Gordijnen op maat

De gordijnen op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Toch bent u dankzij productie in eigen fabriek tot wel 40% goedkoper uit! Kies hieronder tussen vitrage gordijnen,inbetween gordijnen of overgordijnen. Iedere variant biedt haar eigen, unieke uitstraling. Selecteer de gewenste variant, voer uw maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs!

Vitrage gordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Eigen productie
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
Adviesprijs € 46,63 Vanaf € 35,44

Inbetween gordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Eigen productie
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
Adviesprijs € 46,63 Vanaf € 35,44

Overgordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Uit eigen aterlier
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
Adviesprijs € 46,63 Vanaf € 35,44
         
Beoordeeld met een 9.3 gebaseerd op 386 beoordelingen

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Gordijnen

Gordijnen hebben een unieke, sfeervolle uitstraling. Deze vorm van raamdecoratie past goed binnen elk interieur en biedt de ruimte sfeer en warmte. Gordijnen op maat zijn goed te combineren met andere vormen van raamdecoratie, waarmee een mooi contrast gecreëerd kan worden. Kies de gewenste variant, voer de maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs!

Gordijnen op maat bestellen

Elk interieur is uniek en dat maakt een woning inrichten zo leuk. Zorg daarom dat ook uw gordijnen uniek zijn. Met een ruim kleurassortiment gevuld met 96 verschillende kleuren is er altijd een variant en kleur die mooi aansluit op uw woning. En met de keuze voor plooigordijnen of ringgordijnen maakt u uw gordijnen helemaal uniek. Vergeet u niet gratis en vrijblijvend gordijnen kleurstalen aan te vragen? Zo kunt u thuis bekijken welke kleur het beste binnen uw interieur past.

Gordijnen bieden niet alleen een zeer mooie uitstraling, het heeft ook nog een isolerende werking. Als u uw gordijnen sluit, blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer juist buiten. Hierbij geldt “Hoe dikker de stof, hoe beter de isolerende werking”. Onze overgordijnen isoleren dus beter dan onze vitrage gordijnen.

Gordijnen verduisterend, lichtdoorlatend of transparant

Bij MijnRaamdecoratie kunt u kiezen tussen drie typen gordijnen. Dit zijn de vitrage gordijnen, inbetween gordijnen en overgordijnen. De vitrage gordijnen zijn transparant en laat veel gefilterd licht door. Dit type gordijnen is erg populair voor in de woonkamer. De overgordijnen zijn gemaakt van een geheel verduisterende stof, waardoor dit type zeer geschikt is voor de slaapkamer en kinderkamer. Onze inbetween gordijnen zijn gemaakt van semi-transparante stof. De lichtdoorlatendheid van de stof valt tussen de vitrage gordijnen en overgordijnen. Dit type gordijnen is voor vele ruimtes zeer geschikt.

Gordijnen ophangen

Met drie verschillende soorten gordijnen en 96 verschillende kleuren stoffen kunt u een unieke vorm van raamdecoratie creëren. Om het geheel naar wens te maken, kunt u kiezen voor twee afwerkingen. Plooigordijnen zijn de meest bekende variant, waarbij de stof aan de bovenzijde naar elkaar toe loopt. Dit zorgt voor een klassiek, tijdloos en trendy uitstraling.

Gordijnen met ringen

Liever geen plooigordijnen? Dan zijn ringgordijnen een mooie optie. Hierbij worden er aluminium ringen aan de bovenzijde van de stof geplaatst. Het gordijn kunt u vervolgens aan een rode hangen. Dankzij deze ringen heeft de stof veel bewegingsruimte.

Let op: MijnRaamdecoratie levert geen rails of roede. Mocht u nog geen rails of roede hebben, raden wij u aan om eerst de rails of roede aan te schaffen voordat u de gordijnen besteld.

Gordijnen stof

De gordijnen van Joe Benelli mogen een maximaal krimppercentage van 2% hebben. Alle stoffen van MijnRaamdecoratie bestaan uit een mix van verschillende materialen, zoals katoen, acryl, polyester, viscose en linnen. Bij natuurlijke materialen, zoals linnen en katoen, kan de lengte van het gordijn afwijken door de luchtvochtigheid. Gordijnen gemaakt van synthetische vezels, zoals polyester, zijn het meest vormvast en zullen weinig tot niet krimpen.

Gordijnen opmeten

Heeft u al een rails of roede hangen? Dan is het opmeten van de gordijnen erg eenvoudig. Voor de breedte van uw gordijnen meet u de breedte van de rails of roede op. Vervolgens meet u de hoogte vanaf de bovenkant van de rails/roede tot aan de vloer. De totale lengte vermindert u vervolgens met 1,5 cm. Dit voorkomt het ‘botsen’ van de gordijnen op de vloer.

Wilt u korte gordijnen plaatsen op een raam met vensterbank? Dan adviseren wij u de gordijnstof ongeveer 20 cm over de vensterbank te laten hangen. De overlap laat de ruimte optisch iets hoger ogen.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt
veilig betaald met: