Horren op maat

DZoekt u een hor op maat voor een standaard raam, draai kiepraam of deur? Wij leveren voor elk type raam of deur op maat gemaakte horren. Zo geniet u optimaal van frisse lucht en houdt u insecten en pollen buiten uw woning. Stel uw horren op maat direct online samen tegen een zeer scherpe prijs.

Rolhor Joe Benelli

 • Beste prijs- kwaliteitverhouding
 • Stevig en bestand tegen harde wind
 • Clip- of haaksluiting
 • Verkrijgbaar met speed reducer
Adviesprijs € 121,86 Vanaf €91,40

Inzethorren

 • Inklemhor
 • Geschikt voor draaikiep ramen
 • Zonder schroeven of boren
Adviesprijs € 122,13 Vanaf €109,92

Plissé hordeuren

 • Plissé hordeur
 • Geschikt voor deuren
 • Sterk en veerbaar materiaal
Adviesprijs € 452,04 Vanaf €406,84
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Als u wilt genieten van frisse buitenlucht, maar niet gestoord wil worden door muggen, vliegen, pollen of ander vuil van buitenaf, bieden horren een zeer geschikte keuze. Deze vorm van raamdecoratie is gemaakt van een kunststof profiel en strak gespannen gaas of plissé gaas waarmee u ongestoord kunt genieten van de buitenlucht in huis. Het gaas is dicht genoeg geweven om vuil en ongevraagde indringers, zoals muggen en vliegen, buiten te houden, maar laat wel voldoende lucht door.

De verschillende soorten horren in ons assortiment

Bij MijnRaamdecoratie vindt u een ruim assortiment aan verschillende maatwerk horren, zodat er voor elk type deur of soort raam een geschikte hor samen te stellen is. Op onze website kunt u de volgende horren op maat laten maken:

Wilt u een of meerdere horren kopen en weet u niet welke hor de juiste keuze is voor uw situatie? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de juiste horren in uw situatie, zodat u optimaal kunt genieten van een frisse wind door uw woning zonder bijbehorend vuil van buitenaf.

Horren voor draaikiepramen

Veel nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met draaikiepramen of kiepkantelramen. Speciaal voor dit soort ramen bieden onze inzethorren een geschikte uitkomst. Bij een inzethor klemt u de hor in de raamopening, waardoor het schroeven of boren in uw kozijn niet nodig is. En met een handige treklipje kunt u de hor in een handomdraai weer uitnemen. Handig voor in het najaar of de winter als de hor overbodig wordt. U kunt deze raamhorren dan eenvoudig opbergen. Geen opbergruimte? Geen nood aan de man, want uw raam kan ook gesloten worden als uw inzethor nog is gemonteerd. U kunt deze dus gewoon voor uw draai kiepramen laten zitten.

 

Horren voor openslaande deuren

Wilt u graag genieten van de frisse lucht en zonlicht die u verkrijgt door uw openslaande deuren, maar wilt u geen vervelende indringers in huis halen? Ook dan hebben we stijlvolle en stevige horren beschikbaar. Onze plissé hordeuren zijn een zeer geschikte oplossing. Hierbij wordt de hor over de gehele lengte en breedte van de deuropening geplaatst. De hor kunt u als een schuifdeur openen en sluiten. Dankzij de vouwen in de stof vouwt het horgaas zich mooi op en uit. In gesloten toestand neemt de plissé hordeur hierdoor maar weinig ruimte in beslag.

De plissé hordeuren van Joe Benelli zijn te verkrijgen in een enkele en dubbele variant. Bij de enkele plissé hordeur is de hor aan de linker- of rechterzijde geplaatst. Bij een dubbele plissé hordeur is aan zowel de linker- als de rechterzijde een hor geplaatst, waardoor u de horren naar het midden kunt bedienen en zo de hor sluit.

Het opmeten van uw horren

Hoe u uw nieuwe horren moet opmeten, is afhankelijk van het type hor en de deur of het raam waar u horren voor wil aanschaffen. Bij elk product staat op onze website duidelijk aangegeven hoe u de juiste maten moet opmeten. Voor onze rolhorren en plissé hordeuren is het belangrijk om te bepalen of u uw hor in de dag (tussen de muren) of op de dag (op de muren) wil plaatsen.

Twijfelt u over de wijze waarop u de maten moet opnemen? Of heeft u een rooster of lekdorpel en wilt u hiervoor advies over het inmeten? Neem altijd vrijblijvend contact met ons op voor het inmeten van horren. Aan de hand van foto's of telefonisch contact kunnen wij u adviseren over de wijze waarop u uw horren kunt inmeten. Daarnaast bieden wij ook een opmeetservice aan, waarbij onze experts bij u langskomen om de benodigde maten voor uw hor of horren op te meten.

Horren om insecten en pollen buiten de deur te houden

Een hor op maat is gemaakt van standaard gaas, waar voldoende lucht doorheen komt. Het gaas wat wij gebruiken voor onze horren houdt pollen, ongedierte zoals wespen en mieren en ander vuil van buitenaf tegen. Hierdoor biedt een juiste hor een ideale oplossing voor mensen met hooikoorts of andere allergie.

De verschillende soorten gaas voor onze horren

Voor onze horren maken wij gebruik van verschillende soorten gaas. Zo hebben wij het standaard horgaas in zwart of grijs. Deze wordt toegepast voor onze inzethorren. Dit gaas is van hoogwaardig kwaliteit, verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart en is voorzien van een UV-straling bestendig component. Daarnaast bieden wij speciaal anti-pollen gaas voor mensen met een pollen allergie, zoals hooikoorts. Dit gaas is uitgevoerd met speciale coating om pollen en vliegen en andere diertjes buiten te houden.

Speciaal voor huishoudens met huisdieren bieden wij huisdieren gaas. Dit type gaas is bestand tegen de nagels van uw hond, kat of ander huisdier. Dit gaas is gemaakt van glasfiber en PVC kan toegepast worden voor onze inzethorren. Let wel op, dit gaas is dikker dan de andere typen gaas. Voor buitengebruik biedt ons RVS gaas een geschikte optie. Dit gaas is gemaakt van metaal en is bestand tegen regen, wind of een hete zomerdag.

 

Welke typen horren leveren jullie?
Wij bieden inzethorren, rolhorren en plissé hordeuren op maat. Hierdoor kunnen wij voor elk type raam of deur een geschikte hor op maat laten maken. Denk aan horren voor draaikiepramen, openslaande deuren of een dakraam.
Wat is de levertijd van de horren?
Wij hanteren een levertijd van 4 tot 6 weken voor onze horren. In de wintermaanden kunnen wij een kortere levertijd hanteren.
Horren online bestellen, waar moet ik op letten?
Wilt u online horren op maat aanschaffen? Dan is het belangrijk om u goed te verdiepen in de meetinstructies die wij hanteren. Afhankelijk van het type hor en uw raam of deur verschilt de meetinstructie. Daarnaast is het belangrijk dat u uzelf heeft ingelezen in de verschillende soorten gaas die wij bieden, zodat u de juiste keuze voor uw situatie kunt maken. Onze adviseurs staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.