Raamdecoratie voor grote ramen: deze 4 opties zijn perfect!

Wij krijgen vaak de vraag of we met jullie mee kunnen denken. Welke kleur houten jaloezie mooi staat bij uw industriële interieur, welke uitvoering van vouwgordijnen het beste geschikt is voor dat ene raam in de keuken. Of welke raamdecoratie geschikt is voor grote ramen. En op die laatste vraag geven wij je graag antwoord. Wij laten je zien welke drie opties geschikt zijn voor grote ramen.

Dupli Plissé XL gordijnen

Als we aan grote ramen denken, denken we al snel aan lange ramen. Maar vergeet ook niet de brede ramen van zo’n 2,5 meter. Want ook voor deze brede, grote ramen is het lastiger om raamdecoratie op maat aan te schaffen. Hoe hoog of breed uw raam ook is, met onze Dupliplissé XL gordijnen zit u altijd goed. Met een maximale hoogte van 260cm en een maximale breedte van 300cm* kunt u zelfs de grootste ramen voorzien van stijlvolle raamdecoratie. Met meer dan 20 verschillende kleuren is er ook altijd een kleur die past bij uw interieur. Vraag gratis kleurstalen aan op onze website om thuis de kleuren te bekijken en vergelijken.
* De maximale breedte kan per kleur afwijken

Trendy houten jaloezieën

Naast onze Dupli plissé gordijnen zijn onze Abachi houten jaloezieën ook een perfecte optie voor grote ramen. De Abachi jaloezieën zijn namelijk leverbaar met een maximale breedte van 360cm en een hoogte van 300cm! Ook hier is het weer afhankelijk van de kleur. Gelukkig zijn de basiskleuren, zoals wit, grijs, antraciet en zwart leverbaar tot de maximale breedte.

Zoekt u raamdecoratie met een hoogte van 330cm? Onze Abachi houten jaloezie kan tot een hoogte van 330cm geleverd worden als de gewenste breedte niet meer dan 310cm bedraagt. Zo kunt u uw grote ramen bekleden met mooie houten jaloezieen. Voor meer informatie over de breedte van onze jaloezieën kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice!

Mooie overgordijnen

Op zoek naar raamdecoratie die veel sfeer en warmte biedt? Onze collectie gordijnen op maat biedt de uitkomst! Alle gordijnen uit onze collectie (vitrage, inbetween en overgordijnen) zijn leverbaar tot een hoogte van 3 meter. Perfect voor grote ramen. En doordat onze gordijnen op maat de focus leggen op de lengte, oogt de ruimte optisch nog een stukje hoger. Dat is mooi meegenomen!

Moderne 50mm aluminium jaloezieën

De stijl en feeling van houten jaloezieën creëren zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten? Onze 50mm aluminium jaloezieën bieden de uitkomst. Met een maximale breedte van 330cm en een maximale hoogte van maar liefst 380cm(!) kunt u grote ramen in huis of op kantoor in een handomdraai voorzien van stijlvolle raamdecoratie.

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: