Raambekleding voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig een populaire keuze omdat ze lang meegaan, goed isoleren en makkelijk te onderhouden zijn. Maar hoe zit dat precies als je op zoek bent naar raamdecoratie voor deze kozijnen? Je wil stijl en sfeer toevoegen aan je woning, maar boren in mooie (en dure) kunststof kozijnen is ook zonde. Wat dan? In dit artikel verkennen we verschillende soorten raambekleding die specifiek zijn ontworpen voor kunststof kozijnen, zonder dat daarvoor geboord hoeft te worden. En dus ook zonder sfeer te hoeven inleveren!

Raamdecoratie op maat voor kunststof kozijnen

Het is belangrijk om op maat gemaakte raambekleding te gebruiken, vooral bij kunststof ramen, zodat het perfect past. Hierdoor voorkom je niet alleen ongewenst licht en inkijk, maar geeft het ook een sfeervolle en warme uitstraling aan je interieur. Een van de grootste voordelen van moderne raambekleding is dat het mogelijk is om deze te installeren zonder te boren. Dit betekent dat je de luxe en de nette uitstraling van je kunststof kozijnen behoudt, zonder gaten achter te laten. Dan rest je nog één vraag: waar kan ik dan uit kiezen? Wij zetten de opties graag voor je op een rijtje.

Jaloezieën voor kunststof kozijnen

Jaloezieën bieden een perfecte balans tussen privacy en lichtregulering. Dankzij speciale klemsteunen zijn jaloezieën ook geschikt voor kunststof kozijnen. Zowel aluminium jaloezieën als houten jaloezieën zijn beschikbaar, waardoor je kunt kiezen voor het materiaal dat het beste bij je interieur past. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt. Ga je voor de moderne look van aluminium jaloezieën (standaard of aluminium jaloezieën in frame) of kies je de warmte van houten jaloezieën? It’s all up to you!

Bekijk onze jaloezieën »

 


Soorten gordijnen voor kunststof kozijnen

Gordijnen vormen de perfecte aanvulling op kunststof kozijnen, en hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor elke ruimte in huis. Deze stijlvolle raambekleding voegt niet alleen warmte en elegantie toe, maar biedt ook functionele voordelen die de sfeer in de kamer verbeteren.

Plissé en Duettes: elegantie in plooien

Voor wie op zoek is naar een eigentijdse en strakke uitstraling, bieden plissé gordijnen (standaard of plissé in frame) en duettes de perfecte oplossing. Deze gordijnen, gemaakt van geplooide stoffen, voegen een vleugje verfijning toe aan elk raam. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om te spelen met lichtinval en privacy, waardoor je de sfeer in elke kamer kan aanpassen aan je behoeften. Zowel de plisségordijnen als de duettes monteer je de montagesteunen aan de wand, waarna je het systeem van het gordijn hierin klikt. De Keje splendid Pliss is een plissé kliksysteem en monteer je door middel van een magneetband op jouw kozijn.


 


 

Bekijk onze plisségordijnen »

 

Vouwgordijnen: stijlvol en functioneel

Vouwgordijnen zijn een klassieke keuze die zowel stijlvol als functioneel zijn. Ze voegen warmte toe aan elke ruimte en zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en patronen. In onze collectie vind je transparante vouwgordijnen, lichtdoorlatende vouwgordijnen, verduisterende vouwgordijnen en dim-out vouwgordijnen. De transparante en lichtdoorlatende vouwgordijnen filteren het licht van buitenaf, waarbij je binnen kunt genieten van een mooie en zachte lichtinval. De transparante vouwgordijnen laten meer licht door dan de lichtdoorlatende vouwgordijnen. Daarentegen biedt een lichtdoorlatend vouwgordijn meer privacy. De vouwgordijnen monteer je met klemsteunen.

Bekijk onze vouwgordijnen »

 


 

Rolgordijnen: strak en hedendaags

Voor liefhebbers van een moderne uitstraling zijn rolgordijnen een uitstekende optie. Ze bieden een strak en gestroomlijnd ontwerp, perfect voor eigentijdse interieurs. Je kan kiezen tussen lichtdoorlatende rolgordijnen of verduisterende rolgordijnen. Bij lichtdoorlatende rolgordijnen is de stof zo geweven dat het zonlicht van buiten gefilterd wordt. Een lichtdoorlatend rolgordijn is vooral geschikt voor in de woonkamer, keuken of op kantoor. Een verduisterend rolgordijn is een rolgordijn dat gemaakt is van verduisterende stof. Deze stof zelf is 100% verduisterend en laat daardoor geen licht door. Perfect voor in jouw slaapkamer of die van de kleine! (Let op: wij bieden de optie met klemsteunen voor kunststof kozijnen niet voor duo rolgordijnen en rolgordijnen met cassette).

Bekijk onze rolgordijnen »

 

Zijgeleiding voor een draai kiepraam

Komt jouw raambekleding voor een deur of een raam te hangen? Om te voorkomen dat jouw raambekleding tegen de deur of het kozijn botst, kan je in ons bestelproces kiezen voor zijgeleiding. Hierbij wordt er staaldraad toegepast op jouw raambekleding. Door middel van een oogje wordt de staaldraad begeleid en wordt jouw raambekleding op zijn plek gehouden, ook als je je raambekleding wil openen of sluiten.

Raambekleding zonder zijgeleiding die tegen je deur of kozijn botst, kan voor schade zorgen aan de deur en raamdecoratie. Voor een kleine meerprijs kan je jouw raambekleding al laten uitvoeren met zijgeleiding. Speciaal voor kunststof draai kiepramen hebben wij ook de optie voor klemsteunen. Deze klemmen zijn eenvoudig vast te zetten aan je kunststof kozijn.

Raambekleding voor kunststof kozijnen op maat bij Joe Benelli

Bij Joe Benelli begrijpen we de unieke behoeften van kunststof kozijnen. Onze collectie raambekleding omvat een breed scala aan producten, van jaloezieën tot plisségordijnen, allemaal op maat gemaakt voor jouw specifieke wensen. Voor ondersteuning bij het kiezen van de juiste kleur of advies over welke collectie houten lamellen het beste bij je interieur past, ben je welkom in onze showroom in Rhoon. Hier kun je verschillende collecties houten jaloezieën bekijken en testen. Vergeet ook niet gratis kleurstalen aan te vragen om de kleuren thuis te evalueren en te vergelijken. Onze website biedt een eenvoudige en snelle mogelijkheid om op maat gemaakte bamboe jaloezieën en houten jaloezieën te kopen, wat een van de redenen is waarom onze klanten ons beoordelen met een 9+. Ontdek de reviews online of bekijk hoe onze Joe Benelli houten jaloezieën schitteren in het interieur van tevreden klanten!

Waarom raamdecoratie voor kunststof kozijnen?

Wij raden raamdecoratie voor kunststof kozijnen zeker aan! Waarom?

  • Het staat mooi: raamdecoratie die speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen past gewoon goed. Het ziet er goed uit, en het raam en de raambekleding passen goed bij elkaar.
  • Handig zonder gedoe: Deze raambekleding is handig omdat je het kunt ophangen zonder te boren of schroeven. Daardoor blijven je kunststof kozijnen heel en blijven ze goed isoleren.
  • Veelzijdige raambekleding: De raambekleding voor kunststof kozijnen is niet alleen geschikt voor standaard ramen, maar ook ideaal voor draaikiepramen en deuren. Zo behoud je niet alleen de stijlvolle uitstraling van je interieur, maar geniet je ook van praktische raambekleding die naadloos past bij verschillende raamsituaties!

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: