Maak je huis kerstproof met deze woontips!

De feestdagen staan voor de deur. Het was zo’n raar jaar. Dat moeten we feestelijk afsluiten. Gelukkig liggen alle winkels alweer vol met leuke kerstspullen om je huis te kunnen versieren. Kerstboom, lichtjes, maar ook andere decoratie. Wil jij naast de traditionele decoratie extra sfeer in huis toevoegen? Met deze woontips maak jij je woning helemaal klaar met voor de feestdagen!

Deze kleuren doen het altijd goed

Vroeger was een kerstboom altijd groen en de kerstballen altijd rood, brons of zilver. Maar nu mag de kerstboom meer aansluiten op je interieur. Bij een landelijk interieur zijn gouden kerstballen perfect. En bij een industrieel interieur zijn donkerblauwe en -groene kerstballen een toffe toevoeging. En vergeet je de lichtjes niet?!

Nog leuker is om de kerstboom af te stylen met leuke creaties. Tegenwoordig hoeft kerstboom decoratie niet langer alleen maar rond te zijn. Denk aan leuke kerstballen in de vorm van dieren, cadeautjes of andere vormen. Zo geef je je kerstboom een speelser effect en creëer je een knusse sfeer in huis.

Nu we het toch over sfeer hebben

Niet alleen met kerst is het leuk om je huis sfeervol in te richten. Denk hierbij aan gordijnen die je huis wat warmer kunnen aankleden. Het geeft een gezellig effect en gordijnen zorgen ook voor betere isolatie. Op de foto is het A house of Happiness overgordijn Solarflex te zien met de Topcolor vitrage. Perfecte combinatie met de gouden tinten in de boom.

Vraag vandaag nog gratis kleurstalen aan op onze website, zodat je thuis kunt vergelijken welke kleur het beste bij je interieur past.

Bron: Foto klantfoto

Wat extra groen in huis

En met groen bedoelen we niet alleen een kerstboom. Maar ook bijvoorbeeld een leuke kerstkrans aan de muur of deur, kersttakken in een mooie vaas of een mooi kerststuk op tafel. Je kunt je huis namelijk nog op vele andere manieren aankleden tijdens de feestdagen. Hierdoor maak je het erg sfeervol in huis.

Maak het gezellig met lichtjes

Natuurlijk kunnen lichtjes in de boom niet ontbreken. Maar ook met kaarsen kan er een gezellige sfeer worden gecreëerd. De kaarsen van het merk Ted Sparks hebben een leuke winterlijn met heerlijke geuren. Zoals de Cinnamon & Spice geur wat zorgt voor een heerlijke kerstaroma in je huis. Extra leuk als je een kunstboom in huis hebt. Zo haal je toch wat extra warme geur in huis. It’s all in the details!

Bron: https://www.tedsparks.com/nl/demi-cinnamon-spice.html

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: