De verschillende soorten houten jaloezieën: van A tot Z!

Ben je op zoek naar houten jaloezieën op maat? Dan ben je bij MijnRaamdecoratie aan het juiste adres. Dankzij productie in eigen fabriek kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden, zonder dat je hoeft in te leveren op kwaliteit. Klinkt top, toch? Met zo’n ruim aanbod aan verschillende typen jaloezieën is er voor ieder wat wils. We vertellen je graag meer over onze verschillende opties.

Houten jaloezieën: Basis collectie

De basic collectie is ons instapmodel, en is hiermee de voordeligste lijn die wij aanbieden. De houten jaloezieën worden gemaakt van lindenhout en zijn zonder houtnerf. Omdat dit ons instapmodel is, kunnen we de kosten laag houden. Elke extra optie waarvoor wordt gekozen, zorgt voor een meerprijs. Bijvoorbeeld het toepassen van ladderband, de zijkanten laten mee-kleuren etc.

Bent je op zoek naar een mooie en voordelige vorm van raamdecoratie? Kijk dan bij onze basic collectie. De basic lijn is verkrijgbaar in de kleuren wit, crème, lichtgrijs, donkergrijs en antraciet.

Let wel op, niet alle opties kunnen in combinatie met de basic jaloezie. Mocht je op zoek zijn naar een zwarte jaloezie, jaloezie met zijgeleiding, een andere kleur ladderband willen of de jaloezieën dienen uitgelijnd te worden met elkaar, dan kan je beter kijken bij onze Trend jaloezieen.


 

Houten jaloezieën: Trend collectie

Wil je wat meer opties om je nieuwe houten jaloezie naar wens samen te stellen? Kies dan voor onze Trend collectie. Deze houten jaloezieën zijn gemaakt van paulownia hout. De horizontale lamellen hebben een lichte houtnerf, maar de lamel voelt nog steeds erg glad aan. Fijn, want zo komt er geen stof vast te zitten in de structuur van de lamel!

Dit houtsoort is gemiddeld 60% lichter dan andere houtsoorten, waardoor dit ideaal is voor grotere ramen. Ook is Paulownia hout een brandwerend houtsoort en te herkennen aan een lichte nerfstructuur die soms ook na de lak nog zichtbaar zal zijn. Ook kan Paulownia hout goed tegen vocht en is daarom geschikt voor keukens en badkamers. Door zijn vele positieve eigenschappen en scherpe prijs is de Trend lijn ook onze meest verkochte lijn.

Deze lijn is verkrijgbaar in 7 trendy kleuren. Let op! doordat het hout dunner is dan de gemiddelde jaloezie is dit ook gevoeliger bij val- of stootschade.


 

Houten jaloezieën: Bamboe collectie

De collectie bamboe jaloezieën van MijnRaamdecoratie is niet alleen heel stijlvol dankzij de zichtbare houtnerf, maar is ook onze duurzaamste jaloezie! Het bamboe hout heeft een mooie, matte houtstructuur met een diepe nerf wat zorgt voor een natuurlijk effect. Het schoonmaken van een jaloezie is niemand zijn hobby. Gelukkig zie je bij de bamboe lamellen het stof minder goed liggen door de nerf en het matte effect.

De bamboe jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse houttinten, maar ook in het wit, zwart en antraciet. Wil je graag een bamboe jaloezie, maar zit de gewenste kleur er niet tussen? Kijk dan eens bij onze bamboe exclusieve lijn. In deze luxe lijn hebben wij nog vele extra kleuren opgenomen om je woning stijlvol mee aan te kleden.

 


 

Houten jaloezieën: Abachi collectie

Abachi hout is een Afrikaans loofhout en wordt veel gebruikt in sauna’s, omdat het koel aanvoelt en veel vocht kan opnemen. Dit maakt Abachi houten jaloezieën perfect voor bijvoorbeeld een badkamer.
Qua uiterlijk is het Abachi hout te herkennen aan zijn nerfstructuur, dat voor een natuurlijke en luxe look zorgt in huis.

Het grote voordeel aan deze lijn is dat het tot wel 360 cm breed geproduceerd kan worden. Perfect voor grote raampartijen! Ook is Abachi hout een ‘hufterproof’ houtsoort en maakt ze daarom ideaal voor woningen met kinderen en huisdieren.

 


 

Houten jaloezieën: Abachi Exclusief collectie

Qua uiterlijk is het Abachi Exclusief te herkennen aan zijn grove nerfstructuur. Ten opzichte van de ‘normale’ Abachi lijn is de Exclusive lijn matter en heeft een diepere nerf. De oorspronkelijke nerf wordt met de hand dieper gemaakt en de mattere uitstraling wordt toegepast door het hout te zandstralen. Dit is ook de reden dat de exclusieve lijn duurder is.

 


 


 

 

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: