Binnenkijken bij .. Pasquale

Het is weer tijd voor een binnenkijker. Momenteel zijn lichte tinten en aardetinten in het interieur heel populair. Nu het steeds eerder donker wordt buiten, willen we je laten zien dat een interieur met donkere kleuren ook erg leuk en vooral ook heel stijlvol kan zijn. Laat je inspireren door de woning van Pasquale!

Donkere kleuren in huis

Pasquale heeft gekozen voor donkere kleuren in de woning om een luxe uitstraling te creëren. Om nog genoeg licht van buiten naar binnen te laten vallen, is er gekozen voor de Abachi houten jaloezieën in 70mm met ladderkoord. Het voordeel van deze samenstelling is dat door de grotere afstanden tussen de lamellen minder materiaal voor je ramen hangt.

Daarnaast zorgt het gebruik van ladderkoord voor een luchtigere uitstraling, waardoor je een optisch grotere look in je woning creëert. En in combinatie met de zwarte keuken gaat dat perfect!

Wat ook een voordeel is van Abachi hout is dat het licht van gewicht is en goed bestand is tegen vocht. Hierdoor kun je dit type jaloezieën ook in vochtige ruimtes plaatsen. Denk aan de badkamer of een sauna. Door het lichte gewicht en zijn stabiliteit is het mogelijk abachi hout breder te fabriceren. De 70 mm kan bijvoorbeeld tot 295 cm breed geleverd worden en de 50 mm in deze lijn heeft kleuren tot wel 360 cm breed!

Gordijnen voor een luxe sfeer

Bij de jaloezieën is gekozen voor gordijnen in showbanen met de stof Metallic van A House of Happiness. Omdat de jaloezieën zelf minder lamellen hebben en er geen ladderband is toegepast, zijn ze in mooi contrast met een luxe gordijn met shimmer erin. Daarbij komt dat gordijnen zorgen voor een goede akoestiek. In deze woning is bijvoorbeeld gekozen voor vloertegels. Om de akoestiek goed te regelen zijn zachte materialen zoals een stoffen bank, vloerkleed en gordijnen een zeer goede toevoeging aan het interieur voor zowel sfeer als akoestiek.

 

De jaloezieën vormen in dit interieur de grootste zekerheid tot privacy en inkijk. Door de brede lamellen is het eenvoudig om dit aan te passen. De gordijnen geven de woning een extra luxe sfeer. Deze showbanen worden daarom ook puur voor de aankleding en akoestiek geplaatst.

De showbanen van Pasquale zijn gemaakt op een dubbele plooi. Voor deze plooi wordt net wat meer stof gebruikt dan bij een enkele plooi. Hierdoor krijg je een voller en luxer effect. In dit interieur is gekozen om de tinten overal steeds terug te laten komen in combinaties van verschillende materialen. Dit houdt rust maar geeft veel sfeer en warmte!

Wil je ook zulke mooie jaloezieën of gordijnen voor jouw woning? Vraag dan gratis kleurstalen aan op onze website!

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: