Plisségordijnen en Duette® shades op maat

Plisségordijnen en Duette® shades zijn erg populair! De moderne, unieke uitstraling van deze vorm van raamdecoratie is geschikt voor elk interieur. En dankzij productie in eigen fabriek bespaart u tot wel 40% op uw plisségordijnen op maat of Duette® gordijnen.

Plissé

 • Scherpste prijs
 • Groot kleurenassortiment
 • Enkele laag stof
 • Productie in eigen fabriek
Adviesprijs € 54,78 Vanaf € 35,61
Meest verkocht

Duette

 • Honingraat dankzij dubbele laag stof
 • Isolerende werking
 • Productie in eigen fabriek
Adviesprijs € 69,86 Vanaf € 45,41

Plissé kliksysteem

 • Montage zonder boren of schroeven
 • Voorzien van geïntegreerde trekbalken
 • Uniek vergrendelingssysteem
 • Op maat gemaakt
 • Max. Afmeting 200cm breed en 240cm hoog.
Adviesprijs € 268,89 Vanaf € 242,00
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Wat is het verschil tussen plissé en Duette® gordijnen?

Deze twee vormen van raamdecoratie lijken erg veel op elkaar. Beide vormen van raamdecoratie hebben namelijk mooie vouwen in de stof die ervoor zorgen dat het gordijn sierlijk opvouwt of uitvouwt wanneer u deze bediend. Er is echter wel verschil tussen deze twee soorten raamdecoratie. Een plisségordijn bestaat namelijk uit één laag stof en een Duette® gordijn uit twee lagen stof. Dankzij de dubbele laag stof krijgt een Duette® gordijn de honingraat aan de zijkant.

Duette® Shades

Naast een mooie uitstraling heeft een Duette® gordijn ook een isolerende functie. Door de dubbele stoflaag blijft de warmte bij Duette® Shades hangen tussen de stoffen. Hierdoor zijn Duette® Shades energiebesparend en duurzaam. In de zomer blijft het koel in huis en in de winter kan de warmte niet ontsnappen via uw ramen, waardoor het heerlijk warm blijft binnen.

Door de dubbele laag stof zijn er geen systeemkoorden te zien, wat wel het geval is bij een plisségordijn. Bij een Duette ® Shades zijn er geen openingen voor de koorden te zien. Hierdoor zijn de verduisterende Duette® Shades zeer geschikt voor plaatsing in een slaapkamer.

Goedkope plisségordijnen

Duette® Shades bieden veel voordelen, maar toch is het niet naar ieders smaak. Plisségordijnen zijn voor sommigen net wat strakker. Omdat we plisségordijnen in onze eigen fabriek laten produceren, bespaart u tot wel 40% op uw raamdecoratie. Ook is er bij plisségordijnen een veel ruimere keuze in kleuren. Plisségordijnen bieden daarbij meer variatie dan Duette® Shades.

Wat is top down bottom up bediening?

Bij plissés en Duette® gordijnen kan worden gekozen voor een ‘standaard’ bediening of ‘Top Down Bottom Up’ bediening. Bij een standaard bediening kunt u de raamdecoratie bedienen zoals bij een rolgordijn op maat. Bij keuze voor ‘Top Down Bottom Up’ wordt een plisségordijn of Duette® gordijnen tussen twee profielen gespannen. Wanneer u kiest voor deze bediening, kunt u het gordijn op elke gewenste hoogte hangen. Zo combineert u een fijne lichtinval en uitzicht met de door u gewenste privacy.

 

🔍 Wat zijn Duette en plisségordijnen op maat?
Bij deze vorm van raamdecoratie zijn horizontale vouwen in de stof aangebracht, waardoor uw gordijn een extra luxe uitstraling krijgt. Een plisségordijn is gemaakt van een enkele stof. Bij een Duette gordijn is gebruik gemaakt van een dubbele laag stof, waardoor de kenmerkende honingraat aan de zijkant ontstaat.
💶 Wat kosten Duette en plisségordijnen op maat?
De prijs voor uw nieuwe raamdecoratie op maat hangt af van de gewenste maten. Vul de door u opgemeten maten in op onze website en zie direct de scherpe prijs voor uw nieuwe plissé of Duette gordijn!
❓ Duette of plissé met top down bediening: wat is dat?
Bij een top down bottom up uitvoering wordt de stof van het gordijn verspannen tussen twee koorden. Aan de boven- en onderkant worden handgrepen bevestigd, zodat u het gordijn eenvoudig kunt bedienen. Door de top down bottom up bediening kunt u uw Duette of plissé op elke gewenste hoogte van het raam hangen!
✅ Wat zijn de voordelen van Duette en plisségordijnen op maat?
Door de horizontale vouwen in de stof krijgen deze type gordijnen een luxere uitstraling. Dankzij de verschillende mogelijkheden, zoals top down bottom up bediening, kunt u uw nieuwe Duette of plisségordijn naar wens samenstellen. Zo past uw nieuwe raamdecoratie perfect bij uw situatie.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: