Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte afhankelijk van kleur (160 - 260 cm)
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 300 cm.
- Bij een hoogte hoger dan 190cm zal de cassette groter zijn, zie technische gegevens.
Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstalen aan om onze stoffen op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Kleur van de systeem

Volgende stap

Bediening

Tip! Hangt u 2 rolgordijnen in 1 kozijn? Kies er dan voor om de bediening aan de buitenzijdes te plaatsen zodat u geen koorden in het midden heeft hangen!

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere duo rolgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw duo rolgordijnen doorlopen.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Duo rolgordijnen

Stel hier uw duo rolgordijnen op maat samen. Door eigen productie kan Joe Benelli de scherpste prijs uw nieuwe raamdecoratie. Maak online uw keuze uit lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen, voer de gewenste maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs.

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Duo rolgordijnen op maat

Een duo rolgordijn is een speelse, stijlvolle vorm van raamdecoratie. Duo rolgordijnen bestaan namelijk uit een dubbele laag stof. Daarom worden dit type rolgordijnen duo rolgordijnen genoemd. De stof bestaat uit transparante en lichtdoorlatende of verduisterende banen. Door de dubbele laag stof van uw duo rolgordijn kunt u op een speelse manier spelen met de lichtinval en privacy. Daarnaast zorgen de horizontale banen in de stof van een duo rolgordijn voor een optisch breder effect in huis.

Door de open banen van uw duo rolgordijnen tegenover elkaar te laten hangen, kunt u naar buiten kijken. Als u vervolgens de open banen tegenover de gesloten banen laat hangen, geniet u van optimale privacy.

Sfeer met lichtdoorlatende duo rolgordijnen op maat

De duo rolgordijnen op maat van Joe Benelli zijn uitvoerbaar in lichtdoorlatende en verduisterende uitvoering. Een lichtdoorlatend duo rolgordijn filtert het zonlicht, waardoor er een fijne sfeer in uw huis gecreëerd wordt. Een lichtdoorlatend duo rolgordijn is daarmee erg geschikt voor woonkamers, keukens en studeerkamers.

De stof van een lichtdoorlatend duo rolgordijn biedt voldoende privacy, maar laat nog voldoende natuurlijk licht binnen. Speel met de lichtinval van uw raamdecoratie door de banen te wisselen. Als de open banen tegenover elkaar hangen, komt er veel natuurlijk licht binnen. Door de banen iets te verhangen, wordt de lichtinval iets minder. Zo kunt u zelf de inkijk van buitenaf verminderen.

Verduisterende stof voor duo rolgordijnen

Bij een verduisterend duo rolgordijn op maat zijn de gesloten banen gemaakt van stof die 100% verduisterend zijn. Als u de open banen tegenover de gesloten banen laat hangen, zal het duo rolgordijn de kamer verduisteren. Door de verzwaringsbuis aan de onderzijde komen de stoffen dichter tegen elkaar te hangen, waardoor de lichtkieren van uw duo rolgordijn zo klein mogelijk zijn. Een verduisterend duo rolgordijn is daarmee geschikt voor in de slaapkamer. Naast verduisterende duo rolgordijnen is een verduisterend rolgordijn op maat ook een goede keuze voor de slaapkamer en kinderkamer.

Dubbel rolgordijn: Extra luxe met een cassette

Een duo rolgordijn op maat geeft uw huis al direct een fijne sfeer. Voor een extra luxe uitstraling kunt u uw duo rolgordijnen laten afwerken met een mooie cassette aan de bovenzijde. De buis met daarop de stof komt achter de cassette te hangen. Dit zorgt ervoor dat de stof wordt beschermd tegen stof en verkleuring door overmatige blootstelling aan zonlicht door de jaren heen. De kleur van de cassette is gelijk aan de kleur van het systeem van uw duo rolgordijn. Meer informatie over deze luxe kap? Neem contact op met onze klantenservice.

Goedkope duo rolgordijnen bij MijnRaamdecoratie

Ondanks de goede kwaliteit van onze stoffen, kunt u profiteren van een scherpe prijs. Onze duo rolgordijnen worden namelijk in onze eigen fabriek geproduceerd. Zo kunnen we op elk moment van het proces de kwaliteit waarborgen. Geef de gewenste hoogte en breedte aan in ons bestelproces, kies de gewenste uitvoering, maak een keuze uit onze assortiment aan kleuren en laat u verrassen door de scherpe prijs.

Ons aanbod bestaat uit maatwerk producten. Alles wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Toch kunnen wij een snelle bezorging garanderen. Uw bestelling wordt binnen 15 werkdagen aan huis geleverd, waardoor u snel kunt genieten van uw mooie duo rolgordijnen op maat. Bij een besteding vanaf €100 worden uw rolgordijnen gratis bezorgd.

Het opmeten en monteren van een duo rolgordijn

Het opmeten en monteren van een duo rolgordijn is erg eenvoudig. Van tevoren bepaalt u of u het duo rolgordijn in het kozijn of op het kozijn wil plaatsen. Als u dit heeft bepaald, kunt u in de meetinstructies op deze pagina stap voor stap bekijken hoe u de juiste maten opneemt. Twijfelt u over de maten? Wij bieden ook een opmeet service, waarbij een specialist bij u in huis de juiste maten van het raam (of meerdere ramen) opneemt.

Ook het monteren van duo rolgordijnen is erg eenvoudig. Afhankelijk van montage in de dag of op de dag krijgt u de geschikte montagesteunen. Deze schroeft u op de juiste plekken, waarna u uw duo rolgordijn eenvoudig vastklikt. De montagehandleiding is op onze website te downloaden. Ook voor het monteren hebben wij een aparte service, waarbij een professional uw nieuwe raamdecoratie plaatst.

Ruime kleurencollectie duo rolgordijnen

Geen enkel interieur is hetzelfde. Daarom hebben wij bij MijnRaamdecoratie een ruime kleurencollectie met stijlvolle kleuren voor onze duo rolgordijnen samengesteld. Deze kleuren komen in elke woonstijl goed tot hun recht. Zo hebben wij onder andere duo rolgordijnen in de kleuren wit, grijs, zwart en grijs.

De kleur stof van een duo rolgordijn eerst in het echt bekijken? U kunt online gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen. Hiermee kunt u thuis bepalen welke kleur het beste past binnen uw huidige interieur. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Rhoon waar u duo rolgordijnen op maat kunt bekijken en de mooie uitstraling van deze vorm van raamdecoratie kunt ervaren.

 

Wat zijn duo rolgordijnen op maat?
Een duo rolgordijn is te herkennen aan de combinatie dichte stof en gaas. Door dat twee stofdelen langs elkaar schuiven kan u zelf het licht bepalen in uw woning.
Hoe kies ik het juiste duo rolgordijn?
De duo rolgordijnen zijn in lichtdoorlatende stoffen en verduisterende stoffen te verkrijgen. Een verduisterend duo rolgordijn is ideaal voor slaapkamers of ruimtes waar de zon veel op staat. Een lichtdoorlatend duo rolgordijn is ideaal om uw ruimte licht te houden en geeft toch de gewenste privacy. Met het ruime kleurenassortiment is het onmogelijk om niet het perfecte duo rolgordijn voor uw woonruimte te vinden!
Wat kosten duo rolgordijnen op maat?
De duo rolgordijnen van Joe Benelli kunt u al bestellen vanaf €46,98! Doordat wij de duo rolgordijnen op maat zelf fabriceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit.
In welke kleuren is een duo rolgordijn leverbaar?
Afhankelijk van de lichtdoorlatendheid (lichtdoorlatend of verduisterend) vindt u een ruime kleurencollectie op onze website. Vraag gratis stalen aan om te bekijken welke kleur het beste past binnen uw interieur!

 

Technische gegevens

Duo Rolgordijnen

Afmetingen
Afmetingen bovenbak: Zie onderstaande tekeningen, afmetingen staan aangegeven in millimeters.
Stofbreedte De stofbreedte is 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Maximaal leverbare afmetingen: 260 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog

Afmeting profiel - duo rolgordijn zonder cassette

Afmeting profiel - duo rolgordijn met een hoogte onder de 190cm

Afmeting profiel- duo rolgordijn met een hoogte boven de 190cm

Maat berekenen

Het opmeten van uw duo rolgordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

 1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.
 2. Bepaal of de duo rolgordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.

In de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
 • Neem de smalst gemeten maat.
 • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
 • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
 • Neem de strakke hoogtemaat, dit is uw bestelmaat.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.

Geef altijd de strakke hoogtemaat door, op de doorgegeven hoogtemaat zal het duo rolgordijn in gesloten stand staan.


Op de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn en tel hier de gewenste overlap bij op, dit is uw bestelmaat.
 • Qua overlap adviseren wij ± 14cm aan te houden.
Breedte:
 • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 11 cm bij op voor het monteren van het profiel.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: