Binnenkijken bij een nieuwbouwhuis

Vandaag kijken wij binnen bij een stijlvol ingericht nieuwbouwwoning. Hier zijn onze Bamboe jaloezieën in het wit toegepast met een ijsgrijze kleur ladderband. Dit geeft een frisse uitstraling en door het grijze band te gebruiken creëer je een speels contrast.

Marmer: terug van weggeweest.

De kleur van de houten jaloezie en ladderband zijn gematcht met het marmeren keukenblad wat de ruimte een rustige maar gracieuze uitstraling geeft. Het marmer is steeds meer terug te zien in keukens, badkamers, vloeren en zelfs tafels! Het voordeel aan marmer is dat het duurzaam en onderhoudsvriendelijk is en perfect past in alle typen woonstijlen.

Natuurlijke materialen

Over materiaal gebruik is in deze woning goed nagedacht. Veel van de toegepaste materialen zijn natuurproducten. Terug van weggeweest is de visgraat vloer, een vloer met visgraatmotief bestaat al eeuwen en wordt nu weer steeds vaker gezien bij een moderne inrichting. Hier is gekozen voor een mat houten visgraat vloer wat perfect samengaat met de bamboe houten jaloezieën.

Het verschil tussen onze bamboe collectie ten opzichte van onze andere lijnen is dat dit hout een diepe houtnerf heeft en matte lak wat voor een verfijnde en sfeervolle uitstraling zorgt. Door de matte lak weerkaatst er geen licht waardoor de jaloezie samensmelt met de natuurlijke materialen die gebruikt zijn in deze ruimte.

Kiep-kantel ramen

Tegenwoordig worden er veel huizen opgeleverd met kiep-kantel ramen. De vraag is vaak “Wat kan ik hier voor raamdecoratie gebruiken?” Gelukkig is hier steeds meer voor mogelijk!

In dit nieuwbouwhuis zijn de bamboe jaloezieën 50 mm op de kiep-kantel ramen gebruikt. De jaloezieën zijn met zijgeleiding besteld. Het zijgeleiding loopt aan de zijkanten door de lamellen heen en wordt aan de onderkant van het raam bevestigd. Hierdoor zal de jaloezie in kiepstand strak tegen het raam blijven hangen.

Wanneer je de 50 mm jaloezie op deze ramen gebruikt moet je er wel rekening mee houden dat in vele gevallen je het raam niet meer in 90 graden kan openen wanneer er direct een muur aan grenst.

Benieuwd hoe u een draai kiep raam moet inmeten? Bekijk hier onze meetinstructie

Kinderkamer

Doordat er in het hele huis bamboe hout JB 480 wit is gebruikt blijft de woning ruimtelijk en geeft het de woning een rustige uitstraling. Wanneer je kiest voor een donkere kleur jaloezie zal de kamer wat kleiner ogen maar zal daarentegen wel een elegant maar stoere uitstraling geven.

Door een neutrale kleur jaloezie te kiezen kan deze in het gehele huis worden toegepast. Zoals hier te zien is is de bamboe jaloezie ook toegepast in een kinderkamer. Een jaloezie verduistert de ruimte niet. In deze situatie raden wij aan de jaloezie te combineren met mooie overgordijnen. Het overgordijn zorgt voor een warmere sfeer, verduistering en betere isolatie.

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: