Gordijnen op maat

De gordijnen op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Toch bent u dankzij productie in eigen fabriek tot wel 40% goedkoper uit! Kies hieronder tussen vitrage gordijnen,inbetween gordijnen of overgordijnen. Iedere variant biedt haar eigen, unieke uitstraling. Selecteer de gewenste variant, voer uw maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs!

Vitrage gordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Eigen productie
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
Adviesprijs € 49,19 Vanaf € 32,96

Inbetween gordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Eigen productie
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
Adviesprijs € 49,19 Vanaf € 32,96

Overgordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Uit eigen artelier
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
Adviesprijs € 49,19 Vanaf € 32,96

A House of Happiness

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Origineel dutch design
 • Verantwoord gemaakt
 • Precies op maat gemaakt
Adviesprijs € 49,19 Vanaf € 32,96
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Gordijnen

Gordijnen hebben een unieke, sfeervolle uitstraling. Deze vorm van raamdecoratie past goed binnen elk interieur en biedt de ruimte sfeer en warmte. Gordijnen op maat zijn goed te combineren met andere vormen van raamdecoratie, waarmee een mooi contrast gecreëerd kan worden. Kies de gewenste variant, voer de maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs!

Gordijnen op maat bestellen

Elk interieur is uniek en dat maakt een woning inrichten zo leuk. Zorg daarom dat ook uw gordijnen uniek zijn. Met een ruim kleurassortiment gevuld met 96 verschillende kleuren is er altijd een variant en kleur die mooi aansluit op uw woning. En met de keuze voor plooigordijnen of ringgordijnen maakt u uw gordijnen helemaal uniek. Vergeet u niet gratis en vrijblijvend gordijnen kleurstalen aan te vragen? Zo kunt u thuis bekijken welke kleur het beste binnen uw interieur past.

Gordijnen bieden niet alleen een zeer mooie uitstraling, het heeft ook nog een isolerende werking. Als u uw gordijnen sluit, blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer juist buiten. Hierbij geldt “Hoe dikker de stof, hoe beter de isolerende werking”. Onze overgordijnen isoleren dus beter dan onze vitrage gordijnen.

Gordijnen verduisterend, lichtdoorlatend of transparant

Bij MijnRaamdecoratie kunt u kiezen tussen drie typen gordijnen. Dit zijn de vitrage gordijnen, inbetween gordijnen en overgordijnen. De vitrage gordijnen zijn transparant en laat veel gefilterd licht door. Dit type gordijnen is erg populair voor in de woonkamer. De overgordijnen zijn gemaakt van een geheel verduisterende stof, waardoor dit type zeer geschikt is voor de slaapkamer en kinderkamer. Onze inbetween gordijnen zijn gemaakt van semi-transparante stof. De lichtdoorlatendheid van de stof valt tussen de vitrage gordijnen en overgordijnen. Dit type gordijnen is voor vele ruimtes zeer geschikt.

Gordijnen afstemmen op uw interieur

Met drie verschillende soorten gordijnen en 96 verschillende kleuren stoffen kunt u een unieke vorm van raamdecoratie creëren. Om het geheel naar wens te maken, kunt u kiezen voor twee afwerkingen. Plooigordijnen zijn de meest bekende variant, waarbij de stof aan de bovenzijde naar elkaar toe loopt. Dit zorgt voor een klassiek, tijdloos en trendy uitstraling.

Gordijnen met ringen

Liever geen plooigordijnen? Dan zijn ringgordijnen een mooie optie. Hierbij worden er aluminium ringen aan de bovenzijde van de stof geplaatst. Het gordijn kunt u vervolgens aan een rode hangen. Dankzij deze ringen heeft de stof veel bewegingsruimte.

Let op: MijnRaamdecoratie levert geen rails of roede. Mocht u nog geen rails of roede hebben, raden wij u aan om eerst de rails of roede aan te schaffen voordat u de gordijnen besteld.

Verschillende stoffen voor gordijnen op maat

De gordijnen van Joe Benelli mogen een maximaal krimppercentage van 2% hebben. Alle stoffen van MijnRaamdecoratie bestaan uit een mix van verschillende materialen, zoals katoen, acryl, polyester, viscose en linnen. Bij natuurlijke materialen, zoals linnen en katoen, kan de lengte van het gordijn afwijken door de luchtvochtigheid. Gordijnen gemaakt van synthetische vezels, zoals polyester, zijn het meest vormvast en zullen weinig tot niet krimpen.

 

🔍 Welke soorten gordijnen zijn er?
Het type gordijnen is afhankelijk van de ruimte. In de slaapkamer zijn verduisterende gordijnen een geschikte keuze. Vitrage gordijnen en inbetween gordijnen bieden meer sfeer en zijn daarmee zeer geschikt voor in de woonkamer of werkkamer. Vraag gratis kleurstalen aan op de website om te kijken welke kleur en stof het beste past binnen uw interieur.
💶 Wat kosten gordijnen op maat?
Bij MijnRaamdecoratie kunt u al nieuwe gordijnen op maat bestellen vanaf €46,-! Kies uw gewenste stijl gordijnen, vul de maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs!
📐 Hoe meet ik gordijnen op?
Het opmeten van gordijnen is erg eenvoudig. Voor de breedte meet u de breedte van uw rails of roede op. Vervolgens meet u de hoogte vanaf de bovenkant van de rails/roede tot aan de vloer. Wij adviseren 1,5cm van de totale hoogte af te halen om zo te voorkomen dat de gordijnen ‘botsen’ op de vloer.
🔧 Hoe plaats ik gordijnen op maat?
Het ophangen van de gordijnen van MijnRaamdecoratie is erg eenvoudig. Afhankelijk van het type gordijnen (plooigordijnen of ringgordijnen) hebben wij een duidelijke montagehandleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw nieuwe gordijnen kunt ophangen.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: