Gordijnen op maat

De gordijnen op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Toch bent u dankzij productie in eigen fabriek tot wel 40% goedkoper uit! Kies hieronder tussen vitrage gordijnen, inbetween gordijnen of overgordijnen. Iedere variant biedt haar eigen, unieke uitstraling. Selecteer de gewenste variant, voer uw maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs!

Vitrage gordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Decoratief
 • Filtert het scherpste zonlicht
 • Naadloze stoffen

Vanaf € 48,13

Inbetween gordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Linnen look stoffen
 • Semi-transparante stof
 • Natuurlijke uitstraling

Vanaf € 53,13

Overgordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Chique glans gordijnen
 • Mooie structuren
 • Geen inkijk

Vanaf € 37,74

Dim-out gordijnen

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Chique glans gordijnen
 • Maakt de ruimte donkerder, ideaal voor slaapkamers
 • Isolerende werking

Vanaf € 36,71
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Gordijnen van Joe Benelli

Gordijnen op maat hebben een unieke, sfeervolle uitstraling. Deze vorm van raamdecoratie past goed binnen elk interieur en biedt sfeer en warmte aan uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Onze gordijnen zijn namelijk in een geheel transparante, lichtdoorlatende of verduisterende variant uitvoerbaar. Waar kiest u voor?

Online gordijnen kopen: welke kies ik?

Gordijnen vormen een stijlvolle vorm van raamdecoratie waarmee u direct sfeer kunt toevoegen aan uw interieur. Bij het samenstellen van gordijnen op maat is het belangrijk om te weten voor welke ruimte u raamdecoratie zoekt. In de woonkamer, keuken of kantoor zijn vitrage gordijnen en inbetween gordijnen een geschikte keuze. Voor de slaapkamer bent u waarschijnlijk op zoek naar een verduisterende vorm van raamdecoratie. Hiervoor raden wij u aan om te kijken naar onze collectie overgordijnen.

Verschillende transparanties voor onze gordijnen

In onze collectie vindt u de volgende typen gordijnen:

 • Vitrage gordijnen: Deze gordijnen worden vaak ook glasgordijnen genoemd en zijn gemaakt van transparante stof. U behoudt hiermee uw volledige zicht naar buiten. Door deze stof komt het meeste natuurlijke licht in huis binnen.
 • Inbetween gordijnen: Ook deze gordijnen laten een deel van het natuurlijke licht van buitenaf in huis. De stoffen van onze lichtdoorlatende gordijnen zijn al wat dichter geweven. Als u de gordijnen dicht heeft, geniet u al van meer privacy dan bij de vitrage gordijnen. Een perfecte combinatie van natuurlijk licht zonder gluurders van buitenaf.
 • Overgordijnen: Onze overgordijnen worden ook wel verduisterende gordijnen genoemd. De stof blokkeert licht van buitenaf en is daarmee perfect geschikt voor in uw slaapkamer.

Welke gordijnen kies ik?

De kleur van uw nieuwe gordijnen op maat is erg bepalend voor de sfeer die u in huis wil creëren. Met een ruime kleurencollectie, bestaand uit meer dan 75 kleuren gordijnen, is er ook voor u een passende stof te vinden. Zo hebben wij prachtige stoffen met linnen structuur, verschillende gemêleerde stoffen en uiteraard onze uni stoffen de egaal zijn geweven.

Om eenheid in uw interieur te behouden, kunt u kiezen voor een kleur stof van onze gordijnen die al veel terugkomt in uw woonkamer of slaapkamer. Wilt u juist extra contrast creëren? Dan kunt u kiezen voor een afwijkende kleur. Met de gratis kleurstalen die u online kunt bestellen, kunt u de verschillende kleuren gordijnen thuis bekijken. De kleur van de stof op uw beeldscherm kan namelijk altijd iets afwijken van het origineel. De gratis kleurstalen kunt u bij de kleur van de muur, vloer of meubels houden om te kijken welke kleur het beste past.

Gordijnen wassen? Vraag altijd advies!

Gordijnen zijn erg mooi, maar ook echte stofvangers. Eens in de zoveel tijd kunnen de gordijnen wel een opfrisbeurt gebruiken. Het stof kunt u eenvoudig verwijderen met een plumeau. Zijn de gordijnen toe aan een wasbeurt? Vraag dan altijd eerst advies op over het wasprogramma en wasmiddel. Dit is afhankelijk van elk type stof. De ene stof kan eenvoudig heet gewassen, andere stoffen moeten juist met de hand gewassen worden. Als u uw gordijnen wil wassen, raden wij u altijd aan om contact met ons op te nemen. Bij het verkeerd wassen zonder eerst advies te hebben gevraagd, vervalt uw garantie.

De afwerking van onze gordijnen: geplooid of ringen?

Als u eenmaal de transparantie en kleur van uw nieuwe gordijnen op maat heeft bepaald, kunt u beginnen met het samenstellen van uw nieuwe raamdecoratie. De eerste stap is het kiezen van de afwerking van uw gordijnen. U heeft de keuze uit een plooi of ringen aan de bovenzijde. De geplooide optie heeft een dubbele plooi en geeft een traditionele uitstraling aan uw interieur. De ringen geven een stoer uiterlijk aan uw nieuwe gordijnen op maat.

Let op: wij leveren geen roede of rails. Wij kunnen deze apart leveren. Bij interesse raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag.

Hoe meet ik mijn gordijnen op?

Het opmeten van uw gordijnen is erg eenvoudig. Als u de gordijnen tussen twee muren wil plaatsen, kunt u de hoogte en breedte tussen de muren opmeten. Omdat de gordijnen niet helemaal strak gespannen hoeven te hangen, kunt u juist extra breedte toevoegen. Om ervoor te zorgen dat de gordijnen niet botsen op uw vloer of kozijn, raden we u aan om één centimeter van de totaal gemeten hoogte af te halen.

Extra informatie over de stoffen van onze gordijnen

De gordijnen van Joe Benelli mogen een maximaal krimppercentage van 2% hebben. Alle stoffen van MijnRaamdecoratie bestaan uit een mix van verschillende materialen, zoals katoen, acryl, polyester, viscose en linnen. Bij natuurlijke materialen, zoals linnen en katoen, kan de lengte van het gordijn afwijken door de luchtvochtigheid. Gordijnen gemaakt van synthetische vezels, zoals polyester, zijn het meest vormvast en zullen weinig tot niet krimpen.

 

Welke soorten gordijnen zijn er?
Het type gordijnen is afhankelijk van de ruimte. In de slaapkamer zijn verduisterende gordijnen een geschikte keuze. Vitrage gordijnen en inbetween gordijnen bieden meer sfeer en zijn daarmee zeer geschikt voor in de woonkamer of werkkamer. Vraag gratis kleurstalen aan op de website om te kijken welke kleur en stof het beste past binnen uw interieur.
Wat kosten gordijnen op maat?
Bij MijnRaamdecoratie kunt u al nieuwe gordijnen op maat bestellen vanaf €46,-! Kies uw gewenste stijl gordijnen, vul de maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs!
Hoe meet ik gordijnen op?
Het opmeten van gordijnen is erg eenvoudig. Voor de breedte meet u de breedte van uw rails of roede op. Vervolgens meet u de hoogte vanaf de bovenkant van de rails/roede tot aan de vloer. Wij adviseren 1,5cm van de totale hoogte af te halen om zo te voorkomen dat de gordijnen ‘botsen’ op de vloer.
Hoe plaats ik gordijnen op maat?
Het ophangen van de gordijnen van MijnRaamdecoratie is erg eenvoudig. Afhankelijk van het type gordijnen (plooigordijnen of ringgordijnen) hebben wij een duidelijke montagehandleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u uw nieuwe gordijnen kunt ophangen.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: