Contra rollend rolgordijn, wat houdt dat in?

Het bestellen van een rolgordijn op maat is erg eenvoudig bij MijnRaamdecoratie.nl. In slechts 8 simpele stappen heb jij een rolgordijn samengesteld dat voldoet aan al jouw woonwensen. Als je alle stappen doorloopt, zie je dat je bij ons kunt kiezen voor de optie contra rollend. In dit blog vertellen we je meer over deze optie.

Wat betekent contra rollend?

Contra rollend houdt in dat de stof van een rolgordijn niet aan de achterzijde, maar aan de voorzijde afloopt. Standaard loopt de stof namelijk aan de achterzijde van de rol af, waardoor je altijd de rol met opgerolde stof ziet. Kies je voor de optie contra rollend, dan wordt de stof andersom op de buis geplaatst.

 

Waarom zou ik kiezen voor een contra rollend rolgordijn?

Voor een mooi en rustig geheel in je interieur raden wij je aan om voor de optie contra rollend te kiezen. Zo hoef je niet tegen de buis met opgerolde stof te kijken. Je ziet enkel de mooie rolgordijn stof die je hebt uitgekozen. Dat zorgt voor een rustiger geheel en ziet er ook extra chique uit.

 

Waar kan ik aangeven dat ik een contra rollend rolgordijn wil?

Ben je van plan om binnenkort een rolgordijn op maat te bestellen bij MijnRaamdecoratie.nl en wil je deze contra rollend laten uitvoeren? Deze optie kun je eenvoudig aanvinken binnen het bestelproces. Standaard staat deze optie op “Nee”, maar met een enkele muisklik heb je dit al aangepast. Een kind kan de was doen.

Let op: contra rollend is niet mogelijk als je kiest voor een cassette

De optie voor een contra rollend rolgordijn is niet mogelijk als je een rolgordijn met cassette laat uitvoeren. Niet getreurd, want bij een cassette zul je de buis met opgerolde stof al niet zien. Deze is mooi afgeschermd dankzij de luxe cassette. Deze cassette zorgt voor een extra luxe uitstraling, schermt de buis met opgerolde stof af én zorgt ervoor dat de opgerolde stof niet vies kan worden en ook niet verkleurd door zonlicht. Wat wil je nog meer?!

 

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: