Raamdecoratie voor kunststof kozijnen? Dit zijn je opties!

Ben je op zoek naar raamdecoratie op maat voor je kunststof kozijnen? We begrijpen dat jij liever niet wil schroeven of boren in je kunststof kozijn. Gelukkig zijn er nog genoeg opties voor raambekleding waarbij je niet hoeft te schroeven of boren. Scroll snel verder om te ontdekken welke opties jij hebt!

Geschikte raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Schroeven en boren in kunststof kozijnen is vrij lastig. En als het eenmaal is gelukt, is de schade niet meer terug te draaien. Zonde, want kunststof kozijnen zijn naast strak en modern erg prijzig.

Gelukkig heb je tegenwoordig veel soorten raamdecoratie die je door middel van speciale clips, magneten of plakstrips kunt bevestigen. En heb je kunststof kozijnen in combinatie met draai kiepramen? Ook dan zijn er mooie opties waarbij je klemsteunen kunt toepassen. In je kunststof kozijn boren hoeft dus niet meer!

Wij zetten alle opties voor je op een rijtje. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is te kijken welke optie het beste aansluit bij jouw woonwensen!

Optie 1: Keje Splendid Pliss - Plisségordijnen die speciaal zijn ontworpen voor kunststof kozijnen

Dankzij het unieke, stijlvolle ontwerp van de Keje Splendid Pliss kun jij met een gerust hart kiezen voor plisségordijnen op maat. Het Keje Splendid Pliss systeem bestaat namelijk uit een aluminium frame waar de plisségordijnen in geplaatst worden.

De voorkant van het systeem is gelakt in een tijdloze, stijlvolle RAL kleuren. De achterkant is voorzien van speciale magneetstrips. Bij de Keje Splendid Pliss krijg je ook staalband geleverd, die je op je kunststof kozijnen bevestigt. Dankzij de magneetstrips zit het profiel vervolgens goed vast aan je kozijnen. Je raadt het al: de montage van deze raambekleding is echt een eitje.

We kunnen de Keje Splendid Pliss met plisségordijnen in zowel lichtdoorlatende als verduisterende stof leveren. En dankzij de optie voor Top Down Bottom Up bediening kun je zelf de hoogte van je raamdecoratie bepalen. De perfecte match voor iedereen die van privacy en lichtinval houdt!

Optie 2: Aluminium jaloezieën met speciale klemsteunen voor kunststof draai kiepramen

Aluminium jaloezieën zien we steeds vaker terug! Heb je kunststof kozijnen waarbij een of meerdere ramen uitgevoerd zijn met draai kiepramen? Dan kun je kiezen voor raamdecoratie in combinatie met klemsteunen. Deze steunen plaats je aan de boven- en onderkant van de kunststof draaikiepramen. In deze klemmen zet je de bovenbak en de onderlat van de aluminium jaloezieën op maat vast.

Het fijne hieraan is dat je niet hoeft te schroeven of boren in kunststof kozijnen en toch hele stijlvolle aluminium jaloezieën op maat hebt. Je ziet het verschil tussen een normale aluminium jaloezie en aluminium jaloezieën met klemsteun ook amper! normale aluminium jaloezie en aluminium jaloezieën met klemsteun ook amper!

Optie 3: Houten jaloezieën met speciale klemsteunen voor kunststof draai kiepramen

Ook voor houten jaloezieën kunnen wij speciale klemsteunen leveren. Net als bij onze aluminium jaloezieën kun je jouw nieuwe, houten jaloezieën laten leveren met klemsteunen. De bovenbak en onderlat zitten hierdoor goed vast aan je kunststof kozijn, waardoor boren en schroeven overbodig is. Creëer de luxe, stijlvolle uitstraling van houten jaloezieën nu ook bij jou thuis!

In het bestelproces vind je deze optie onder "Extra opties" bij montagesteunen. En wil je er nog meer over weten? Dan staat onze klantenservice voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

 

Optie 4: Rolgordijnen met speciale klemsteunen

Niets gaat boven een mooi, klassiek rolgordijn. Fijn voor de portemonnee, toe te passen voor zowel vaste ramen als kiep kantelramen en een perfecte oplossing voor elk interieur. Een modern interieur, klassiek interieur, industrieel of juist Scandinavisch interieur? Een rolgordijn is de ideale oplossing.

Anders dan bij houten en aluminium jaloezieën plaats je bij rolgordijnen alleen klemsteunen aan de bovenkant van een kunststof kozijn. Hier plaats je vervolgens de montagesteunen tegenaan. Ook hierbij geldt dus: schroeven en boren is niet nodig!

Optie 5: Vouwgordijnen met speciale klemsteunen

Op zoek naar een klassieke, landelijke vorm van raamdecoratie voor jouw kunststof kozijnen? Ga dan voor onze vouwgordijnen op maat! De A House of Happiness vouwgordijnen kunnen geleverd worden met speciale klemsteunen, zodat je deze op kunststof kozijnen kunt plaatsen. Ook hierbij plaats je de klemsteunen aan de boven- en onderkant van de ramen.

Om ervoor te zorgen dat de stof van je vouwgordijn mooi aansluit op je raam, bieden we bij onze A House of Happiness vouwgordijnen ook de mogelijkheid voor zijgeleiding aan. Hierbij wordt staaldraad gespannen over de gehele lengte van het vouwgordijn. Deze loopt door een oogje dat is vastgemaakt aan de onderlat van je vouwgordijn. Als je je raam opent, blijft je vouwgordijn op zijn plek hangen. Deze optie kun je vinden onder de optie "Extra opties" binnen het bestelproces.

Met de bedieningsketting kun je je vouwgordijn vervolgens bedienen, precies zoals het bij een standaard vouwgordijn op maat uit onze collectie ook gaat!

 

Een keuze maken was nog nooit zo makkelijk dankzij onze gratis kleurstalen

De keuze is reuze als het aankomt op raamdecoratie voor kunststof kozijnen. Nu is alleen nog de vraag: waar kies je voor? Worden het jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen of toch plisségordijnen? Met onze gratis kleurstalen kun je niet alleen de kleur, maar ook het materiaal bekijken. Vergelijk ze met je meubels, je vloer, de kleur op de muren en natuurlijk de kleur van je kozijnen.

En kom je er toch niet helemaal uit? Onze twee interieurstylisten Iris en Iris helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Dat kan online, maar ze staan ook graag voor je klaar in onze showroom in Rhoon.

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: