedkoop online bestellen

Aluminium jaloezieën op maat geven uw interieur direct een moderne, luxe touch. Veel mensen willen graag houten jaloezieën bestellen, maar die zijn vaak iets prijziger. Onze aluminium jaloezieën met lamelbreedte 50mm lijken veel op houten jaloezieën en zijn een stuk goedkoper! En omdat onze aluminium jaloezieën in onze eigen fabriek op maat gemaakt worden, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. U bent vaak tot wel 40% goedkoper uit!

Aluminium jaloezieën met of zonder ladderband

Standaard worden onze aluminium jaloezieën met ladderkoord uitgevoerd. Dit ladderkoord loopt door alle horizontale lamellen, waardoor u uw aluminium jaloezieën kunt optrekken en laten zakken. Maar wist u ook dat onze aluminium jaloezieën ook met ladderband uitgevoerd kunnen worden? Het ladderband loopt voor het ladderkoord en de ponsgaten, zodat deze mooi worden afgesloten. Let wel op dat dit enkel mogelijk is bij de 50mm aluminium jaloezieën.

Aluminium jaloezieen zijn ook geschikt voor badkamers

Onze aluminium jaloezieën kunnen in elke woonruimte geplaatst worden. Doordat de horizontale lamellen gemaakt zijn van sterk aluminium, kan het niet roesten en is deze vorm van raamdecoratie dus ook zeer geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. We raden wel aan om de aluminium jaloezieën voor in de badkamer niet af te werken met ladderband. Doordat dit van stof is gemaakt, kan hier wel schimmelvorming in ontstaan.

Hoe meet ik aluminium jaloezieën in?

Het opmeten van de juiste maten voor uw nieuwe aluminium jaloezie is erg eenvoudig. Het is wel goed om te kijken hoe u uw jaloezie wil plaatsen. Komen de aluminium jaloezieën tussen twee muren (of tegen het plafond) of juist op twee muren te hangen? Bij montage in de dag (tussen twee muren/tegen het plafond) meet u de lengte en breedte tussen de twee muren op en haalt u een centimeter van de gemeten breedte af voor de speling. Bij montage op de dag meet u de hoogte en breedte (inclusief gewenste overlap) op. Bekijk ook nog onze inmeetinstructies waarbij alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Wist u dat wij ook een meetservice aanbieden, waarbij een professional de juiste maten voor uw nieuwe aluminium jaloezieën kan opmeten? Zo heeft u de garantie dat uw nieuwe raamdecoratie altijd goed zal passen!

Hoe moet ik aluminium jaloezieën ophangen?

Het monteren van de aluminium jaloezieën van Joe Benelli is erg eenvoudig. Bij uw nieuwe aluminium jaloezieën op maat worden universele montage beugels geleverd die geschikt zijn voor zowel montage in de dag als montage op de dag. Deze schroeft u vast op de punten waar u uw nieuwe aluminium jaloezie gaat plaatsen. Vervolgens klikt u de bovenbak van de aluminium jaloezie in deze steunen. Voor de exacte stappen kunt u de montagehandleidingen bekijken. Wilt u de aluminium jaloezieën laten plaatsen door een professional? Naast een inmeetservice bieden wij ook montageservice aan.

Waar moet ik op letten bij het bestellen van aluminium jaloezieën?

Wanneer u nieuwe aluminium jaloezieën wil bestellen, is het goed om te kijken naar een aantal punten:

 • Wilt u uw jaloezie op een deur of raam plaatsen? De aluminium jaloezie kan tegen de deur of raam klappen als u uw raam of deur opent. Als u uw aluminium jaloezieën op een raam of deur wil plaatsen, kies dan voor zijgeleiding. Dit is spandraad dat ervoor zorgt dat de jaloezie op haar plek blijft hangen.
 • Is er sprake van een deurklink? Een deurklink is een obstakel die ervoor kan zorgen dat de jaloezie niet goed geplaatst of bediend kan worden. In dit geval raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat zij u goed kunnen adviseren. Maak eventueel gebruik van onze gratis fotoservice, waarbij u een foto van uw situatie in de woning kunt toesturen. Zo kan onze klantenservice u nog beter adviseren.
 • Welke kleur kiest u? In onze collectie hebben wij vele stijlen en kleuren, waardoor er voor iedereen een passende aluminium jaloezie te vinden is. Het kiezen van de kleur kan echter best lastig zijn. Gaat u voor een contrast in huis of zoekt u juist een rustige balans? Op onze website kunt u gratis kleurstalen aanvragen. Hiermee kunt u thuis vergelijken en bepalen welke kleur het beste past bij uw interieur.

Aluminium jaloezieën bieden een uitkomst voor elke woning

Wilt u aluminium jaloezieën op maat bestellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk de grootste online kleurencollectie voor aluminium jaloezieën op maat. Vergeet u echter niet om gratis kleurstalen aan te vragen? Zo kunt u thuis bekijken welke kleur het beste past bij uw wensen en mooi aansluit op uw interieur. Onze aluminium jaloezieën worden gratis aan huis geleverd bij een bestelling boven de €100. Wilt u onze jaloezieën liever eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom.

 

Wat kosten aluminium jaloezieen op maat?
Bij MijnRaamdecoratie kunt u al nieuwe aluminium jaloezieën op maat bestellen vanaf €54,-! Voer de gewenste maten in, kies de juiste kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs.
Hoe meet ik aluminium jaloezieen op?
Wilt u de jaloezie tussen twee muren plaatsen? Meet dan de hoogte en breedte tussen de twee muren en verminder de breedte met 1 cm voor eventuele speling. Op twee muren plaatsen? Meet de gewenste hoogte en gewenste breedte (inclusief eventuele overlap).
Hoe plaats ik aluminium jaloezieen op maat?
Het monteren van aluminium jaloezieën is erg makkelijk. U monteert de steunen op uw kozijn of muren. Vervolgens klikt u de bovenbak van de aluminium jaloezieën in deze steunen. In onze montagehandleiding staat stap voor stap uitgelegd hoe u uw aluminium jaloezieën kunt monteren.
Hoe maak ik aluminium jaloezieen schoon?
Het schoonmaken van de horizontale lamellen van uw aluminium jaloezieën is erg eenvoudig. Zo kunt u de lamellen met een speciale borstel schoonmaken. Ook kunt u uw jaloezieën schoonmaken door een sok of stofdoek om uw hand te binden, zodat u elke lamel eenvoudig af kan nemen.

 

In deze shop wordt veilig betaald met: