Vouwgordijnen op maat

Nieuwe vouwgordijnen op maat bestellen? Met de vouwgordijnen van de merken Joe Benelli en A House of Happiness creëert u direct meer sfeer en warmte in uw woning. Kies de gewenste lichtdoorlatendheid, selecteer een van de trendy kleuren en geniet binnenkort al van uw mooie, nieuwe vouwgordijnen op maat!

Vouwgordijn transparant

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Decoratief
 • Filtert het scherpste zonlicht
 • Naadloze stoffen

Vanaf € 99,76

Vouwgordijn semi transparant

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Linnen look stoffen
 • Semi-transparante stof
 • Natuurlijke uitstraling

Vanaf € 141,00

Vouwgordijnen lichtdoorlatend

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Chique mat & glans stoffen
 • Geen inkijk
 • Eventueel met een voering te verduisteren

Vanaf € 123,32

Vouwgordijn verduisterend

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Chique mat & glans stoffen
 • Maakt de ruimte donkerder, ideaal voor slaapkamers
 • Isolerende werking
 • Met voering 100% verduisterend

Vanaf € 123,32
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

De collectie vouwgordijnen van Joe Benelli en A House of Happiness

In onze collectie vindt u vouwgordijnen op maat van de merken Joe Benelli en A House of Happiness. De Joe Benelli vouwgordijnen zijn sfeervol, trendy en fijn geprijsd. En met een korte levertijd heeft u de Joe Benelli vouwgordijnen al snel in huis! De A House of Happiness vouwgordijnen op maat zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen en een overschot van de spijkerbroeken industrie. In de collectie van A House of Happiness vindt u stijlvolle uni kleuren en stijlvolle prints die in ieder interieur mooi tot hun recht komen. Vraag direct gratis kleurstalen aan via onze website om thuis te bekijken welke kleur voor de gewenste uitstraling zorgt.

Voordelige vouwgordijnen op maat laten maken

Bent u op zoek naar goedkope, maar vooral ook kwalitatief goede vouwgordijnen? Bij MijnRaamdecoratie hoeft u niet te kiezen tussen prijs of kwaliteit. Wij produceren onze vouwgordijnen op maat met zorg en precisie. Bestelt u bij ons een vouwgordijn? Deze wordt volledig voor u op maat gemaakt en kant en klaar geleverd, zodat u deze alleen nog hoeft te monteren.

Doordat wij de Joe Benelli vouwgordijnen in een eigen fabriek laten produceren, bent u online tot wel 40% goedkoper uit. Dat scheelt aanzienlijk in prijs. Gelukkig hoeft u niet in te leveren op kwaliteit. Inmiddels zijn meer dan 50.000 huishoudens u voorgegaan.

De juiste lichtdoorlatendheid van uw vouwgordijnen kiezen

In onze collectie vindt u transparante vouwgordijnen, lichtdoorlatende vouwgordijnen, verduisterende vouwgordijnen en dim-out vouwgordijnen. De transparante en lichtdoorlatende vouwgordijnen filteren het licht van buitenaf, waarbij u binnen kunt genieten van een mooie en zachte lichtinval. De transparante vouwgordijnen laten meer licht door dan de lichtdoorlatende vouwgordijnen. Daarentegen biedt een lichtdoorlatend vouwgordijn meer privacy.

De verduisterende en dim-out vouwgordijnen blokkeren allebei het licht. Bij verduisterende vouwgordijnen wordt geen voeringstof toegepast. Hierdoor laten vouwgordijnen nog restlicht door. Dim-out vouwgordijnen zijn gemaakt van een 100% verduisterende stof.

De optie voor vouwgordijnen met zijgeleiding

Wilt u uw vouwgordijn op maat voor een deur of draaikiepraam bevestigen? Dan raden wij u zijgeleiding aan. Dit staaldraad wordt aan de achterzijde van uw nieuwe vouwgordijn gespannen en houdt de raamdecoratie op haar plek als de deur of het raam geopend en weer gesloten wordt.

Bij een vouwgordijn voor een draaikiepraam raden we u ook aan om voor de optie klemsteunen te kiezen. U kunt de zijgeleiding en/of klemsteunen selecteren binnen het bestelproces, onder het kopje “Extra opties”.

Online uw nieuwe vouwgordijn op maat kopen?

Kunt u niet wachten om uw nieuwe vouwgordijn op maat binnen te krijgen? U kunt uw nieuwe vouwgordijn direct online samenstellen. Kies de gewenste lichtdoorlatendheid, voer de gewenste maten en de kleur in en selecteer eventueel extra opties om uw vouwgordijn compleet te maken. Liever eerst enkele soorten en kleuren vouwgordijnen bekijken in de showroom? Maak eenvoudig online een afspraak voor een showroom bezoek!

 

Wat kost een vouwgordijn op maat?
Omdat een vouwgordijn 100% op maat gemaakt wordt, hebben wij geen standaard prijs voor onze vouwgordijnen. Voer online de gewenste maten in en zie direct de scherpe prijs voor uw nieuwe raamdecoratie.
Hoe werkt een vouwgordijn?
Een vouwgordijn is een rolgordijn waarbij gebruik gemaakt wordt van baleinen. Dit zijn verzwaring latjes die in de stof verwerkt worden. Hierdoor rolt de stof niet op, maar vouwt zich sierlijk op en uit. De baleinen bij de vouwgordijnen van Joe Benelli worden altijd aan de achterzijde geplaatst. Bij de A House of Happiness collectie kunt u zelf kiezen of u de baleinen aan de voor- of achterzijde wil.
Hoe kies ik de juiste transparantie van mijn vouwgordijnen?
Bij MijnRaamdecoratie heeft u keuze uit: transparante, lichtdoorlatende, verduisterende en dim-out vouwgordijnen. Transparante vouwgordijnen laten het meeste licht door, dim-out vouwgordijnen zijn gemaakt van 100% verduisterende stof. Hoe beter de stof verduisterd, hoe meer privacy. Daarentegen komt er minder natuurlijk licht binnen. We raden u daarom altijd aan om gratis kleurstalen aan te vragen, zodat u thuis kunt bekijken welke lichtdoorlatendheid het beste past bij uw woonwensen.
Hebben jullie een showroom waar ik de vouwgordijnen kan bekijken?
Wij hebben een showroom in Rhoon, vlakbij Rotterdam. Hier bent u van harte welkom om enkele van onze showroom modellen te bekijken. Daarnaast kunt u gratis kleurstalen van onze vouwgordijnen collectie aanvragen, zodat u de kleuren thuis kunt bekijken en vergelijken.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: