Over MijnRaamdecoratie

Via MijnRaamdecoratie bieden we u hoge kwaliteit raamdecoratie op maat, voor de laagste prijs. U kunt bij ons kiezen uit jaloezieën, vouwgordijnen, plissé/duettes en rolgordijnen.

Laagste prijsgarantie: eigen merk zonder tussenhandel

Al onze producten zijn uniek en met de hand geselecteerd. We voeren namelijk onze eigen productielijn en merk Joe Benelli Home en Living. En onze producten komen rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek.

Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en kunt u profiteren van hoge kwaliteit raamdecoratie voor de laagst mogelijke prijzen!

Onderdeel van de succesformule Joe Benelli Home en Living.

Joe Benelli Home en Living is de grootste aanbieder van alle producten die sfeer brengen in uw huis en tuin. Leo Smit en Erik Lips, de mannen achter Joe Benelli Home en Living, zijn al meer dan 10 jaar actief in de verkoop van raamdecoratie. Als retail ondernemers zijn ze steeds op zoek naar de nieuwste trendy raamdecoratie van dit moment. Voor inspiratie gaan ze elk jaar minimaal 5 keer op ontdekkingsreis in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Afrika.

Als u dus een product koopt bij een webshop van Joe Benelli Home en Living, bent u altijd verzekerd van een exclusief, authentiek product voor de laagst mogelijke prijs! Dit maakt Joe Benelli Home en Living tot een succesformule!

350 m2 showroom in Rhoon vol met wooninspiratie

Joe Benelli Home en Living heeft in Rhoon een kantoor met daarbij een opslagruimte van ruim 1000 vierkante meter. Zo kunnen we u ervan verzekeren dat we altijd een ruime voorraad ter beschikking hebben. Verder hebben we een showroom van ruim 350 vierkante meter waar u altijd terecht kunt om inspiratie op te doen.

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar

Op ons kantoor werken er elke dag 5-10 mensen om u van dienst te zijn. Zo kunnen we u voorzien van de beste persoonlijke service.

Heeft u dus vragen? Neem contact met ons op of kom gezellig bij ons langs in Rhoon!

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: