Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte afhankelijk van kleur (160 - 260 cm)
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 300 cm.
- Bij een hoogte hoger dan 190cm zal de cassette groter zijn, zie technische gegevens.
Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstalen aan om onze stoffen op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Kleur van de systeem

Volgende stap

Bediening

Tip! Hangt u 2 rolgordijnen in 1 kozijn? Kies er dan voor om de bediening aan de buitenzijdes te plaatsen zodat u geen koorden in het midden heeft hangen!

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere duo rolgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw duo rolgordijnen doorlopen.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Duo rolgordijnen bestellen

Stel hier uw duo rolgordijn op maat samen. Door eigen productie kan Joe Benelli de scherpste prijs aanbieden voor de hoogste kwaliteit stoffen. Maak uw keuze uit lichtdoorlatende of verduisterende duo rolgordijnen.

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Duo rolgordijnen op maat

Een duo rolgordijn is een populaire vorm van raamdecoratie. Door de twee lagen stof die achter elkaar komen te hangen krijgt een duo rolgordijn haar speelse en stijlvolle uitstraling. De stof bestaat uit afwisselend open en gesloten banen waarmee u zelf de lichtinval en privacy kan bepalen. Door de open banen tegenover elkaar te hangen geniet u van een fijne lichtinval in huis. En door de open banen tegenover de gesloten banen te laten hangen geniet u van volledige privacy.

Lichtdoorlatend of verduisterend duo rolgordijn

De duo rolgordijnen van Joe Benelli zijn uitvoerbaar in lichtdoorlatende en verduisterende uitvoering. Een lichtdoorlatend duo rolgordijn filtert het zonlicht, waardoor er een fijne sfeer in uw interieur gecreëerd wordt. Een lichtdoorlatend duo rolgordijn is daarmee erg geschikt voor woonkamers, keukens en studeerkamers.

Bij een verduisterend duo rolgordijn zijn de gesloten banen gemaakt van stof die 100% verduisterend zijn. Als u de open banen tegenover de gesloten banen laat hangen, zal het duo rolgordijn de kamer verduisteren. Door de verzwaringsbuis aan de onderzijde komen de stoffen dichter tegen elkaar te hangen, waardoor de lichtkieren zo klein mogelijk zijn. Een verduisterend duo rolgordijn is daarmee geschikt voor in de slaapkamer. Naast verduisterende duo rolgordijnen is een verduisterend rolgordijn op maat ook erg geschikt voor de slaapkamer en kinderkamer.

Roljaloezie op maat

Een andere naam voor een duo rolgordijn is een roljaloezie. Dit doordat men met een duo rolgordijn en een jaloezie zelf de lichtinval kan bepalen zonder dat daarmee de privacy verloren gaat. Door de gesloten banen in de stof is het lastig om van buiten naar binnen te kijken. Met een roljaloezie van Joe Benelli kunt u dus eenvoudig zelf de gewenste privacy en lichtinval bepalen.

Ruime kleurencollectie duo rolgordijnen

Geen enkel interieur is hetzelfde. Daarom hebben wij bij MijnRaamdecoratie een ruime kleurencollectie met stijlvolle kleuren samengesteld. Deze kleuren komen in elke woonstijl goed tot hun recht. Zo hebben wij onder andere witte, zwarte en grijze duo rolgordijnstoffen die binnen elk interieur voor een mooie balans zorgen.

De kleur eerst in het echt bekijken? U kunt gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragenop onze website. Hiermee kunt u thuis bepalen welke kleur het beste past binnen uw huidige interieur. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Rhoon waar wij verschillende vormen van raamdecoraties op maat voor u klaar hebben staan om te bekijken en te testen.

 

🔍 Wat zijn duo rolgordijnen op maat?
Een duo rolgordijn is te herkennen aan de combinatie dichte stof en gaas. Door dat twee stofdelen langs elkaar schuiven kan u zelf het licht bepalen in uw woning.
❓ Hoe kies ik het juiste duo rolgordijn?
De duo rolgordijnen zijn in lichtdoorlatende stoffen en verduisterende stoffen te verkrijgen. Een verduisterend duo rolgordijn is ideaal voor slaapkamers of ruimtes waar de zon veel op staat. Een lichtdoorlatend duo rolgordijn is ideaal om uw ruimte licht te houden en geeft toch de gewenste privacy. Met het ruime kleurenassortiment is het onmogelijk om niet het perfecte duo rolgordijn voor uw woonruimte te vinden!
💶 Wat kosten duo rolgordijnen op maat?
De duo rolgordijnen van Joe Benelli kunt u al bestellen vanaf €46,98! Doordat wij de duo rolgordijnen op maat zelf fabriceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit.
🌈 In welke kleuren is een duo rolgordijn leverbaar?
Afhankelijk van de lichtdoorlatendheid (lichtdoorlatend of verduisterend) vindt u een ruime kleurencollectie op onze website. Vraag gratis stalen aan om te bekijken welke kleur het beste past binnen uw interieur!

 

Technische gegevens

Duo Rolgordijnen

Afmetingen
Afmetingen bovenbak: Zie onderstaande tekeningen, afmetingen staan aangegeven in millimeters.
Stofbreedte De stofbreedte is 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Maximaal leverbare afmetingen: 260 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog

Afmeting profiel - duo rolgordijn zonder cassette

Afmeting profiel - duo rolgordijn met een hoogte onder de 190cm

Afmeting profiel- duo rolgordijn met een hoogte boven de 190cm

Maat berekenen

Het opmeten van uw duo rolgordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

 1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.
 2. Bepaal of de duo rolgordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.

In de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
 • Neem de smalst gemeten maat.
 • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
 • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
 • Neem de strakke hoogtemaat, dit is uw bestelmaat.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.

Geef altijd de strakke hoogtemaat door, op de doorgegeven hoogtemaat zal het duo rolgordijn in gesloten stand staan.


Op de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn en tel hier de gewenste overlap bij op, dit is uw bestelmaat.
 • Qua overlap adviseren wij ± 14cm aan te houden.
Breedte:
 • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 11 cm bij op voor het monteren van het profiel.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt
veilig betaald met: