Rolgordijnen en duo rolgordijnen op maat

Rolgordijnen en duo rolgordijnen op maat passen thuis binnen elk interieur. Bestel uw rolgordijn tot op de millimeter nauwkeurig. Dankzij productie in eigen fabriek bent u tot wel 40% goedkoper uit dan bij concurrenten. Tegen een scherpe prijs bestelt u eenvoudig en snel een rolgordijn of duo rolgordijn op maat.

Rolgordijnen standaard

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Meest verkocht
 • Scherpste prijs
 • Lichtdoorlatend en verduisterend
Adviesprijs € 28,11 Vanaf € 19,68

Duo Rolgordijnen

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Luxe uitstraling
 • Lichtdoorlatend en verduisterend
 • Lichtinval en privacy combineren
 • Tot 260 cm breed
Adviesprijs € 38,62 Vanaf € 27,03
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2406 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Rolgordijn op maat gemaakt

Rolgordijnen zijn de populairste vorm van raamdecoratie. Onze rolgordijnen zijn effectief, eenvoudig te bedienen en bieden ook de gewenste privacy. Wij fabriceren onze luxe rolgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig, zodat uw nieuwe rolgordijn volledig aansluit op uw woning. Met een groot assortiment aan verschillende kleuren en stoffen kunt u een rolgordijn naar wens samenstellen.

Meer sfeer met lichtdoorlatende rolgordijnen

De stof van een lichtdoorlatend rolgordijn is op een speciale manier geweven. De stof zorgt er namelijk voor dat u kunt genieten van privacy zonder dat het rolgordijn al het natuurlijke licht van buitenaf blokkeert. Er komt dus nog voldoende natuurlijk licht binnen, wat een fijne sfeer biedt. Vanaf buiten kunt u door het raam echter niet meer naar binnen kijken. Wij hebben een groot assortiment aan kleuren voor onze lichtdoorlatende rolgordijnen. Met meer dan 100 verschillende kleuren is er altijd een kleur die mooi aansluit op uw interieur. Bent u benieuwd hoe een kleur in uw huis tot zijn recht komt? Vraag dan gratis rolgordijn kleurstalen aan.

Het comfort van verduisterende rolgordijnen op maat

Naast lichtdoorlatende rolgordijnen bieden wij ook verduisterende rolgordijnen aan. De stof is 100% verduisterend en laat daarom dus geen licht door. Een verduisterend rolgordijn op maat is daarom zeer geschikt voor plaatsing in de slaapkamer en kinderkamer. Naast het blokkeren van licht zijn verduisterende rolgordijnen ook isolerend. In de zomer houdt een gesloten rolgordijn de warmte buiten en in de winter de warmte juist binnen.

Wij attenderen u er op dat de stof zelf 100% verduisterend is, maar dat het rolgordijn niet altijd al het licht kan blokkeren als het niet goed gemonteerd is. Wij adviseren u, indien de situatie het toelaat, te kiezen voor montage op de dag. Als u een verduisterend rolgordijn op de muren plaatst, kunt u kiezen voor een ruime overlap. De lichtkieren zullen dan zo klein mogelijk blijven, waardoor er zo min mogelijk natuurlijk licht in uw slaapkamer komt.

Rolgordijn met zijgeleiding laten uitvoeren

Als u een op maat gemaakt rolgordijn voor een deur of openslaande ramen wil plaatsen, raden wij u altijd aan om te kiezen voor zijgeleiding. Zijgeleiding is een spandraad dat vanaf de montagesteun tot aan de onderzijde van het rolgordijn geplaatst wordt. Door dit spandraad blijft het rolgordijn op haar plek hangen wanneer u uw deur of raam opent of sluit.

De keuze vindt u bij het samenstellen van uw nieuwe luxe rolgordijn. Hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons bereiken via de chat, maar ook via de mail en telefoon.

Duo rolgordijnen op maat bestellen

Naast standaard rolgordijnen kunt u ook kiezen voor een duo rolgordijnen in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Deze vorm van raamdecoratie bestaat uit twee lagen stof die achter elkaar hangen. De stof bestaat uit afwisselend open en gesloten banen. Door de transparante banen tegenover elkaar te hangen, kunt u deels naar buiten kijken. Als u de transparante banen tegenover de gesloten banen laat hangen, is uw duo rolgordijn op maat "gesloten" en kunt u niet naar buiten kijken.

Het voordeel van een duo rolgordijn is dat u de gewenste privacy en lichtinval altijd zelf in de hand heeft. Door de transparante ruimtes in de stof zo te verhangen, kan men van buitenaf niet naar binnen kijken. Toch geniet u van een mooie, gefilterde lichtinval. Het spelen met de open en gesloten banen geeft daarnaast ook een speels effect.

Online een dakraam rolgordijn kopen

Een standaard rolgordijn en duo rolgordijn zijn geschikt voor ‘standaard’ ramen. Heeft u echter een VELUX® of Fakro raam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als Velux en Fakro dealer verkopen wij speciaal gefabriceerd dakraam rolgordijnen voor deze raamtypes. U hoeft alleen het type raam van VELUX® of Fakro en de gewenste kleur door te geven voor een prijsopgave op maat. Aan de hand van het typenummer weten wij de exacte maten voor uw nieuwe dakraam rolgordijn. U hoeft dus niet zelf de breedte en hoogte van het raam op te meten.

Voor meer informatie of een prijsopgave kan u een mail sturen naar info@joebenelli.nl of bellen naar 010-7200400.

Uw nieuwe rolgordijn opmeten en monteren

Gaat u online goedkope rolgordijnen op maat kopen? Dan moet u zelf de maten opmeten en het monteren. Wij hebben meetinstructies voor de verschillende type rolgordijnen beschikbaar. Hierin vindt u alle informatie over het opmeten van de juiste maten. Twijfelt u over de maten? U kunt ook onze service voor opmeten en monteren raadplegen. Een specialist meet in uw huis de juiste maten op. Zo bent u gegarandeerd van de juiste maten van uw nieuwe raamdecoratie.

Het monteren van rolgordijnen is ook erg eenvoudig. U kunt in het bestelproces de keuze maken voor montage in de dag of op de dag. Bij in de dag montage wordt het rolgordijn tussen twee muren of tegen het plafond gemonteerd. Bij op de dag montage plaatst u het rolgordijn op een muur. Als u uw rolgordijnen heeft ontvangen, hoeft u alleen de montagesteunen te bevestigen en daarna het rolgordijn in de steunen te plaatsen. Hulp nodig bij het monteren van uw rolgordijnen? Ook daarbij kunnen wij u hulp bieden.

 

Welke soorten rolgordijnen zijn er?
Bij MijnRaamdecoratie kunt u terecht voor standaard rolgordijnen op maat, duo rolgordijnen en dakraam rolgordijnen (geschikt voor VELUX, Fakro en Dakstra ramen). Weet u niet welk rolgordijn het beste past bij uw interieur? Neem contact met ons op of maak een met een van onze woonadviseurs.
Hoe meet ik een rologrdijn op?
Het opmeten van een rolgordijn is erg eenvoudig. Wanneer u uw (duo) rolgordijn tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de hoogte en breedte tussen deze twee muren op. Voor eventuele speling haalt u 1cm van de totale breedte af. Wilt u uw (duo) rolgordijn op de muren plaatsen? Meet dan de gewenste hoogte en breedte van het rolgordijn op. Voor meer informatie over het opmeten van uw (duo) rolgordijn kunt u gebruik maken van de montagehandleidingen op onze website.
Hoe plaats ik een rolgordijn op maat?
Het monteren van een rolgordijn is erg eenvoudig. U plaatst de montagesteunen waarna u de buis eenvoudig tussen de montagesteunen kunt vastmaken. Let er bij het monteren wel op dat het rolgordijn waterpas komt te hangen, om scheef op- en afrollen te voorkomen. Voor meer informatie over het monteren kunt u de montagehandleidingen op onze website bekijken.
Waarom rolt mijn rolgordijn scheef op?
Rolt uw rolgordijn scheef op? Dat kan enkele oorzaken hebben. Het kan zijn dat uw rolgordijn niet waterpas hangt, waardoor de stof scheef op de buis rolt. Wij raden u daarom dus aan om eerst te kijken of uw rolgordijn waterpas hangt. Hangt uw rolgordijn waterpas? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: