Rolgordijnen en duo rolgordijnen op maat

Rolgordijnen en duo rolgordijnen op maat passen thuis binnen elk interieur. Bestel uw rolgordijn tot op de millimeter nauwkeurig. Dankzij productie in eigen fabriek bent u tot wel 40% goedkoper uit dan bij concurrenten. Tegen een scherpe prijs bestelt u eenvoudig en snel een rolgordijn of duo rolgordijn op maat naar wens.

Rolgordijnen standaard

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Meest verkocht
 • Scherpste prijs
 • Lichtdoorlatend en verduisterend
Adviesprijs € 51,01 Vanaf € 35,71

Duo Rolgordijnen

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Luxe uitstraling
 • Lichtdoorlatend en verduisterend
 • Lichtinval en privacy combineren
 • Tot 260 cm breed
Adviesprijs € 62,64 Vanaf € 46,98

Dakraam Rolgordijnen

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Leverbaar voor VELUX®, Fakro en Dakstra ramen
 • In 8 verschillende kleuren
 • Eenvoudig te installeren
 • Scherpste prijs
Adviesprijs € 56,84 Vanaf € 51,16
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 1620 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Rolgordijnen

Een rolgordijn op maat is de populairste vorm van raamdecoratie in Nederland. Het is erg gebruiksvriendelijk en effectief. Daarbij biedt een rolgordijn u de gewenste privacy.

Lichtdoorlatend rolgordijn voor meer sfeer

Bij MijnRaamdecoratie kunt u kiezen tussen een lichtdoorlatend rolgordijn en verduisterend rolgordijn. Een lichtdoorlatend rolgordijn bestaat uit een stof waarbij men niet bij u binnen kunt kijken als het rolgordijn gesloten is, maar wel voldoende licht doorlaat. U zit dus niet volledig opgesloten, want de stof zorgt ervoor dat er een mooie en gefilterde lichtinval binnen komt. En dat zorgt weer voor een fijne sfeer in huis!

Met 102 verschillende kleuren stoffen zit er altijd een gewenste kleur tussen. En dankzij productie in eigen fabriek bent u tot wel 40% goedkoper uit. Zien hoe een bepaalde stof binnen uw interieur tot haar recht komt? Vraag dan gratis rolgordijn kleurstalen aan.

Verduisterende rolgordijnen op maat

Naast lichtdoorlatende rolgordijnen bieden wij ook verduisterende rolgordijnen op maat aan. De stof is 100% verduisterend en laat daarom dus geen licht door. Een verduisterend rolgordijn op maat is daarom zeer geschikt voor plaatsing in de slaapkamer en kinderkamer. Wij adviseren u, indien de situatie het toelaat, te kiezen voor montage op de dag. Als u het rolgordijn op de muren plaatst, kunt u kiezen voor een gewenste overlap. De lichtkieren zullen dan zo klein mogelijk blijven.

Naast het blokkeren van licht is een verduisterend rolgordijn ook isolerend. In de zomer houdt een gesloten rolgordijn de warmte buiten en in de winter de warmte juist binnen.

Rolgordijn met zijgeleiding laten uitvoeren

Als u een rolgordijn voor een deur of openslaande ramen wilt plaatsen, raden wij u altijd aan om te kiezen voor zijgeleiding. Zijgeleiding is een spandraad dat vanaf de montagesteun tot aan de onderzijde van het rolgordijn geplaatst wordt. Door dit spandraad blijft het rolgordijn op haar plek hangen wanneer u uw deur of raam opent.

Duo rolgordijn op maat bestellen

Naast standaard rolgordijnen kunt u ook kiezen voor een duo rolgordijn op maat in lichtdoorlatende en verduisterende uitvoering. Deze vorm van raamdecoratie bestaat uit twee lagen stof die achter elkaar hangen. De stof bestaat uit afwisselend open en gesloten banen. Als u de open banen tegenover elkaar laat hangen, kunt u naar buiten kijken. Door de gesloten banen tegenover de open banen te laten hangen, is het duo rolgordijn ‘gesloten’ en heeft het de uitstraling van een standaard rolgordijn.

Het voordeel van een duo rolgordijn is dat u de gewenste privacy en lichtinval kunt combineren. Door de transparante ruimtes zo te verhangen, kan men van buitenaf niet naar binnen kijken. Toch geniet u van een mooie, gefilterde lichtinval.

Dakraam rolgordijn bestellen

Een standaard rolgordijn en duo rolgordijn zijn geschikt voor ‘standaard’ ramen. Heeft u echter een VELUX®, Fakra of Dakstra raam? Onze dakraam rolgordijnen worden speciaal gefabriceerd voor deze raamtypes. U hoeft alleen het typenummer door te geven en de gewenste kleur te selecteren. Aan de hand van het typenummer weten wij de exacte maten. U hoeft dus niet zelf maten op te meten.

Onze dakraam rolgordijnen zijn uitvoerbaar in acht verduisterende stoffen. Vraag gratis kleurstalen aan om te kijken welke kleur het beste binnen uw huidige interieur past.

Wat kost een rolgordijn op maat?

De prijs van uw nieuwe rolgordijn op maat hangt af van uw maten. U kunt een rolgordijn al vanaf €48,- bestellen. Doordat wij onze rolgordijnen in eigen fabriek laten fabriceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit als bij onze concurrenten. Voer uw maten in, kies een gewenste stof en laat u verrassen door de scherpe prijs.

 

🔍 Welke soorten rolgordijnen zijn er?
Bij MijnRaamdecoratie kunt u terecht voor standaard rolgordijnen op maat, duo rolgordijnen en dakraam rolgordijnen (geschikt voor VELUX, Fakro en Dakstra ramen). Weet u niet welk rolgordijn het beste past bij uw interieur? Neem contact met ons op of maak een met een van onze woonadviseurs.
📐 Hoe meet ik een rologrdijn op?
Het opmeten van een rolgordijn is erg eenvoudig. Wanneer u uw (duo) rolgordijn tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de hoogte en breedte tussen deze twee muren op. Voor eventuele speling haalt u 1cm van de totale breedte af. Wilt u uw (duo) rolgordijn op de muren plaatsen? Meet dan de gewenste hoogte en breedte van het rolgordijn op. Voor meer informatie over het opmeten van uw (duo) rolgordijn kunt u gebruik maken van de montagehandleidingen op onze website.
🔧 Hoe plaats ik een rolgordijn op maat?
Het monteren van een rolgordijn is erg eenvoudig. U plaatst de montagesteunen waarna u de buis eenvoudig tussen de montagesteunen kunt vastmaken. Let er bij het monteren wel op dat het rolgordijn waterpas komt te hangen, om scheef op- en afrollen te voorkomen. Voor meer informatie over het monteren kunt u de montagehandleidingen op onze website bekijken.
❓ Waarom rolt mijn rolgordijn scheef op?
Rolt uw rolgordijn scheef op? Dat kan enkele oorzaken hebben. Het kan zijn dat uw rolgordijn niet waterpas hangt, waardoor de stof scheef op de buis rolt. Wij raden u daarom dus aan om eerst te kijken of uw rolgordijn waterpas hangt. Hangt uw rolgordijn waterpas? Dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt
veilig betaald met: