5 Jaar Garantie

Geldig voor orders vanaf Maart 2020.

Denk je aan Joe Benelli dan denk je aan kwaliteit. De met de hand en op maat gemaakte producten, innovatieve bediening en duurzame materialen brengen elke kamer tot leven. Al onze producten zijn met oog op veiligheid en duurzaamheid gemaakt en dat voor een lage prijs. Omdat wij vertrouwen op onze kwaliteit geven wij een garantie van 5 jaar!*

* Orders gemaakt voor Maart 2020 hebben een garantie van 2 jaar.

Uitgesloten van garantie zijn:

 • Meetfouten (met uitzondering van maten gemeten door monteurs van Joe Benelli)
 • Het niet opvolgen van de meet-, montage- of reinigingsinstructies.
 • Schade als gevolg van onjuist gebruik
 • Schade door uitpakken met scherp voorwerp
 • Ongevallen
 • Normale slijtage
 • Krimp (tot max 2%)
 • Verkleuring
 • Vochtschade

Garantievoorwaarden

Beschadiging aan verpakking moet direct bij de medewerker van het vervoersbedrijf gemeld worden en op de vrachtbrief aangetekend worden. Eventuele beschadigingen aan lamellen of ophangbak dienen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te worden gereclameerd. Na deze termijn kunnen alleen nog technische mankementen worden gereclameerd.

Na het beoordelen van de klacht zal het product of opnieuw gemaakt worden, onderdelen verstuurd worden of worden de producten bij u opgehaald waarna wij het met gemiddeld 20 werkdagen gerepareerd weer retourneren. Als de raamdecoratie niet in de originele verpakking wordt geretourneerd kan Joe Benelli niet instaan voor eventuele beschadigingen. De garantie geldt niet voor nuanceverschillen in kleur en/of glans die volgens de technische maatstaven normaal geacht dienen te worden.

Wat betreft de maatwerk producten is een tolerantie toegestaan van:

 • Bij rolgordijnen, horren, gordijnen, vouwgordijnen en plissé mag de breedtemaat +/- 0,5 cm afwijken van de bestelmaat. De hoogtemaat mag +/- 1 cm afwijken.
 • Bij houten-, pvc- en aluminium jaloezieën mag de breedtemaat +/- 0,5 cm afwijken van de bestelmaat. De hoogtemaat mag 4 cm langer zijn dan de bestelmaat en zal nooit te kort geleverd worden.

Houten jaloezieën: Hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte jaloezieën. Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering en kunnen temperatuur en vocht schommeling in huis de lamellen verouderen en kromming veroorzaken.

Horizontale jaloezieën zijn niet bedoeld om een ruimte volledig lichtdicht af te sluiten. De beste sluiting bereikt u door de jaloezieën naar beneden (interieurzijde) te kantelen. Smalle kieren tussen de lamellen bij sluiting hoort bij het product en valt nimmer onder de garantie.

Heeft u meerdere houten jaloezieën direct naast elkaar hangen dan kunnen wij niet garanderen dat de lamellen doorlopen. Dit komt omdat er altijd enige rek in de ladderkoorden of banden zit en bij verschillende afmetingen het gewicht ook meespeelt. Wanneer u kiest voor uitlijning zullen wij de jaloezieën naast elkaar produceren en zo goed als mogelijk is gelijk laten lopen.

Stoffen raamdecoratie: Voor (vouw)gordijnen geldt de door de leverancier bijgeleverde wasvoorschriften en krimptolerantie (max. 2%). Stof kan door blootstelling aan zonlicht verkleuren en door warmte kan de stof krimpen, bij stof is er een maximale krimp tolerantie toegestaan van 2%. De kleuren of glans kunnen verschillen van de op de website getoonde foto’s. Om een beeld te krijgen van de kleur kun je via onze website gratis kleurstalen aanvragen.


All-in-Service voorwaarden

Bij keuze voor onze all-in-service, die zowel inmeten als monteren omvat, worden eventuele garantieproblemen met het product zelf opgelost door ons, zonder tussenkomst van een monteur. Indien u toch een monteur wenst voor problemen die onder de garantie vallen, zullen hier kosten voor in rekening worden gebracht.


Het is enkel mogelijk het product opnieuw te maken of repareren zoals besteld is. Het is niet mogelijk om een product qua maat of samenstelling te wijzigen, ook niet na een melding van schade of technische mankementen.

Opdrachtgever kan geen ander recht aan onze garantie ontlenen dan hierboven vermeld.

 

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: