Thuis vanwege het virus? Geef je interieur een boost!

Op dit moment zitten we in een vervelende situatie met het Corona virus en werken of zitten veel mensen hierdoor noodgedwongen thuis. Wat is nu een goede manier om je tijd thuis te besteden? Ga in je huis aan de slag! Ruim op, gooi overbodige spullen weg en doe kleine veranderingen. Pak je gelijk wat beweging mee!

Hieronder vind je wat tips om de tijd door te komen.

1: Opruimen en weggooien

Het is nooit verkeerd om te beginnen met opruimen. Hierdoor creëer je overzicht waardoor je weer ruimte hebt voor eventuele nieuwe ideeën! Opruimen zorgt ervoor dat je ook weer ruimte en rust krijgt in je hoofd.Spullen die je elke keer weer op een andere plank zet omdat je niet weet wat je ermee moet? Als je het het afgelopen jaar niet hebt gebruikt, zoals die kussenhoezen, dat salontafeltje dat aan het verstoffen is in de garage of dat schilderij dat je eigenlijk niet meer zo mooi vind? Tijd om weg te doen!

Wat in je huis kan, kan natuurlijk ook op je laptop, tablet, telefoon of pc. Ruim je bureaublad op, sorteer de bestanden in mappen en verwijder bestanden die je niet meer gebruikt. Zelfde geldt voor de galerij/foto’s op je telefoon.

2: Opfrisbeurt voor je interieur

Wanneer je aan het opruimen bent, kan er ook gelijk worden schoongemaakt. Overal vind je stof tussen en als je aan het opruimen bent kan er gelijk een stofdoek over de plank worden gehaald. Neem je meubels en spullen af, maak je jaloezieën schoon met een droge of vochtige doek, en stofzuig heel je huis.

Het vergt even tijd, maar hierdoor heb je straks wel weer een heerlijk schoon huis. Heb je de smaak te pakken? Maak dan een sopje aan met spiritus en zeem je ramen en dweil je vloer in huis!

3: Kleine veranderingen

Wil je je huis veranderen, maar heb je geen zin om hier heel lang mee bezig te zijn? Verf een klein muurtje in een andere kleur, of koop een nieuw behangetje. Dit kost weinig tijd, maar geeft je ruimte weer een nieuwe uitstraling! Ook kan je je huis snel een nieuwe look geven met het veranderen van accessoires. Koop een ander kussentje voor op de bank, verwissel je accessoires in je raamkozijn en verander je foto’s aan de muur. Ook kan je je meubels in een andere opstelling neerzetten waardoor je direct je woonkamer een andere look geeft!

In het kort de kleine aanpassingen

  1. Andere kleur verf/behang
  2. Accessoires verwisselen
  3. Kussens, kaarsen in een andere kleur kopen
  4. foto’s in lijstjes verwisselen
  5. Nieuwe planten
  6. Andere opstelling meubels

4: Meer sfeer in huis brengen

Komen de muren al op je af na een aantal dagen thuiswerken en wil je meer gezelligheid in huis brengen? Dit is makkelijker dan je denkt. Nog geen vloerkleed op de vloer? Dit zorgt voor meer aankleding in je interieur. Ook gordijnen zullen hiervoor zorgen. Beide producten zorgen ook voor een betere akoestiek in huis.

Een kleedje en kussens op de bank, kaarsjes en een lampjes slinger. Dit alleen zorgt voor meer sfeer en gezelligheid. Nog geen of weinig planten in huis? Groen zorgt voor een goed aankleding in je interieur!

Als laatste kan wandbekleding natuurlijk niet ontbreken. Dit zorgt in combinatie met de rest voor een gezellig en sfeervol interieur.

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: