Wat is top down bottom up bediening?

De top down bottom up bediening is razend populair. Je kunt deze bediening al toe laten passen op je nieuwe plissé gordijnen en duette gordijnen. Maar wat houdt dit type bediening eigenlijk in? En wat is het voordeel van de top down bottom up bediening? Wij leggen het u graag uit!

Top down bottom up: dit houdt het in

Bij standaard raamdecoratie kunt u uw raamdecoratie openen of sluiten door middel van een ketting of koord, zoals bij onze houten jaloezieen. Bij raamdecoratie met top down bottom up bediening wordt de stof van een plissé gordijnen en Duette gordijn verspannen tussen twee koorden. Aan de boven- en onderkant van de stof worden handgrepen geplaatst, zodat u de stof eenvoudig kunt bedienen. En doordat de stof verspannen is, kunt u uw raamdecoratie op elke gewenste hoogte hangen!

Het voordeel van onze top down bottom up bediening

De top down bottom up bediening heeft vele voordelen. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

 • Geen ketting of koord meer in zicht. Aan de boven- en onderkant van uw nieuwe raamdecoratie worden handgrepen geplaatst. Dit geeft een extra strakke uitstraling binnen uw interieur.
 • Zelf de gewenste privacy bepalen wordt kinderspel. Bij standaard raamdecoratie zit de bovenkant altijd vast en kunt u uw rolgordijn of jaloezie enkel naar beneden laten zakken. Bij raamdecoratie met top down bottom up bediening heeft u uw privacy volledig zelf in de hand. Zo kunt u ook aan de bovenkant van het raam een open ruimte creëren. Genieten van het zonlicht, maar ook van uw privacy? Hang uw raamdecoratie dan aan de onderzijde van het raam. Voor een extra speelse look hangt u de raamdecoratie in het midden van het raam, zodat u aan zowel de boven- als onderkant een open ruimte heeft.
 • Voor vrijwel elk raam geschikt. Anders dan bij standaard raamdecoratie is de afmeting van de boven- en onderlat erg klein, namelijk 4x1,3 cm voor het bovenprofiel en 2x1,3 cm voor het onderprofiel. Hierdoor kunt u voor vrijwel elk raam passende raamdecoratie samenstellen.
 • Ook voor openslaande ramen en deuren Omdat de stof verspannen is tussen twee koorden, blijft de stof altijd goed op zijn plek hangen. Ook als u uw raam of deur opent. Zo blijft u op elk moment genieten van de gewenste privacy.
 • Beschikbaar voor Duette en plissé! Onze top down bottom up bediening is toe te passen op deze drie vormen van raamdecoratie. Bij het samenstellen van uw nieuwe raamdecoratie ziet u direct de mogelijkheid voor traditionele bediening of top down bediening.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: