Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte afhankelijk van kleur (160 - 260 cm).
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 300 cm.
- Bij een hoogte hoger dan 190cm zal de cassette groter zijn, zie technische gegevens.
Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstalen aan om onze stoffen op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Kleur van de systeem

Volgende stap

Bediening

Tip! Hangt u 2 rolgordijnen in 1 kozijn? Kies er dan voor om de bediening aan de buitenzijdes te plaatsen zodat u geen koorden in het midden heeft hangen!

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere duo rolgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw duo rolgordijnen doorlopen.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Duo rolgordijnen

Stel hier uw duo rolgordijnen op maat samen. Deze speelse, trendy raamdecoratie past perfect in elke ruimte in huis. En doordat wij onze duo rolgordijnen zelf maken, is een duo rolgordijn ook nog eens voordelig! Voer de gewenste maten in, kies de kleur, maak uw duo rolgordijn nog persoonlijker met extra opties en laat u verrassen door onze scherpe prijs!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Een duo rolgordijn is een speelse, stijlvolle vorm van raamdecoratie. Duo rolgordijnen bestaan namelijk uit twee lagen stof. Daarom wordt een duo rolgordijn vaak ook een duo gordijn genoemd.

De lagen stof van een duo rolgordijn komen achter elkaar te hangen. De stof bestaat uit twee verschillende stofbanen. De banen zijn gemaakt van transparante stof, gemaakt van gaas, en gesloten stof, gemaakt van een lichtdoorlatende of verduisterende stof. Door de transparante stofbaan van de twee lagen stof op dezelfde hoogte te laten hangen, kunt u naar buiten kijken en genieten van een fijne lichtinval. Door de open baan tegenover de gesloten baan te laten hangen, geniet u van de gewenste privacy.

De verschillende soorten duo rolgordijnen op maat bij Joe Benelli

Bij MijnRaamdecoratie.nl bent u aan het juiste adres voor nieuwe duo rolgordijnen op maat. In ons aanbod aan duo rolgordijnen heeft u keuze uit twee stofsoorten:

 • Lichtdoorlatende duo rolgordijnen: Bij een lichtdoorlatend duo gordijn zijn de gesloten banen gemaakt van lichtdoorlatende stof. Ook als u uw duo rolgordijn volledig gesloten hebt, ervaart u een mooie en zachte lichtinval in uw woonkamer, keuken of werkkamer. De perfecte combinatie tussen lichtinval en privacy!
 • Verduisterende duo rolgordijnen: Bij verduisterende duo rolgordijnen zijn de gesloten banen gemaakt van een verduisterende stof. Als de transparante banen tegenover de verduisterende banen hangen, zorgt de dichte stof ervoor dat het licht van buitenaf geblokkeerd wordt. De verduisterende duo rolgordijnen zijn daarmee geschikt voor zowel slaapkamers als kinderkamers en zorgen voor een optimale, welverdiende nachtrust!

Meer dan 35 kleuren duo rolgordijnen in onze collectie

Na lang wikken en wegen is de keuze op duo rolgordijnen gevallen. Stijlvol, speels, modern en toch ook tijdloos. Tijd om de kleur te bepalen! In ons aanbod heeft u keuze uit meer dan 35 verschillende kleuren in zowel lichtdoorlatende als verduisterende stoffen. Denk aan stijlvol wit, industrieel zwart, trendy grijs of misschien wel een zachte bruintint. Met de gratis kleurstalen wordt het uitzoeken van de kleur pas echt een feestje. Vaak heeft u ze na twee werkdagen al in huis!

Twijfelt u over de kleur van uw nieuwe duo rolgordijn op maat? Onze gediplomeerde stylisten Iris en Iris staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Bel, chat, mail of maak een afspraak voor vrijblijvend woonadvies in onze winkel.

Een dubbel rolgordijn met cassette voor extra luxe

Door de twee stoflagen en de afwisseling van transparante banen en gesloten banen geeft een duo rolgordijn al veel luxe. Voor een extra luxe uitstraling kunt u uw duo rolgordijn ook laten uitvoeren met een cassette. Deze cassette valt mooi over de buis met daarop de opgerolde stof.

De cassette beschermd de stof tegen vuil en verkleuring door overmatige blootstelling aan zonlicht door de jaren heen, maar geeft ook een luxe uitstraling in uw interieur. De kleur van de cassette is gelijk aan de kleur van het systeem van uw duo rolgordijn.

Goedkope duo rolgordijnen, zelfs bij maatwerk?

Gaat u verhuizen of is uw huidige interieur toe aan een make-over en bent u daarvoor op zoek naar nieuwe raambekleding? Duo rolgordijnen zijn de ideale vorm van raamdecoratie als u zowel lichtinval als privacy wenst. Dankzij de twee stofbanen en diverse kleuren zijn er voor iedere woning ideale duo rolgordijnen samen te stellen.

Doordat wij onze duo rolgordijnen op maat zelf fabriceren, hebben we optimaal kijk op de kwaliteit van de raambekleding en kunnen we de prijzen ook laag houden. Voor uw nieuwe raamdecoratie op maat hoeft u dus echt niet veel geld kwijt te zijn. U bent tot wel 40% goedkoper uit! Voer direct de maten in om de scherpe prijs van uw nieuwe raamdecoratie te bekijken.

Het opmeten en monteren van een duo rolgordijn op maat

Het opmeten en monteren van een duo rolgordijn is erg eenvoudig. Van tevoren bepaalt u of u het duo rolgordijn in het kozijn of op het kozijn wil plaatsen. Als u dit heeft bepaald, kunt u in de meetinstructies op deze pagina stap voor stap bekijken hoe u de juiste maten opneemt. Twijfelt u over de maten? Wij bieden ook een opmeet service, waarbij een specialist bij u in huis de juiste maten van het raam (of meerdere ramen) opneemt.

Ook het monteren van duo rolgordijnen is erg eenvoudig. Afhankelijk van montage in de dag of op de dag krijgt u de geschikte montagesteunen. Deze schroeft u op de juiste plekken, waarna u uw duo rolgordijn eenvoudig vastklikt. De montagehandleiding is op onze website te downloaden. Ook voor het monteren hebben wij een aparte service, waarbij een professional uw nieuwe raamdecoratie plaatst.

Ruime kleurencollectie duo rolgordijnen

Geen enkel interieur is hetzelfde. Daarom hebben wij bij MijnRaamdecoratie een ruime kleurencollectie met stijlvolle kleuren voor onze duo rolgordijnen samengesteld. Deze kleuren komen in elke woonstijl goed tot hun recht. Zo hebben wij onder andere duo rolgordijnen in de kleuren wit, grijs, zwart en grijs.

De kleur stof van een duo rolgordijn eerst in het echt bekijken? U kunt online gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen. Hiermee kunt u thuis bepalen welke kleur het beste past binnen uw huidige interieur. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Rhoon waar u duo rolgordijnen op maat kunt bekijken en de mooie uitstraling van deze vorm van raamdecoratie kunt ervaren.

 

Wat zijn duo rolgordijnen op maat?
Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof die achter elkaar hangen. De stof bestaat uit open en gesloten banen. Door dat twee stofdelen langs elkaar schuiven kunt u zelf het licht bepalen in uw woning. Een speelse, eigentijdse en stijlvolle vorm van raamdecoratie!
Hoe kies ik het juiste duo rolgordijn?
De duo rolgordijnen zijn in lichtdoorlatende stoffen en verduisterende stoffen te verkrijgen. Een verduisterend duo rolgordijn is ideaal voor slaapkamers of ruimtes waar de zon veel op staat. Een lichtdoorlatend duo rolgordijn is ideaal om uw ruimte licht te houden en geeft toch de gewenste privacy.
In welke kleuren is een duo rolgordijn leverbaar?
In onze collectie vindt u meer dan 35 stijlvolle kleuren! Vraag gratis stalen aan om te bekijken welke kleur het beste past binnen uw interieur!

 

Technische gegevens

Duo Rolgordijnen

Afmetingen
Afmetingen bovenbak: Zie onderstaande tekeningen, afmetingen staan aangegeven in millimeters.
Stofbreedte De stofbreedte is 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Maximaal leverbare afmetingen: 260 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog

Afmeting profiel - duo rolgordijn zonder cassette

Afmeting profiel - duo rolgordijn met een hoogte onder de 190cm

Afmeting profiel- duo rolgordijn met een hoogte boven de 190cm

Maat berekenen

Instructievideo's


Het opmeten van uw duo rolgordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

 1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.
 2. Bepaal of de duo rolgordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.

In de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
 • Neem de smalst gemeten maat.
 • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
 • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
 • Neem de strakke hoogtemaat, dit is uw bestelmaat.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.

Geef altijd de strakke hoogtemaat door, op de doorgegeven hoogtemaat zal het duo rolgordijn in gesloten stand staan.


Op de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn en tel hier de gewenste overlap bij op, dit is uw bestelmaat.
 • Qua overlap adviseren wij ± 14cm aan te houden.
Breedte:
 • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 11 cm bij op voor het monteren van het profiel.

Let op: De stof is ± 4 cm smaller dan het systeem.

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: