Houten jaloezieen op maat bestellen

Wij zijn gesloten op de volgende dagen: 23, 25, 26 en 30 December

Selecteer hier uw houten jaloezieën:

21% korting
50 mm
Meest verkocht

Houten jaloezieën Trend

Volledig op maat geleverd in 10 werkdagen!

 • Leverbaar in 50 mm
 • 7 verschillende kleuren
 • Breedte in cm: 30 - 270
 • Hoogte in cm: 30 - 290
Actieprijs:
€ 67,41
Internetprijs:
€ 85,33
Bereken uw prijs
21% korting
standaard

Houten jaloezieën Standaard

Volledig op maat geleverd in 10 werkdagen!

 • Leverbaar in 25 mm, | 35 mm | 50 mm
 • in 27 verschillende kleuren
 • Breedte in cm: 30 - 240
 • Hoogte in cm: 30 - 300
Actieprijs:
€ 59,83
Internetprijs:
€ 75,74
Bereken uw prijs
21% korting
50mm-abachi

Houten jaloezieën Abachi

Volledig op maat geleverd in 10-15 werkdagen!

 • Leverbaar in 25 mm | 50 mm | 70 mm
 • 22 verschillende kleuren
 • Breedte in cm: 45 - 290
 • Hoogte in cm: 30 - 400
Actieprijs:
€ 60,55
Internetprijs:
€ 76,65
Bereken uw prijs

 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.3 gebaseerd op 602 beoordelingen
Bekijk hier hun foto's »  

Waarom kiezen voor houten jaloezieën?

Houten jaloezieën brengen sfeer en warmte in uw woning een trend ooit gestart door Luxaflex en daarna door velen fabrikanten opgepikt. Hout zorgt namelijk voor een natuurlijke uitstraling in uw huis en is meestal geschikt voor de iets klassiekere inrichting. Houten jaloezieën passen vooral goed bij uw interieur als u bijvoorbeeld ook een houten vloer en houten tafel heeft. Houten lamellen vullen uw interieur aan en zorgen sfeer in uw woning.

U kunt kiezen tussen ladderkoord of ladderband, ladderkoord geeft een wat rustigere uitstraling.

Houten jaloezieën 50 mm, 35 mm of 25 mm breed?

Dit is een kwestie van smaak, hoe groter de lamel breedte hoe groter de ruimte tussen de houten lamellen. Smallere lamellen lijken meer op de ouderwetse luxaflex en bredere lamellen geven een stoer uiterlijk. Ook de pakkethoogte (hoogte van jaloezie in opgetrokken situatie) is bij een bredere lamel minder dan bij een smallere versie van de houten lamellen. Verder zijn de houten jaloezieën 50 mm in andere maten leverbaar dan die van 25 mm.

Houten jaloezieën op maat gemaakt algemeen

Lindenhout, Abachi hout en Pauwlonia hout zijn houtsoorten die veel voor jaloezieën worden gebruikt. Alleen de beste houtsoorten zijn goed genoeg voor onze jaloezieën, Pauwlonia hout is licht van gewicht en heeft een houtstructuur, Linde hout is wat gladder en Abachi hout kan tot bredere lamellen worden verwerkt. Onze leveranciers maken gebruik van een unieke zaagtechniek waardoor de kwaliteit van ons hout altijd hoogwaardig is. Met dit product krijgt uw woning een luxe uitstraling en creëert u een aangename sfeer.

Houten jaloezieën Trend

De Trend lijn jaloezieën zijn gemaakt van Pauwlonia hout dat ideaal is voor houten jaloezieën. Het is iets lichter dan lindehout waardoor het optrekken ook bij grote afmetingen niet moeilijk is. Pauwlonia hout heeft een unieke uitstraling, dit wordt mede veroorzaakt door een lichte nerf structuur die bij elke kleur terug komt. U kunt bij de Trendlijn kiezen uit diverse kleuren en bediening opties. Ladderkoord en ladderband hebben dezelfde prijs al geven wij tegenwoordig de voorkeur aan ladderkoord vanwege de rustige uitstraling. De ophangbak is gemaakt van staal en de schaafsteunen zijn zowel voor op de dag als in de dag geschikt. U krijgt standaard een afdeklat bijgeleverd die de ophangbak afschermt

Houten jaloezieën Standaard

De standaard lijn is gemaakt van Linde hout, deze houtsoort wordt al decennia gebruikt voor houten lamellen. U heeft diverse opties wat betreft kleur en bediening van de lamellen. De ophangbak is gemaakt van een combinatie staal met pvc waardoor het duurzaam en eenvoudig te installeren is. Wij leveren de houten jaloezieën standaard met ladderkoord en als optie is ladderband in diverse breedtes te kiezen. De jaloezieën worden standaard geleverd met een houder voor de onderlat die u optioneel kan bevestigen om het klapperen van de jaloezie tegen te gaan als deze bijvoorbeeld op een deur gemonteerd wordt.

Houten jaloezieen Exclusief

De Exclusief lijn is gemaakt van Linde hout, deze houtsoort wordt al decennia gebruikt voor houten lamellen. U heeft diverse opties wat betreft kleur, uitstraling en bediening van de lamellen. De ophangbak is gemaakt van speciaal staal en het mechanisme is speciaal berekend op brede afmetingen. Wij leveren de houten jaloezieën standaard met ladderkoord en als optie is ladderband in diverse breedtes te kiezen. Ook kunt u kiezen uit diverse koordgewichten die de jaloezie een nog exclusievere uitstraling geven.

Houten jaloezieën 70mm Abachi

De Abachi 70mm houten jaloezie is de breedste variant die er op de markt is. De brede lamel geeft een stoere uitstraling en laat veel licht binnen in uw woning. Abachi hout is een lichte afrikaanse houtsoort waardoor uw jaloezie niet te zwaar is. Abachi hout heeft ook een zichtbare nerf structuur, dit geeft het de exclusieve uitstraling die uw woning verdient.

Houten jaloezieën goedkoop bij Mijnraamdecoratie.nl

Houten jaloezieën goedkoop aanschaffen? In onze webshop zijn de houten lamellen wel tot 40% goedkoper dan bij andere grote aanbieders. Verder kunt u in onze webshop de houten jaloezieën gemakkelijk op maat maken en naar uw eigen smaak samenstellen.

Gratis kleurstalen

De houten jaloezieen zijn in vele kleuren beschikbaar. Als u de kleur graag in het echt wilt zien, kunt u gratis bij ons een kleurstaal aanvragen. Natuurlijk zijn wij u ook graag van dienst in onze showroom in Rhoon. Wij helpen u graag met uw keuze van de scherpst geprijsde houten jaloezieën van de hoogste kwaliteit!

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 10 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt
veilig betaald met: