3x raambekleding voor de badkamer

Inmiddels heeft u raamdecoratie voor de slaapkamer, woonkamer, keuken en eventueel werkkamer gemonteerd. De laatste ruimte, de badkamer, is nog kaal. Niet stijlvol en niet bepaald fijn voor de privacy. Helaas kunnen niet alle vormen van raamdecoratie zomaar in een vochtige ruimte zoals de badkamer geplaatst worden. Wij hebben een lijstje gemaakt met soorten raamdecoratie van Joe Benelli die wel geschikt zijn voor in de badkamer!

Aluminium jaloezieen: strak en stijlvol

Een perfecte vorm van raamdecoratie voor in vochtige ruimtes zijn aluminium jaloezieën. Door het materiaal kan er geen roest of schimmel optreden. En door de horizontale lamellen hoeft u uw raamdecoratie niet volledig dicht te doen om te genieten van de gewenste privacy. Onze aluminium jaloezieën zijn te bestellen in verschillende lamelbreedtes, namelijk 16mm, 25mm en 50mm. De 16mm en 25mm aluminium jaloezie is klassiek, de 50mm aluminium jaloezie juist weer heel trendy. Maar let op: heeft u een klein raam? Dan is de 25 mm lamel de beste keuze. Door de kleinere lamelbreedte lijkt het raam optisch wat groter.

Houten jaloezieen voor een luxe uitstraling

Leuk en aardig, die aluminium jaloezieen. Maar wat als hout meer uw favoriet is? Houten jaloezieen kunnen in de badkamer geplaatst worden, mits er sprake is van een goede luchtventilatie. Zo raden wij de Abachi houten jaloezieën aan. Het Abachi hout wordt veel gebruikt voor sauna’s, omdat het koel aanvoelt en veel vocht kan opnemen. Dit maakt het een perfect product voor de badkamer! Abachi hout is een houtsoort dat makkelijk te bewerken is en hierdoor in lamelbreedtes van 25mm, 50mm en 70mm geleverd kunnen worden.

Benieuwd welke kleur het beste in uw badkamer staat? Vergeet dan niet om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kunt u thuis kijken en vergelijken welke kleur lamel past bij uw wensen.

Speelse plissé gordijnen

Toch liever stoffen raamdecoratie voor uw ramen? Ga dan voor plissegordijnen of dupli gordijnen. Door de verwerking van het stof en de coating die de stof heeft, kan het product goed tegen vocht en houdt geen vocht vast. De gordijnen zijn eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek. Wanneer u kiest voor een top down systeem, haalt u voldoende zonlicht naar binnen en behoudt u toch uw privacy. Plaats het gordijn bijvoorbeeld aan de onderkant van het raam, zodat er aan de bovenkant toch voldoende natuurlijk licht naar binnen komt. Let op! Niet alle stofsoorten zijn even geschikt voor een badkamer, vraag de klantenservice om meer informatie welke stof het beste past in uw situatie.

Heeft u nog vragen over soorten raamdecoratie die wel of juist niet aan te raden zijn voor vochtige ruimtes? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag bij het vinden van de juiste raamdecoratie op maat!

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: