Voering, dim-out en black-out: Alles over verduisterende gordijnen!

Wij zijn erg blij om jullie mee te kunnen delen dat wij vanaf nu gordijnen en vouwgordijnen van het merk A House of Happiness aanbieden. In dit artikel vertellen we u graag meer over dit merk en specifiek over de duurzame stoffen van dit merk. Naast dat zij een mooie collectie hebben vinden zij, net als ons, duurzaamheid erg belangrijk.

A house of Happiness denkt verder dan raamdecoratie alleen

We merken dat u als consument duurzaamheid steeds belangrijker vindt en dat u het waardeert wanneer er een goed verhaal achter een product zit. A house of Happiness heeft hier gehoor aan gegeven en onderzocht hoe ze hippe (vouw)gordijnen stoffen kunnen fabriceren én beter voor het milieu kunnen zijn. Zo zijn veel van de stoffen van A house of Happiness deels gemaakt van PET-flessen. Zo hergebruiken we huidige materialen en zetten dit om tot een prachtige, nieuwe collectie stoffen om uw woning duurzaam en stijlvol te kunnen voorzien van vouwgordijnen op maat en gordijnen op maat.

Het merk A House of Happiness levert gordijnen waar u echt blij van wordt. Zoals isolerende, brandwerende, geluiddempende en verduisterende stoffen. Steeds meer van deze stoffen zijn gerecycled. Zeker 44% van de collectie bestaat al uit deze stoffen!

Waar worden de (vouw)gordijn stoffen van gemaakt?

Om het milieu niet onnodig te overbelasten, gebruikt A House of Happiness gerecycled polyester dat afkomstig is van PET-flessen en snijafval uit de t-shirtproductie. De reststoffen van de t-shirt industrie lenen zich prima om gerecycled katoen van te maken. En van oude PET-flessen kunnen prima nieuwe garen gemaakt worden.

Daarnaast zijn de katoenen velours gordijnen gemaakt van hoogwaardige katoen met het Better Cotton Initiative label. Ecologisch gekweekt, vrij van pesticiden en de betrokken boeren krijgen een eerlijke vergoeding. Wilt u weten welke gordijnen met gerecyclede materialen worden gemaakt? Dit kunt u vinden bij de specificaties op de website, of vraag het na bij onze klantenservice.

Doen de stoffen onder aan normale stoffen?

U vraagt u misschien af: is het verschil in normale stoffen en gerecyclede stoffen voor vouwgordijnen en gordijnen zichtbaar? Wij kunnen u vol trots vertellen dat u geen verschil zult zien. De stoffen hebben een luxe uitstraling en zijn een mooie toevoeging aan uw interieur. Benieuwd welke kleur (vouw)gordijnen het beste bij uw woonwensen past? Vraag dan gratis kleurstalen aan op onze website. Met de kleurstalen kunt u thuis vergelijken welke kleur het beste past bij uw interieur. U bent ook van harte welkom in onze showroom om de verschillende kleuren te vergelijken en de stoffen te voelen en vergelijken.

Bron foto’s: A House of Happiness

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: