Lamelbreedte

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

Volgende stap

Kleuren

Bekijk meer kleuren

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Ladderband/koord

Klik hier om te zien hoeveel ladderbanden uw jaloezie zal krijgen.

Vind hier de beste ladderband combinatie

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 jaloezieën naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

 

Let op: De keuze voor bedieningszijde "links tuimelen - links ophalen" en "rechts tuimelen - rechts ophalen” is enkel mogelijk voor jaloezieën breder dan 50cm.

Het koordgewicht heeft dezelfde kleur als de jaloezie.

Volgende stap

Extra opties

In de dag  Afdeklat.
Op de dag Sierkoof (meerprijs €9,-)

De afdeklat wordt standaard meegeleverd.

Let op: De sierkoof is enkel mogelijk wanneer u kiest voor "Op de dag" (op de muur) montage.

Wanneer u meerdere jaloezieën naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de lamellen van uw jaloezieën doorlopen.

Let op! U moet dezelfde kleur/groep kiezen bij stap 2 om de jaloezieën uit te lijnen. Bij grote maat verschillen kunnen jaloezieen niet uitgelijnd worden door het gewichtsverschil.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Tip! Indien u de houten jaloezieën op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Abachi jaloezieen op maat

Abachi jaloezieën op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Doordat de lamellen een duidelijke nerfstructuur hebben, geven Abachi jaloezieën een stoere en unieke uitstraling. Door productie in eigen fabriek bent u tot wel 40% goedkoper uit. Stel hieronder uw Abachi jaloezieën samen en laat u verrassen door de scherpste prijs!


 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Omschrijving

Abachi houten jaloezieën op maat

De Abachi houten jaloezieën geven uw woonruimte een warme en natuurlijke uitstraling. Abachi hout is een houtsoort dat makkelijk te bewerken is en hierdoor in lamelbreedtes van 25mm, 50mm en 70mm geleverd kunnen worden. De houten jaloezieen hebben een hoogwaardig systeem en mechanismes waardoor het Abachi hout breder geleverd kan worden dan bij andere winkels. Door zijn ruime kleurenassortiment en nerfstructuur passen deze Abachi jaloezieën bij iedere woonstijl.

Abachi hout: perfect voor vochtige ruimtes

Abachi hout is een Afrikaans loofhout dat licht van gewicht is. De Abachi houtsoort wordt veel gebruikt voor sauna’s omdat het koel aanvoelt en veel vocht kan opnemen. Dit maakt het een perfect product voor bijvoorbeeld de badkamer. Door het lichte gewicht en zijn stabiliteit is het mogelijk Abachi houten jaloezieën breder te fabriceren dan andere houtsoorten. Qua uiterlijk is het Abachi hout te herkennen aan zijn nerfstructuur. Deze is ook zichtbaar door de lak heen.

Uw Abachi lamellen met of zonder ladderband

Standaard worden onze Abachi houten jaloezieën geleverd met ladderkoord. Daarnaast kunt u kiezen voor ladderband. Met ladderband worden de ponsgaten, waar de ladderkoorden doorheen lopen, afgedekt. Per breedte van de lamel hebben wij een mooie collectie ladderband kleuren. Hiermee kunt u extra rust creëren, maar ook een mooi contrast creëren door te kiezen voor een afwijkende kleur.

Gratis kleurstalen van onze Abachi jaloezieën

Wij leveren Abachi jaloezieën in tien mooie, natuurlijke kleuren. Van gebroken wit tot zwart en van eiken tot antraciet. Benieuwd welke kleur Abachi hout het beste bij uw raam aansluit? Of wilt u de kleur graag vergelijken met uw muren, meubels of vloer? Op onze website kunt u gratis kleurstalen aanvragen. Zo kunt u zelf vergelijken welke kleur het beste aansluit.

U bent ook van harte welkom in onze showroom in Rhoon. Hier kunt u verschillende soorten houten jaloezieen bekijken en vergelijken. Onze showroom is geopend op werkdagen en in het weekend. Plan van tevoren alstublieft een afspraak in. Daarnaast kunt u een afspraak maken met een van onze woonadviseurs. Aan de hand van uw wensen kijken zij samen met u welke raamdecoratie het beste past bij uw woning.

Goedkope Abachi jaloezieën kopen?

De houten jaloezieën gemaakt van Abachi hout worden met zorg en tot op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd. Zo bent u altijd verzekerd van een unieke vorm van raamdecoratie die goed aansluit op uw interieur. Abachi jaloezieën hoeven daarbij ook niet duur te zijn. Doordat wij de Abachi jaloezie op maat laten produceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit. Zo heeft u voor een scherpe prijs, mooie, luxe jaloezieen op maat. En dankzij onze gratis verzending vanaf €100 bent u nog goedkoper uit!

Wij houden u ook graag op de hoogte van onze levertijd. Gemiddeld is de levertijd van onze producten 15 werkdagen.

Abachi lamellen opmeten en monteren

De Abachi jaloezieën zijn eenvoudig op te meten. Afhankelijk van montage in de dag of montage op de dag meet u de breedte en hoogte op. De hoogte die u opgeeft binnen het bestelproces is de hoogte van uw totale Abachi jaloezie inclusief ophangbak. Onder het kopje ‘Maat berekenen’ leest u extra informatie hoe u de Abachi jaloezieën het beste kunt opmeten. Wenst u advies te ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om u te adviseren over de bestelmaten en andere zaken betreft uw jaloezieen.

Verduistering en privacy van Abachi houten jaloezieën

Horizontale Abachi jaloezieën zijn niet bedoeld om een ruimte volledig lichtdicht af te sluiten. De beste sluiting bereikt u door de jaloezieën naar beneden te kantelen. Voor privacy of lichtinval regulatie kunt u de lamellen naar boven of naar beneden kantelen.

Wilt u een jaloezie in uw slaapkamer plaatsen? Dan raden we u aan om deze jaloezieen te combineren met andere raamdecoratie, zoals overgordijnen. Bekijk onze producten online of kom langs in onze showroom om de verschillende opties te bekijken.

Uitlijning van Abachi houten jaloezieën

Let op: Heeft u meerdere Abachi jaloezieën direct naast elkaar hangen? Dan kunnen wij u niet garanderen dat de lamellen doorlopen. Dit komt omdat er altijd enige rek in het ladderkoord of ladderbanden zit en bij verschillende afmetingen het gewicht ook meespeelt. Door de optie uitlijning te kiezen kunnen wij dit zoveel mogelijk voor u beperken, maar nooit uitsluiten.

Abachi hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte Abachi jaloezieën . Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering en kunnen temperatuur en vocht schommeling in huis de lamellen verouderen en kromming veroorzaken. Dit hoort bij het product en valt nimmer onder de garantie.

 

Wat zijn Abachi houten jaloezieen op maat?
Onze collectie Abachi houten jaloezieen zijn houten jaloezieen die zijn gemaakt van Abachi hout. Dit type hout zorgt voor een prachtige nerfstructuur in de lamellen.
Wat kosten Abachi houten jaloezieen op maat?
De prijs voor nieuwe houten jaloezieen uit onze Abachi collectie hangt af van de gewenste maten. Vul uw maten in op onze website en zie direct de scherpe prijs voor uw nieuwe raamdecoratie op maat!
Houten jaloezieen Abachi kopen: waar moet ik op letten?
In de lamellen van onze Abachi houten jaloezieen is een lichte houtnerf te zien. De kleur van de lamel kan op uw beeldscherm anders ogen dan in het echt. Vraag daarom altijd eerst gratis kleurstalen aan en bestel pas daarna uw nieuwe houten jaloezieen om eventuele teleurstelling over de kleur te voorkomen.
Kunnen Abachi houten jaloezieën ook uitgevoerd worden met ladderband?
Standaard worden onze houten jaloezieën van Abachi hout uitgevoerd met ladderkoord. Als u de Abachi houten jaloezieën van Joe Benelli met ladderband wil laten uitvoeren, kunt u dit selecteren in het bestelproces.

 

Technische gegevens
Afmetingen
Breedte van de lamel: 50mm
Afmetingen bovenbak: 51 x 58mm
Afmetingen onderlat 15 x 50mm
Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed x 400 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed x 35 cm hoog
Houten afdeklat: Gratis meegeleverd om de bovenbak af te werken; tevens bij 'op de dag' mogelijkheid tot bestellen van een sierkoof
Ladderkoord: Zowel met 25mm en 38mm ladderband als ladderkoord verkrijgbaar
Montagebeugel: Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.
Bedieningssysteem: Bedieningskoorden, verkrijgbaar in 4 opties
Gewicht ± 3 kg per m2.
Jaloeziehoogte Pakkethoogte Jaloeziebreedte Aantal ladderbanden
50 cm 13 cm t/m 85 cm 2 stuks
100 cm 18 cm 85,1 t/m 150 cm 3 stuks
150 cm 24 cm 150,1 t/m 210 cm 4 stuks
200 cm 29 cm 210,1 t/m 270 cm 5 stuks
250 cm 35 cm 270,1 t/m 300 cm 6 stuks
300 cm 40 cm 300,1 t/m 360 cm 7 stuks
Maat berekenen

Houten jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

Houten jaloezieën op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties
Ladderkoord

Ladderkoord
Ladderkoord: Standaard uitrusting, de ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de kleur van uw jaloezieën.


ladderband

Ladderband
Ladderband: Geef uw houten jaloezieën een meer sprekendere uitstraling d.m.v. een ladderband. Bovendien wordt door de keuze van een ladderband het lichtinval extra beperkt doordat de banden over de gaatjes van de koorden lopen.


montagebeugel

Montagebeugel
Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


sierkoof

Sierkoof
Bij alle houten jaloezieën van onze collectie wordt standaard een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'op de dag' kiest, kunt u echter ook kiezen voor een sierkoof. Zoals op de foto hieronder ook te zien is, is dit een speciaal gemaakte sierkoof, speciaal om uw jaloezieën ook aan de zijkanten netjes af te werken.


sierkoof

Zijgeleiding
Wanneer u kiest voor zijgeleiding loopt er een staaldraad van boven tot onder de jaloezie, welke vastgezet wordt op de deur of draaikiepraam. Hierdoor kan de jaloezie niet gaan klapperen. Met zijgeleiding kunt u de jaloezie wel gewoon blijven ophalen en kantelen.


 

Bedieningswijze

Het bedieningssysteem van de houten jaloezieën 50mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het kantelen van de jaloezieën gebeurt door middel van tuimelkoorden. Soms kan het in het dagelijks gebruik een degelijk verschil maken aan welke zijde u de bediening wilt, bijvoorbeeld wanneer een kast de bediening van de jaloezieën belemmert.

U kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen:

Optie A:

Links optrekken, rechts kantelen

Optie a

Optie B:

Links kantelen, rechts optrekken

Optie b


Optie C:

Links optrekken, links kantelen

Optie c

Optie D:

Rechts kantelen, rechts optrekken

Optie d

Prijs

Twijfelt u over de prijs van onze houten jaloezieën? In onze webshop zijn de houten jaloezieën wel tot 40% goedkoper dan bij andere grote aanbieders. Zijn ze ergens anders goedkoper? Meld het ons meteen en wij passen onze prijs voor u aan!

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: