Garantie

Heb ik garantie?

Ja de garantie is geldig tot twee jaar na afleverdatum, met de volgende dekking: De garantie geldt in het geval van gebrekkige kwaliteit aan geleverd product, en verwerkte materialen. Schade door oneigenlijk gebruik, ondeugdelijke montage, of enige modificatie of verandering door opdrachtgever vallen hier niet onder.

De garantie geldt niet voor nuanceverschillen in kleur en/of glans die volgens de technische maatstaven normaal geacht dienen te worden.

Wat betreft de maatwerk producten is een tolerantie toegestaan van:

  • Breedtemaat mag +/- 5mm afwijken van de bestelmaat.
  • Hoogtemaat mag +/- 45mm afwijken van de bestelmaat.

Beschadiging aan verpakking moet direct bij de medewerker van het vervoersbedrijf gemeld worden en op de vrachtbrief aangetekend worden. Eventuele beschadigingen aan lamellen of ophangbak dienen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te worden gereclameerd. Na deze termijn kunnen alleen nog technische mankementen worden gereclameerd.

Na beoordelen van de klacht zal het product of opnieuw gemaakt worden of bij u opgehaald worden waarna wij het binnen 15-20 werkdagen gerepareerd weer retourneren. Indien de raamdecoratie niet in de originele verpakking wordt geretourneerd kan MijnRaamdecoratie niet instaan voor eventuele beschadigingen.

Hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte jaloezieën. Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering en kunnen temperatuur en vocht schommeling in huis de lamellen verouderen en kromming veroorzaken. Dit hoort bij het product en valt nimmer onder de garantie.

Het is enkel mogelijk het product opnieuw te maken of repareren zoals besteld is. Het is niet mogelijk om een product qua maat of samenstelling te wijzigen, ook niet na een melding van schade of technische mankementen.

Opdrachtgever kan geen ander recht aan onze garantie ontlenen dan hierboven vermeld.

 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: