Binnenkijken bij.. Elise

Het kiezen van raamdecoratie op maat is altijd lastig. Er is zoveel keuze in producten en dan zijn er ook nog zoveel kleuren om uit te kiezen.. Waar kies je dan voor? Om jou een handje te helpen en inspiratie te bieden, nemen we je elke maand mee bij een nieuwe binnenkijker. Dit keer laten we zien hoe Elise met raamdecoratie op maat haar huis af heeft gemaakt!

Stoere houten jaloezieen

In Waddinxveen staat de prachtige woning van onze klant Elise. Het huis kenmerkt zich aan moderne en strakke lijnen aan zowel de binnen- als buitenkant. Om het knus te maken, heeft Elise ervoor gekozen om haar woning in te richten met zachte en natuurlijke materialen in combinatie met strakke en stoere elementen.

Om dit gevoel te benadrukken, heeft ze gekozen voor mooie bamboe jaloezieen op maat. De kleur ‘Noir’ is stoer en geeft een stoere uitstraling. Om het geheel af te maken, heeft ze haar jaloezie af laten maken met een bijpassende kleur ladderband. Ladderband biedt een luxe uitstraling wat perfect past bij de inrichting van haar woning.

Een jaloezie op maat biedt niet alleen een warme uitstraling, ze werken ook isolerend. Normaliter verlies je zo’n 20 tot 30 procent van de warmte die je stookt via de ‘kale’ ramen. Bij de grote raampartijen van Elise zou dus veel warmte verloren gaan. Met houten jaloezieen houdt ze deze warmte binnen. Letterlijk en figuurlijk warm in huis!

Linnenlook gordijnen

Om te blijven genieten van de grote raampartijen en de mooie lichtinval in huis, heeft Elise daarnaast ook gekozen voor mooie gordijnen. Deze gordijnen met linnenlook bieden een warme, zachte uitstraling die goed past bij de look en feel van haar zithoek. Doordat de gordijnen transparant zijn, kan ze blijven genieten van het mooie uitzicht.

Dank je wel Elise voor de mooie foto’s! Wil jij ook graag je nieuwe raamdecoratie van Joe Benelli laten zien in een volgende ‘Binnenkijken bij..’? Stuur ons dan een berichtje!

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: