Wij zijn gesloten op de volgende dagen: 23, 25, 26 en 30 December

Maar een afspraak met onze woonadviseur

Al ruim tien jaar staat Joe Benelli Home & Living bekend als sfeermaker voor in en om huis. De specialist in raamdecoratie, tuinmeubelen en interieur beschikt over een inspirerende showroom. Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, kan u nu een afspraak maken met een interieurstyliste!

" Ik voorzie u graag van stylingtips. In alle rust, met een kopje koffie erbij. We starten bij uw wensen en kijken naar de mogelijkheden. Bij een bestaande situatie probeer ik altijd aan te sluiten op wat er al is, maar ik kan natuurlijk ook adviseren als een ruimte vanaf nul moet worden ingericht. De mogelijkheden zijn enorm breed, van landelijk tot modern, klassiek naar Scandinavisch of industrieel, het kan allemaal! Momenteel zijn vooral houten jaloezieen, aluminium jaloezieen en Duette helemaal hot, maar ook gordijnen keren steeds meer terug als finishing touch. Voor mij is het de uitdaging om samen met u een mooi totaalplaatje te creëren." - Iris

Nieuwsgierig wat Iris voor u kan betekenen? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ze is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur beschikbaar.

* verplichte velden