Binnenkijken bij.. Iris

In onze vorige binnenkijker bij Elise lieten we je zien hoe onze houten jaloezieën werden gecombineerd in een neutrale woning met veel rustige wittinten. In deze binnenkijker laten we je zien hoe aluminium jaloezieën voor extra contrast kunnen zorgen in een ruimte waar al veel kleur wordt toegepast.

Woning met natuurlijke look

Dit gelijkvloerse appartement van circa 70m2 bevindt zich in het Westland. Doordat er veel gebruik gemaakt wordt van natuurtinten zoals bruin en groen, maar ook okergeel krijgt deze woning direct een warme uitstraling. Er is een mix gemaakt van zowel natuurlijke als industriële materialen wat zorgt voor een stoere, robuuste uitstraling.

Raamdecoratie op maat kiezen

Op het eerste oog zou je misschien denken dat hier houten jaloezieën zijn geplaatst. In deze woning zijn juist aluminium jaloezieën op maat geplaatst! Er is gekozen voor een zwarte aluminium jaloezie (kleurnummer 5013) in lamelbreedte 50mm met ladderkoord. Omdat de lamelbreedte gelijk is aan de lamelbreedte bij houten jaloezieën, zorgt het voor een soortgelijke uitstraling.

Om optimaal te kunnen genieten van de lichtinval in huis is er in deze woning gekozen voor aluminium jaloezieën. Het materiaal van deze jaloezieën is dunner ten opzichte van houten jaloezieën en zorgt er dus voor dat er meer licht in de woning binnenvalt.

Iris heeft daarnaast ook gekozen voor aluminium jaloezieën in de slaapkamer. Door deze te sluiten, wordt haar slaapkamer volledig verduisterd. En wanneer zij haar jaloezie weer opent, geniet ze ’s ochtends en ’s avonds van een fijne lichtinval in huis.

Goede akoestiek in huis

Iris wilde graag wat meer warmte toevoegen aan het stoere interieur. Maar ook voor de akoestiek en aankleding van haar woning heeft ze haar aluminium jaloezieën gecombineerd met gordijnen in een linnenlook grijze stof. Deze gordijnen zijn gemaakt van een zachte stof en werken geluidsisolerend en zorgen daarbij voor een betere akoestiek in de woonruimte. Wanneer er alleen aluminium jaloezieën geplaatst zouden zijn in deze woning wordt er enkel gebruik gemaakt van ‘harde’ materialen die ervoor zorgen dat het galmt in de ruimte.

Heb je zelf een grote woonkamer of slaapkamer? Dan kan je ook werken met room dividers. Hierbij wordt een ruimte opgedeeld in verschillende ruimten door bijvoorbeeld een glazen wand te plaatsen.

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: