Rolgordijn op maat

Rolgordijnen op maat voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer? Bij Joe Benelli stelt u uw rolgordijn volledig naar wens samen. En dankzij productie in eigen fabriek bent u tot 40% goedkoper uit! Voer de gewenste maten in, kies uw kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs voor uw nieuwe rolgordijnen.

Rolgordijnen lichtdoorlatend

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Uit eigen atelier
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
 • Filtert zonlicht
Adviesprijs € 59,64 Vanaf € 41,75

Rolgordijnen verduisterend

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Uit eigen atelier
 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
 • Zon- en warmtewerend
Adviesprijs € 59,64 Vanaf € 41,75
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Rolgordijnen op maat bestellen

Geen enkel interieur is hetzelfde. Daarom kunt u bij Joe Benelli rolgordijnen samenstellen aan de hand van uw wensen. Met een ruime collectie kleuren kunt u het rolgordijn volledig laten aansluiten op uw huidige interieur. En wilt u een contrast creëren? Ook dat kan met een rolgordijn op maat. Voor elk interieur is er een rolgordijn samen te stellen.

Wanneer kiest u voor rolgordijnen?

Een rolgordijn is de meest populaire vorm van raamdecoratie. Door de veelzijdigheid zijn rolgordijnen geschikt voor elke woonstijl. Ook in uw interieur! In een woonkamer of keuken is een lichtdoorlatend rolgordijn geschikt, voor een slaapkamer is een verduisterend rolgordijn weer de juiste keuze. En met een ruime collectie aan verschillende kleuren is er altijd een kleur die past bij uw wensen. Vergeet u niet om gratis kleurstalen aan te vragen? Hiermee kunt u in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor vergelijken welke kleur het beste past bij uw woning.

Op zoek naar maatwerk raamdecoratie op maat met speels karakter? Bekijk ook eens onze collectie duo rolgordijnen!

Ideaal voor slaapkamers: verduisterende rolgordijnen op maat

Een rolgordijn op maat wordt veel in slaapkamers toegepast. Een verduisterend rolgordijn is de perfecte keuze voor slaapkamers. De stof van verduisterende rolgordijnen is namelijk 100% lichtdicht en houdt al het natuurlijke licht buiten. Perfect voor een optimale nachtrust! Om zoveel mogelijk licht buiten te houden, raden we u aan om de stof aan de achterzijde af te laten rollen. Zo valt de stof namelijk dicht tegen het raam, waardoor u de meeste verduistering krijgt. En laat de situatie het toe? Plaats verduisterende rolgordijnen dan op de muren in plaats van tussen twee muren. Zo kunt u de gewenste overlap bepalen en is de kans op lichtkieren het kleinst. Verduisterende rolgordijnen houden niet alleen het licht buiten, ze hebben ook nog eens een isolerende werking. Door de dikte van de stof en de speciale coating op de stof houdt een verduisterend rolgordijn de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnen.

Sfeervol: onze lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

Zoals de naam al zegt, is een lichtdoorlatende rolgordijnen een geschikte optie wanneer u nog steeds wilt genieten van natuurlijk licht in huis. De stof van lichtdoorlatende rolgordijnen is zo geweven dat het natuurlijke licht wordt gefilterd. Dit zorgt voor een fijne sfeer in uw woonkamer of keuken. Daarnaast behoudt u ook uw privacy nog. Een perfecte combinatie van sfeer, een fijne lichtinval en privacy! Doordat een lichtdoorlatend rolgordijn nog voldoende licht doorlaat, is dit type rolgordijn erg geschikt voor uw woonkamer, keuken of studeerkamer. Voor uw slaapkamer is een verduisterend rolgordijn op maat de meest geschikte optie.

Rolgordijnen kopen? Dat doet u eenvoudig online

Bij Joe Benelli kunt u uw rolgordijnen volledig naar wens samenstellen en bestellen. Met de gratis kleurstalen bepaalt u eenvoudig de gewenste kleur van uw nieuwe rolgordijnen en ook het opmeten van de juiste maten is erg eenvoudig. Daarnaast kunt u ook de kleur van uw ketting en de kleur van het systeem bepalen. Zo kunt u uw nieuwe rolgordijnen volledig aan laten sluiten op uw interieur. En omdat al onze rolgordijnen op maat gemaakt worden in onze eigen fabriek, bent u tot wel 40% goedkoper uit! Niemand wil immers teveel betalen voor een rolgordijn op maat.

Meten en monteren van onze rolgordijnen

Online uw rolgordijn kopen is erg eenvoudig. Veel mensen denken nog dat het zelf inmeten en monteren van rolgordijnen een lastige klus is. Wij hebben het erg eenvoudig voor u gemaakt. In onze meet- en montagehandleidingen kunt u stap voor stap nalezen hoe u de juiste maten opmeet en hoe u uw nieuwe rolgordijnen kunt monteren. Twijfelt u over de maten van uw nieuwe rolgordijn? Wij kijken graag met u mee. Met onze fotoservice stuurt u een foto van uw raam, zodat wij u goed kunnen adviseren over het opmeten van de maten van uw nieuwe raamdecoratie.

U kunt ook gebruik maken van onze meet- en/of monteerservice, waarbij een specialist de maten van uw nieuwe rolgordijn opmeet of uw nieuwe maatwerk raamdecoratie in uw huis monteert. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over deze service.

Gratis kleurstalen van onze rolgordijnen

Weet u niet welke kleur rolgordijn het beste past binnen uw huidige interieur? Om u een handje te helpen, bieden wij u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Hiermee kunt u thuis bepalen welke kleur rolgordijnen het beste bij uw inrichting past. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Rhoon, waar u verschillende soorten raamdecoratie kunt bekijken en testen. Hier helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze, zodat u uw interieur kunt verfijnen met maatwerk raamdecoratie.

Wat kosten rolgordijnen op maat?
De prijs van uw nieuwe rolgordijn op maat hangt af van uw maten. U kunt een rolgordijn al vanaf €36,26 bestellen. Doordat wij onze rolgordijnen in eigen fabriek laten fabriceren, bent u tot wel 40% goedkoper dan bij andere aanbieders!
Hoe meet ik een rolgordijn op?
Kiest u voor montage tussen twee muren? Meet de hoogte en breedte tussen deze twee muren op en verminder de breedte met 0,5 cm voor eventuele speling. Uw rolgordijn liever op de muur plaatsen? Meet de gewenste hoogte en breedte. U kunt hierbij zelf de gewenste overlap bepalen.
Hoe plaats ik een rolgordijn op maat?
U bevestigd de montagesteunen op de plek waar het rolgordijn komt te hangen. Vervolgens plaatst u de ene zijde van het rolgordijn in de steun. Door de veer in het montagesysteem kunt u vervolgens eenvoudig de andere zijde vastklikken. Let er wel op dat het rolgordijn waterpas komt te hangen. Dit voorkomt het scheef op- en afrollen van de stof.
Zijn jullie rolgordijnen geschikt voor de slaapkamer?
Wij bieden ook verduisterende rolgordijnen aan waarmee u een slaapkamer of kinderkamer kunt verduisteren. Zo kunt u genieten van een optimale nachtrust!

 

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: