Goedkope raamdecoratie: dit zijn de opties!

Is je huidige raamdecoratie echt toe aan vervanging en wil je nieuwe raamdecoratie kopen, maar wil je niet al te diep in de buidel hoeven tasten? Gelukkig hoeft raamdecoratie op maat niet duur te zijn. Wij zetten de verschillende opties voor goedkope raamdecoratie voor jou op een rijtje.

Optie 1: Goedkope rolgordijnen op maat

Een rolgordijn is een van de vormen van goedkope raamdecoratie op maat. Dat komt omdat deze vorm van raamdecoratie bestaat uit slechts een aantal onderdelen: de stof van het rolgordijn, de buis, het bedieningsmechanisme, ketting en montagesteunen. Het maakt niet uit of je voor een lichtdoorlatend rolgordijn of een verduisterend rolgordijn kiest: deze budgetvriendelijke vorm van raamdecoratie is een goede keuze als je niet al te veel wil betalen.

Een rolgordijn is voor vrijwel elke ruimte in huis een goede optie. De woonkamer, keuken, hal, slaapkamer, kinderkamer.. Voor elke ruimte hebben wij een passend type rolgordijn in een mooie lichtdoorlatende of verduisterende stof. Vraag gratis kleurstalen aan om thuis te bekijken welke kleur het beste bij jouw woonwensen past!


Optie 2: Goedkope aluminium jaloezieën op maat

Een tweede vorm van goedkope raamdecoratie zijn aluminium jaloezieën. Aluminium jaloezieën bestaan, net als rolgordijnen, uit weinig onderdelen. Daarnaast is het materiaal dat we gebruiken voor onze jaloezieën van aluminium zeer betaalbaar. Die scherpe prijzen kunnen wij dus ook aan jou aanbieden. Voor een mooie prijs kun je de sfeer en stijl van deze jaloezieën in huis halen en kun je vanaf dat moment altijd jouw privacy en lichtinval bepalen met de horizontale lamellen. En niet te vergeten: alle vormen van raamdecoratie bij Joe Benelli worden op maat gemaakt. Ook de goedkope raamdecoratie!

Ben je op zoek naar een goedkoop alternatief voor houten jaloezieën? Dan zijn aluminium jaloezieën de perfecte keuze. Kies in dit geval voor lamelbreedte 50 mm, omdat deze qua grootte overeenkomt met de populaire houten jaloezieën. Het materiaal is echter veel goedkoper dan bij houten jaloezieën en dat merk je in de prijs!


 

Optie 3: Goedkope plisségordijnen op maat

Wil je een luxe uitstraling in huis creëren met een klein budget? Kies dan voor een plisségordijn! De Joe Benelli plisségordijnen zijn perfect geschikt voor iedere ruimte in huis. En dankzij productie in eigen fabriek kunnen wij de prijs mooi laag houden. Vanaf een paar tientjes heb jij al een op maat gemaakt plisségordijn dat mooi aansluit op jouw ramen. Voor die luxe, stijlvolle look hoef je dus niet diep in de buidel te tasten.

Via onze webshop kun je zelf jouw nieuwe raambekleding, zoals een plissé, samenstellen. Je voert de afmetingen in, kiest binnen een uitgebreid assortiment een mooie kleur uit en je ziet direct de scherpe prijs voor jouw nieuwe raamdecoratie op maat in beeld. Nieuwe raamdecoratie kopen hoeft echt niet duur te zijn.

 


Wat is het verschil tussen dure en goedkope raamdecoratie?

Als je raamdecoratie gaat kopen, zul je merken dat er best veel prijsverschil is. Bij de ene webshop of bouwmarkt betaal je veel meer dan bij de ander. Hoe kan dat toch? Dit komt voornamelijk door de plek waar de raamdecoratie op maat gemaakt wordt. Bij Joe Benelli wordt de raamdecoratie in eigen fabriek geproduceerd. Daardoor hoeven wij geen kosten af te staan aan tussenpersonen. En omdat wij naast onze showroom geen fysieke vestigingen hebben, hoeven wij ook die kosten niet aan jou door te rekenen.

Goedkope raamdecoratie betekent dus niet direct dat je slechte kwaliteit raamdecoratie in huis haalt. Zeker bij op maat gemaakte raambekleding hoef je niet snel bang te zijn dat je inlevert op kwaliteit. De raambekleding wordt immers speciaal voor jou op maat gemaakt in de door jou opgegeven afmetingen en kleur. Voor raambekleding in standaard maten is het wel goed om op te blijven letten. Doordat deze aan de lopende band gemaakt worden, kan er wel eens een productiefout tussen zitten.

 

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: