Donkere dagen actie

De dagen worden korter en de kaarsjes gaan ’s avonds weer aan. Met de koude maanden blijven mensen meer binnen en kijken wat ze kunnen aanpassen of verbeteren aan hun woning. Een grote sfeermaker in huis zijn toch de muren, vloer en ramen. Bij mijnraamdecoratie.nl kunnen we zorgen voor een grote sfeermaker in huis, raambekleding!

Ga je voor stoere houten jaloezieën of isolerende overgordijnen? Tijdens de woonmaand ontvang je hoge kortingen én is het zelfs mogelijk je maten gratis in te laten meten! * Zo ben je 100% zeker van de juiste maten voor je ramen.
*zie voorwaarden

Woon je niet in bovenstaand postcodegebied? Geen probleem, wij geven nu 50% van de meetkosten terug bij het plaatsen van een order! Bekijk ook onze gratis meethulp of op afstand betaalde meetservice.

Inmeetkosten in de straal van:

Rhoon, Poortugaal < 5 km €50,00 Gratis! *
Regio Rotterdam 15 - 30 km €65,00 Gratis! *
Rest van Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden
Voorrijkosten buiten regio Rotterdam €75,00 -50% *
Inmeten en documenteren (incl. meetgarantie) per product €9,95
Service bezoek buiten garantie €85,00

* 50% van de meetkosten worden in mindering gebracht bij het plaatsen van een bestelling.

Hoe werkt het

 1. Vul het inmeetformulier in.
 2. Wij bellen op werkdagen binnen 72 uur om een afspraak in te plannen.
 3. De monteur bespreekt tijdens de afspraak de mogelijkheden, wensen en neemt de maten op.
 4. Wanneer de monteur is langs geweest stellen wij een offerte met de gewenste raamdecoratie op en sturen de offerte per mail naar je toe.
 5. Na akkoord/betaling van de offerte zullen de producten gemaakt worden en gemiddeld binnen 15 werkdagen geleverd worden. Wenst u ook montage? Kosten voor montage zijn €65 voorrijkosten + €23.50 per product.

Voorwaarden:

 • Onze gratis meetactie geldt in een straal van 30km vanaf Rhoon.
 • Onze meetservice is gratis voor bestellingen boven de €500.
  Mocht het orderbedrag lager zijn, dan zijn de kosten voor het inmeten €50.
 • Meetkosten buiten de regio dienen vooraf betaald te worden, wanneer de offerte omgezet wordt naar een order zal 50% van de meetkosten op het totaal bedrag in mindering genomen worden.
 • Er kan enkel ingemeten worden wanneer de ramen meet- klaar zijn. Dit houdt in dat de maat niet meer zal wijzigen wegens stuukwerk, nieuwe vloer of plaatsen van een vensterbank.
 • Actie is geldig t/m 31 januari 2021.

 

Inmeetformulier

Let op! Het huis/ de ramen moeten af zijn. Wanneer er nog gestuukt moet worden of kozijnen, vloer, ect geplaatst moet worden, geven wij geen meetgarantie. De aanvullende voorwaarden vind u hier