Wij zijn gesloten op de volgende dagen: 23, 25, 26 en 30 December

Uitvoering

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte afhankelijk van kleur (160 - 260 cm)
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 300 cm.
- Bij een hoogte hoger dan 190cm zal de cassette groter zijn, zie technische gegevens.
Volgende stap

Kleuren

Bekijk meer kleuren

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstalen aan om onze stoffen op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Kleur van de systeem

Volgende stap

Bediening

Tip! Hangt u 2 rolgordijnen in 1 kozijn? Kies er dan voor om de bediening aan de buitenzijdes te plaatsen zodat u geen koorden in het midden heeft hangen!

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere duo rolgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw duo rolgordijnen doorlopen.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Duo rolgordijnen bestellen

Stel hier uw duo rolgordijn op maat samen. Door eigen productie kan Joe Benelli de scherpste prijs aanbieden voor de hoogste kwaliteit stoffen. Maak uw keuze uit lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen.

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Duo rolgordijnen op maat

De duo rolgordijn is een geliefd product door zijn ruime kleurenassortiment en zijn speelse karakter. Een duo rolgordijn is te herkennen aan de combinatie dichte stof en gaas. Door dat twee stofdelen langs elkaar schuiven kan u zelf het licht bepalen in uw woning. Aangezien een duo rolgordijn van stof gemaakt is, is het gemakkelijk en licht in gebruik wat ze ook ideaal maakt voor grotere ramen of deuren. Een duo rolgordijn wordt ook wel Roljaloezie of dubbel rolgordijn genoemd.

Duo rolgordijn verduisterend of lichtdoorlatend?

De duo rolgordijnen zijn in lichtdoorlatende stoffen en verduisterende stoffen te verkrijgen. Een verduisterend duo rolgordijn is ideaal voor slaapkamers of ruimtes waar de zon veel op staat. De verzwaringsbuis onder de stof is smaller waardoor de stoffen dichter tegen elkaar aanlopen wat helpt het product zo verduisterend mogelijk te maken. De stof van een verduisterend duo rolgordijn is volledig verduisterend, maar door het stofbreedteverlies zal er altijd restlicht zijn. Een lichtdoorlatend duo rolgordijn is ideaal om uw ruimte licht te houden en geeft toch de gewenste privacy. Met het ruime kleurenassortiment is het onmogelijk om niet het perfecte duo rolgordijn voor uw woonruimte te vinden!

Roljaloezie op maat

Een duo rolgordijn staat ook wel bekend als een roljaloezie, omdat men met een duo rolgordijn, net als met een jaloezie, het lichtinval kan bepalen. Met de dubbele stof kan u spelen voor het gewenste lichtinval en geeft u de gewenste privacy. Met de roljaloezie van Joe Benelli bent u gegarandeerd van een hoge kwaliteit voor de laagste prijs.

Kleuren

De duo rolgordijnen van Joe Benelli hebben een groot kleurenassortiment. Wij hebben de kleuren opgedeeld in kleurgroepen, zo hebben wij witte duo rolgordijnen, maar ook taupe, grijs, bruin en zwart. Als u een kleur graag in het echt wil bekijken dan kunt u gratis kleurstalen aanvragen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Rhoon.

Prijs

Twijfelt u over de prijs van onze duo rolgordijnen? In onze webshop zijn de duo rolgordijnen wel tot 40% goedkoper dan bij andere grote aanbieders. Heeft u ergens anders een betere prijs gezien? Neem dan contact met ons op zodat wij samen met u naar de prijs kunnen kijken.

Technische gegevens

Duo Rolgordijnen

Afmetingen
Afmetingen bovenbak: Zie onderstaande tekeningen, afmetingen staan aangegeven in millimeters.
Stofbreedte De stofbreedte is 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Maximaal leverbare afmetingen: 260 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog

Afmeting profiel - duo rolgordijn zonder cassette

Afmeting profiel - duo rolgordijn met een hoogte onder de 190cm

Afmeting profiel- duo rolgordijn met een hoogte boven de 190cm

Maat berekenen

Het opmeten van uw duo rolgordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

 1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.
 2. Bepaal of de duo rolgordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.

In de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
 • Neem de smalst gemeten maat.
 • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
 • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
 • Neem de strakke hoogtemaat, dit is uw bestelmaat.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.

Geef altijd de strakke hoogtemaat door, op de doorgegeven hoogtemaat zal het duo rolgordijn in gesloten stand staan.


Op de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn en tel hier de gewenste overlap bij op, dit is uw bestelmaat.
 • Qua overlap adviseren wij ± 14cm aan te houden.
Breedte:
 • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 11 cm bij op voor het monteren van het profiel.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt
veilig betaald met: