De verschillende soorten horgaas voor inzethorren op maat

Het voorjaar staat weer voor de deur! Dat betekent dat muggen, vliegen en andere insecten en pollen hun intrede in huis maken. Omdat je dat liever niet hebt, ben je op zoek naar een goede oplossing. En gelukkig hebben wij die ook voor je. Horren op maat, om precies te zijn!

In dit artikel zoomen we in op inzethorren, die vooral voor draai kiepramen een mooie oplossing bieden. Wij vertellen je meer over de verschillende soorten horgaas uit ons assortiment en welke optie voor jou de beste keuze is.

Standaard horgaas in zwart of grijs

Alle inzethorren worden uitgevoerd met standaard horgaas, mits je geen andere keuze maakt. Het standaard horgaas van onze inzethorren is van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart. Het verschil is minimaal, maar kan net voor die extra puntjes op de i in het interieur zorgen. Het is dus maar net wat jij het mooist vindt!

Het standaard horgaas is voorzien van een UV-straling bestendig component, waardoor het gaas niet zal verkleuren door zonlicht. Het gaas blijft dus jarenlang mooi!

Anti-pollen horgaas

Het anti-pollengaas is geschikt voor mensen met een pollen allergie, zoals hooikoorts. Het anti-pollengaas is een zeer fijnmazig soort gaas dat is uitgevoerd met een speciale coating, waardoor er geen pollen of andere kleine insecten doorheen kunnen komen. Zo kun je met een gerust hart je ramen openzetten, ook als jouw pollenseizoen op zijn piek is.

Het anti-pollen horgaas is zwart van kleur. Doordat de openingen in het gaas erg klein zijn, is de lichtinval en de doorkijk ook lager dan bij het standaard horgaas.

Huisdieren gaas

Speciaal voor huishoudens met honden, katten of andere huisdieren bieden wij petscreen aan. Dit type horgaas is bestand tegen de scherpe nagels van jouw huisdier. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als jouw hond of kat te dicht bij je horren komen, want jouw nieuwe inzethor met petsceen gaas is volledig dier-proof.

Dit gaas wordt gemaakt van glasfiber en PVC en is daarmee een stuk dikker en stugger dan normaal gaas. Dat maakt dat dit gaas van uitstekende kwaliteit is.

RVS horrengaas

RVS horgaas is gemaakt van metaal, net als het bekende aluminium horgaas. Dit type gaas is zeer geschikt voor buitengebruik. Regen, wind of een hete zomerdag? De weersinvloeden zullen geen invloed hebben op de kwaliteit van het RVS gaas voor jouw horren. Het wordt met name gebruikt bij hogere temperaturen.

Je horgaas onderhouden

Heeft het gaas van jouw horren al wat stof, vuil en insecten tegen weten te houden? Dan doet het zijn werk er goed! Het is belangrijk om je horren eens in de zoveel tijd schoon te maken, zodat er nog voldoende frisse lucht doorheen komt en zodat het gaas lang mee gaat. Alle soorten gaas zijn schoon te maken met de zachte borstel van je stofzuiger.

Mocht je die niet meer kunnen vinden? Dan kun je voorzichtig met een stofdoek of plumeau langs het gaas gaan. Zo haal je snel het oppervlakkige vuil weg.

 

Kant en klaar horgaas: nooit meer zelf gaas knippen

Waar je in de bouwmarkt enkel horgaas in standaard afmetingen vindt, hoef je je daar bij MijnRaamdecoratie niet druk om te maken. Onze horren, waaronder ook de inzethorren, worden altijd volledig op maat gemaakt. Je hoeft dus zelf niet meer te knippen. Het horgaas wordt voor jou op maat gesneden en verwerkt in het type hor dat jij hebt besteld. Na de bezorging van je losse hor hoef jij je alleen nog druk te maken over de montage ervan. En gelukkig is dat ook een fluitje van een cent!

Twijfel je over het juiste type gaas voor jouw situatie of wil je advies over het inmeten, de plaatsing of het onderhoud van onze inzethorren? Neem contact met ons op. Je kunt ons bellen, een mailtje sturen, chatten of langskomen in onze showroom in Rhoon.

 

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: