Horren op maat

De horren op maat van Joe Benelli zijn geschikt voor elk type raam. Zo kunt u kiezen voor een rolhor, inzethor, voorzethor of hordeur. Doordat wij de horren in eigen fabriek laten publiceren, kunt u uw nieuwe hor tot wel 40% goedkoper bestellen!

Rolhor Joe Benelli

 • Beste prijs- kwaliteitverhouding
 • Stevig en bestand tegen harde wind
 • Clip- of haaksluiting
 • Verkrijgbaar met speed reducer
Adviesprijs € 121,86 Vanaf €91,40

Inzethorren

 • Inklemhor
 • Geschikt voor draaikiep ramen
 • Zonder schroeven of boren
Adviesprijs € 122,13 Vanaf €109,92

Plissé hordeuren

 • Plissé hordeur
 • Geschikt voor deuren
 • Sterk en veerbaar materiaal
Adviesprijs € 452,04 Vanaf €406,84
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Hor op maat bestellen

Elke zomer wilt u weer genieten van de frisse buitenlucht, maar wilt u niet gestoord worden door muggen, vliegen en andere vervelende insecten. Hoe u kunt genieten van frisse lucht zonder gestoord te worden? Een hor op maat is een zeer geschikte oplossing. De dichtheid van het gaas van onze horren is ruim genoeg om frisse lucht in huis te krijgen. Daarbij is het gaas zo geweven dat insecten niet meer naar binnen kunnen. Zo geniet u van de frisse lucht van buiten, zonder gestoord te worden door vervelende insecten!

Horren voor standaard ramen

Voor standaard ramen is een rolhor de meest geschikte hor. De rolhorren voor het raam zijn bijna onzichtbaar. Het gaas is verwerkt in een mooie cassette en wordt begeleid door zijgeleiders die u aan de zijkanten van uw kozijn plaatst. Onderaan uw kozijn klikt u de hor vervolgens vast, waardoor u de hele dag kunt genieten van frisse lucht van buiten. Door het gebruiksgemak van onze rolhorren is dit type hor op maat het meest verkochte product.

Daarnaast zijn onze voorzethorren zeer geschikt voor standaard ramen. Deze plaatst u op het kozijn van uw raam. Dankzij een uniek klemsysteem kunt u de voorzethor altijd eenvoudig plaatsen en uitnemen. Deze hor kan ook aan de buitenzijde worden geplaatst.

Hor voor draaikiepramen:

Veel nieuwe huizen hebben draaikiepramen of kiepkantelramen. Onze inzethorren zijn hier zeer geschikt voor. Bij een inzethor klemt u de hor in de raamopening, waardoor het schroeven of boren in uw kozijn niet nodig is. En met een handige treklipje kunt u de hor in een handomdraai weer uitnemen. Het raam kan overigens nog steeds geopend of gesloten worden zonder dat u uw inzethor eruit hoeft te halen.

Hor voor openslaande deuren

Wilt u graag genieten van de frisse lucht en zonlicht die u verkrijgt door uw openslaande deuren, maar wilt u geen vervelende insecten in huis halen? Ook dan hebben we stijlvolle en stevige horren beschikbaar. Onze plissé hordeuren zijn een zeer geschikte oplossing. Hierbij wordt de hor over de gehele lengte en breedte van de deuropening geplaatst. De hor kunt u als een schuifdeur openen en sluiten. Dankzij de vouwen in de stof vouwt het horgaas zich mooi op en uit.

De plissé hordeuren van Joe Benelli zijn te verkrijgen in een enkele en dubbele variant. Bij de enkele plissé hordeur is de hor aan de linker- of rechterzijde geplaatst. Bij een dubbele plissé hordeur is aan zowel de linker- als de rechterzijde een hor geplaatst, waardoor u de horren naar het midden kunt bedienen en zo de hor sluit.

 

❓ Waarom heb ik een hor nodig?
Een hor op maat is een goede oplossing wanneer u wilt genieten van frisse lucht zonder daarbij insecten en vuil binnen te krijgen. Het horrengaas is namelijk dicht genoeg geweven om insecten en ander soort vuil te weren, maar er komt nog wel voldoende frisse lucht door. Een hor is niet alleen fijn voor in de zomer, zodat u muggen buiten kunt houden. Ook voor mensen met hooikoorts is een hor een fijne oplossing. Het horrengaas houdt de pollen buiten, terwijl u toch kunt genieten van de frisse buitenlucht. Bekijk de verschillende horren van Joe en zie welke hor geschikt is voor uw raam.
💶 Wat kost een hor op maat?
De prijs van een hor is afhankelijk van het type hor waar uw voorkeur naar uitgaat. Doordat wij onze horren in eigen fabriek produceren, bent u tot wel 40% voordeliger uit. U kunt een hor namelijk al bestellen vanaf €97,-! Houdt onze website goed in de gaten, want wij bieden elke periode mooie kortingen aan waardoor u uw hor nog voordeliger kunt bestellen!
📐 Hoe meet ik een hor in?
Het opmeten van een hor is erg eenvoudig. Afhankelijk van het type hor kunt u de meetinstructies op de productpagina bekijken. U kunt uw horren op maat natuurlijk ook laten inmeten door een professional. Hiervoor verwijzen wij u graag naar de pagina over onze inmeetservice.
🔧 Hoe plaats ik een hor?
Het plaatsen van een hor is erg eenvoudig. Voor elk type hor is een aparte montagehandleiding gemaakt, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw nieuwe hor op maat kunt monteren.