Plisségordijnen op maat

Plisségordijnen van Joe Benelli en Cosiflor zijn gemaakt van zeer goede kwaliteit. Kies de gewenste kleur, voer uw maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs. Doordat wij de plisségordijnen in eigen fabriek laten maken, bent u tot wel 40% goedkoper uit bij MijnRaamdecoratie.nl!

Plisségordijnen Joe Benelli

 • Enkele stof
 • Beste Prijs-kwaliteit verhouding
 • Strak en licht systeem
 • Groot kleurenassortiment
Adviesprijs € 50,36 Vanaf € 37,77

Plisségordijnen Cosiflor

 • Enkele stof
 • Cosiflor systeem
 • Langst in het assortiment
 • Groot kleurenassortiment
Adviesprijs € 92,35 Vanaf € 61,87
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen

 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Plisségordijnen

De Plissegordijnen van Joe Benelli bestelt u eenvoudig en snel bij MijnRaamdecoratie. Plissegordijnen herkent u aan de sierlijke vouw in de stof. Door een plissegordijn te bedienen, vouwt de stof zich op of vouwt zich uit, waardoor een speelse en sierlijke uitstraling gecreëerd wordt. Alle plissegordijnen uit onze collectie zijn opgebouwd uit onderdelen van het kwaliteitsmerk Cosiflor. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

De unieke look van plissegordijnen op maat

Plissegordijnen zijn een vorm van raamdecoratie waarbij een enkele stof wordt afgewerkt met horizontale vouwen. De stof rolt niet op, maar vouwt zich op en uit. Dit speelse effect is perfect geschikt voor in uw woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor aan huis. Al onze plissegordijnen worden op maat gemaakt in onze fabriek. Hierdoor kunnen wij nauwlettend op de kwaliteit van uw nieuwe raamdecoratie letten. Wij maken gebruik van sterke materialen en mooie stoffen. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan of werkt uw plissegordijn niet meer zoals het hoort? U krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoratie op maat.

Wij raden u in alle gevallen aan om gratis kleurstalen van onze plissegordijnen aan te vragen. De kleur van onze plissegordijnen op uw beeldscherm kunnen, door de instellingen van het beeldscherm of sfeerlicht in de ruimte, namelijk iets afwijken van het origineel. Met de gratis kleurstalen kunt u thuis bekijken en vergelijken welke kleur het beste bij uw interieur past!

Online uw plisségordijnen kopen? Dat doet u bij Joe Benelli!

Bij MijnRaamdecoratie kunt u terecht voor mooie plisségordijnen op maat. Zoekt u een nieuwe vorm van raamdecoratie voor uw woonkamer, keuken, werkkamer of slaapkamer? Dan zijn plisségordijnen erg geschikt. Plisségordijnen zijn namelijk uit te voeren met lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Zo kunt u uw gehele woning voorzien van stijlvolle plisségordijnen. Voer uw maten in, kies de gewenste stof en laat u verrassen door de zeer scherpe prijs.

Weet u niet zeker welke kleur het beste binnen uw interieur past of twijfelt u tussen enkele kleuren? Wij raden u altijd aan om gratis kleurstalen aan te vragen. Hiermee kunt u thuis kijken welke kleur het beste staat bij uw huidige inrichting.

Verduisterende of lichtdoorlatende plissegordijnen kopen?

De plisségordijnen van Joe Benelli zijn voor elke ruimte in huis geschikt. De lichtdoorlatende plisségordijnen filteren het licht erg mooi, waardoor een fijne sfeer ontstaat. De lichtdoorlatende plisségordijnen zijn daarmee erg geschikt voor uw woonkamer, keuken of werkkamer. Voor de slaapkamer wilt u echter een verduisterende vorm van raamdecoratie. Hiervoor zijn de verduisterende plisségordijnen erg geschikt. De stof zelf is 100% verduisterend. Doordat een plisségordijn echter uit één laag stof bestaat, komt er nog wel licht door de gaatjes waar het bedieningskoord door loopt. Wilt u uw slaapkamer volledig verduisteren? Bekijk dan onze Duette gordijnen.

Plisségordijnen met top down bottom up bediening

Deze unieke vorm van raamdecoratie kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Zo kan men een plisségordijn op standaard wijze ophangen, waardoor de stof alleen van boven naar beneden bediend kan worden. Bij een top down bottom up bediening kan de stof van uw nieuwe plisségordijn op elke gewenste hoogte gehangen worden. Het plisségordijn wordt bij een top down bottom up bediening verspannen tussen twee koorden. Met de handgrepen aan de boven- en onderzijde kunt u het gordijn bedienen.

Een plisségordijn is dankzij een top down bottom up bediening ook zeer geschikt voor draai kiepramen en dakramen.

Uw plissegordijnen op maat opmeten en monteren

Bij het online kopen van raamdecoratie twijfelen onze klanten nog wel eens over de maten en het opmeten. Gelukkig zijn beiden erg eenvoudig. Op onze website kunt u onze meethandleiding en montagehandleiding raadplegen. En twijfelt u toch nog over uw situatie en hoe u de juiste maten voor uw ramen moet opmeten? Wij bieden een speciale meet-en montageservice aan. Een specialist meet en/of monteert uw nieuwe plissegordijnen in uw woning. Zo weet u zeker dat het perfect hangt.

 

Wat zijn plisségordijnen?
Een plisségordijn is een vorm van raamdecoratie waarbij de stof sierlijke vouwen bevat. Door een plisségordijn te bedienen, vouwt de stof zich op of uit. Een plisségordijn bestaat altijd uit een enkele stof.
Wat kosten plisségordijnen op maat?
Een plisségordijn is een budgetvriendelijke vorm van raamdecoratie op maat. Bij MijnRaamdecoratie bestelt u een plisségordijn op maat al vanaf €52,-! Voer uw maten in, kies de gewenste kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs.
Hoe plaats ik een plisségordijn?
Het monteren van uw nieuwe plisségordijn(en) is erg eenvoudig. Bij standaard plisségordijnen monteert u de montagesteunen aan de wand, waarna u het systeem van het plisségordijn hierin klikt. Bekijk de montagehandleidingen op onze website om stap voor stap te bekijken hoe u uw plisségordijn(en) kunt monteren.
Wat is het verschil tussen plisségordijnen en Duette gordijnen?
Plisségordijnen en Duette gordijnen lijken erg veel op elkaar. Het verschil tussen deze twee vormen van raamdecoratie is dat plisségordijnen bestaan uit één laag stof, een Duette gordijn bestaat uit twee lagen stof. Een Duette gordijn herkent u aan de honingraat die aan de zijkant van het gordijn te zien is.

 

Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: