Rolgordijn op maat

Op zoek naar stijlvolle rolgordijnen voor uw woonkamer, keuken, kantoor of slaapkamer? Stel uw rolgordijnen online samen bij MijnRaamdecoratie! Dankzij een ruime kleurencollectie is er voor elk interieur een mooi rolgordijn samen te stellen. En dankzij productie in eigen fabriek bent u tot 40% goedkoper uit! Voer de gewenste maten in, kies uw kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs voor uw nieuwe rolgordijnen.

Rolgordijnen lichtdoorlatend

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Uit eigen atelier
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
 • Filtert zonlicht
Adviesprijs € 28,11 Vanaf € 19,68

Rolgordijnen verduisterend

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Uit eigen atelier
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
 • Zon- en warmtewerend
Adviesprijs € 28,11 Vanaf € 19,68
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2406 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Op maat gemaakte rolgordijnen

Geen enkel interieur is hetzelfde. Dus waarom zou uw nieuwe rolgordijn dat wel zijn? Bij MijnRaamdecoratie kunt u uw rolgordijn volledig op maat samenstellen. Van kleur tot afmetingen en van bediening tot afwerking, voor iedere maat rolgordijnen. Met een ruime collectie kleuren kunt u uw perfect passende rolgordijnen volledig laten aansluiten op uw huidige interieur.

Wanneer kies ik voor rolgordijnen?

Een rolgordijn is de meest populaire vorm van raam decoratie. Door de veelzijdigheid zijn rolgordijnen geschikt voor elke woonstijl, van Scandinavisch tot industrieel en van modern tot klassiek. Rolgordijnen worden daarnaast ook gekozen vanwege de goedkope vorm van raam decoratie. Ook bij Joe Benelli kunt u terecht voor goedkope rolgordijnen, maar dan op maat gemaakt én zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

De verschillende soorten raamdecoratie op maat

In onze collectie hebben we twee verschillende soorten rolgordijnen. Benieuwd welke optie het beste past bij uw woonwensen? Bij MijnRaamdecoratie bent u aan het juiste adres voor:

 • Verduisterende rolgordijnen

  Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt van lichtdoorlatende stof. Omdat de lichtdoorlatende rolgordijnen een deel van het natuurlijke licht van buitenaf filteren, wordt het ook vaak een semi-transparant rolgordijn genoemd. Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn vooral geschikt voor de woonkamer, keuken en kantoor (aan huis).
 • Lichtdoorlatende rolgordijnen

  Verduisterende rolgordijnen zijn gemaakt van 100% verduisterende stof. Daardoor is een verduisterend rolgordijn zeer geschikt voor in slaapkamers en kinderkamers. Wij raden hierbij wel altijd aan om voor montage op de dag te kiezen. Bij montage in de dag heeft u te maken met ruimte voor de montagesteunen, waardoor lichtkieren ontstaan.

In 7 stappen uw nieuwe rolgordijnen op maat bestellen

Zelf rolgordijnen op maat maken is lastig en tijdrovend. Rolgordijnen moet u dan inkorten met een houtzaag of decoupeerzaag, wat nog geen makkelijke karwei is. Het resultaat is vaak niet naar wens omdat u meestal beschadigde zijkanten krijgt en de afwerking amateuristisch is. MijnRaamdecoratie maakt het mogelijk om rolgordijnen op maat te bestellen. Rolgordijnen op maat kunt u gemakkelijk en snel samenstellen bij MijnRaamdecoratie. Nieuwe rolgordijnen online samenstellen doet u in zeven eenvoudige stappen.

 1. Kies de gewenste montage (rolgordijnen in de dag of rolgordijnen op de dag)
 2. Voer de gewenste afmetingen in
 3. Kies een van de stijlvolle kleuren uit onze collectie
 4. Maak de keuze tussen ladderband of ladderkoord
 5. Bepaal aan welke kant u de bediening wil laten hangen
 6. Kies de gewenste afwerking van het mechanisme
 7. Eventuele zijgeleiding of klemsteunen kunt u als laatste stap selecteren. Handig voor een draaikiep raam of deur!

En komt u er niet uit? Dan staat onze klantenservice voor u klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw nieuwe rolgordijnen!

De bediening van rolgordijnen

Rolgordijnen worden, zoals u misschien al weet, bedient door middel van een bedieningsketting. Deze ketting is stijlvol verwerkt in de montagesteun. Bij het samenstellen van uw nieuwe rolgordijn op maat kunt u zelf de bedieningszijde kiezen. Komt uw rolgordijn achter een bank of in een hoek te hangen? Dan wilt u de bediening makkelijk kunnen bereiken.

Daarnaast kunt u ook de kleur van uw bedieningsketting zelf kiezen. Standaard worden onze rolgordijnen met een witte, kunststof bedieningsketting afgewerkt. Voor een luxere uitstraling kunt u ook kiezen voor een metalen ketting in een aluminium kleur.

Om uw rolgordijn echt volledig naar wens samen te kunnen stellen, kunt u ook de onderlat zelf kiezen. U heeft keuze in een standaard rechthoek beklede onderlat, aluminium onderstang in de kleuren wit en aluminium en een stijlvolle aluminium afwerklijst.

Het opmeten van uw rolgordijnen

Rolgordijnen in de dag (in kozijn, tegen het plafond of tussen twee muren)

 • Meet de breedte van het kozijn.
 • Meet de hoogte van het kozijn.
 • Bestel de kleinst gemeten breedte (minus 1 cm voor speling tussen het rolgordijn en het kozijn) en gemeten hoogtemaat (allemaal in cm) als dagmaat voor uw rolgordijnen.
 • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.

Rolgordijnen op de dag (op de muur)

 • Meet de breedte van het kozijn.
 • Meet de hoogte van het kozijn.
 • Bepaal de gewenste overlapping van de rolgordijnen op het kozijn.
 • Bestel de kleinst gemeten hoogtemaat en breedtemaat, inclusief de gewenste overlap.

 

Kwalitatieve én goedkope rolgordijnen kopen? Dat doet u bij MijnRaamdecoratie

Bent u op zoek naar rolgordijnen op maat voor een klein budget? Bij MijnRaamdecoratie bent u aan het juiste adres voor goedkope rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn goedkoop omdat wij deze zelf fabriceren, waardoor we niet te maken hebben met tussenpersonen. Daardoor bent u tot wel 40% goedkoper uit dan bij een speciaalzaak.

U hoeft dus niet in te leveren op kwaliteit. En door de ruime mogelijkheid in luxe, stijlvolle stoffen en mogelijkheden in afwerking kunnen rolgordijnen volledig naar wens samengesteld worden. Dat is heel anders dan bij kant en klare rolgordijnen in een bouwmarkt, bijvoorbeeld!

In welke kleuren zijn de rolgordijnen verkrijgbaar?
Onze collectie rolgordijnen is in meer dan 60 verschillende kleuren leverbaar! Dat betekent dat er altijd een mooie kleur voor u tussen zit. Vraag gratis kleurstalen aan via onze website en bepaal thuis welke kleur het beste past bij uw woonwensen.
Worden de rolgordijnen kant en klaar geleverd?
Bij MijnRaamdecoratie bestelt u uw rolgordijnen volledig op maat. Als uw rolgordijnen geleverd worden, hoeft u deze niet meer te vermaken. Montagesteunen plaatsen, het rolgordijn vastklikken en klaar is Kees!
Welke soorten stoffen zijn er?
Onze rolgordijnen zijn leverbaar in lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Lichtdoorlatende rolgordijnen laten, zoals de naam al zacht, licht door en zijn daarmee vooral geschikt voor woonkamers, keukens en kantoren. Onze verduisterende rolgordijnen zijn gemaakt van 100% verduisterende stof en zijn daarmee perfect voor de slaapkamer en kinderkamer. Houdt wel rekening met eventuele lichtkieren, dus kies voor montage op de dag als de situatie dat toelaat.
Wat is het verschil tussen rolgordijnen en duo rolgordijnen?
Standaard rolgordijnen bestaan uit één stof, duo rolgordijnen bestaan uit een dubbele stof die voor elkaar hangt. Door de afwisseling van open en gesloten banen creëert u een speels effect, waarbij u zelf de lichtinval en privacy kunt bepalen.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: