Binnenkijken bij.. Lisanne

Het samenstellen van een interieur kan best lastig zijn. Dan is het best fijn als je even binnen mag kijken in het interieur van een ander. Zien hoe zij verschillende kleuren en stijlen hebben gecombineerd. Dit keer mogen we binnenkijken in het prachtig ingerichte huis van Lisanne.

Scandinavische sferen

Het interieur is gebaseerd op de Scandinavische stijl, waar lichte tinten worden gecombineerd met warme, houten elementen en zacht textiel. Omdat de basis in deze woning erg licht en vooral ook luchtig is, kan Lisanne blijven combineren met verschillende stoffen en materialen.

Natuurlijk licht in huis

Lisanne heeft in haar woning grote raampartijen waar veel natuurlijk licht door naar binnen komt. Om het zonlicht te filteren, maar nog wel te genieten van een ruime lichtinval heeft ze gekozen voor houten jaloezieën uit de Deluxe collectie. Ze heeft gekozen voor een witte lamel met wit ladderband om zo een mooi contrast op het grote raam te creëren.

Het blijft echter niet alleen bij natuurlijk licht. Verlichting is binnen deze woonstijl ook erg belangrijk. Lisanne heeft in haar slaapkamer gekozen voor een mooie designlamp om niet alleen te zorgen voor voldoende sfeerverlichting, maar ook om weer wat contrast toe te voegen.

Is de slaapkamer geen plaatje om te zien? Met zoveel natuurlijk licht is het wel belangrijk om goed te kijken hoe je de slaapkamer goed kan verduisteren. Daarom is er hier gekozen voor een combinatie van houten jaloezieën en overgordijnen. Zo wordt de slaapkamer volledig verduisterd en is Lisanne verzekerd van een goede nachtrust!

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: