Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 45 cm en maximale breedte 240 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 300 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Wegens omstandigheden is de kleur zwart in de basic lijn niet leverbaar. Op zoek naar zwarte houten jaloezieën? Bekijk dan snel onze trend jaloezieen.

Volgende stap

Ladderband/koord

Let op! Het band wordt standaard in de gekozen hout kleur geleverd. Vraag gratis kleurstalen aan om de kleur te kunnen bekijken.

 • Ladderband JB7050
 • Ladderband JB7350
 • Ladderband JB7650
 • Ladderband JB7750
 • Ladderband JB7450
 • Ladderband JB7550

 

Klik hier om te zien hoeveel ladderbanden uw jaloezie zal krijgen.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 jaloezieën naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

 

Let op: De keuze voor bedieningszijde "links tuimelen - links ophalen" en "rechts tuimelen - rechts ophalen” is enkel mogelijk voor jaloezieën breder dan 50cm.

Volgende stap

Extra opties

De zijkant van de jaloezie is standaard ongelakt en heeft een naturel hout kleur.

In de dag  Afdeklat.
Op de dag Sierkoof (meerprijs €9,-)

De afdeklat wordt standaard meegeleverd.

Let op: De sierkoof is enkel mogelijk wanneer u kiest voor "Op de dag" (op de muur) montage.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor klemsteunen.

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Basic Jaloezieen 50mm

Hoge kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. Dat was ons doel bij het starten van de Basic lijn. Door de keuzes te beperken kunnen wij slimmer inkopen en een zo laag mogelijke prijs hanteren. Bereken snel uw voordeel!


 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Omschrijving

Basic houten jaloezieen 50mm op maat

De houten jaloezieen op maat van Joe Benelli home & living hebben een strakke uitvoering en zijn verkrijgbaar in 4 trend kleuren. De houten jaloezieen worden gemaakt van hoogwaardig Lindehout en met luxe mechanismes voor optimaal gebruik. De houten luxaflex zorgt voor een moderne uitstraling aan uw woning en zijn ideaal om de lichtinval van uw woonruimte te bepalen. Door de keuzes te beperken kunnen wij slimmer inkopen en een zo laag mogelijke prijs hanteren. Hierdoor heeft u de laagste prijs maar wel de kwaliteit die je gewend bent van Joe Benelli Home en Living.

Lindehout

Lindenhout is een zacht houtsoort waardoor het makkelijk te bewerken is. Het hout heeft bijna geen nerf structuur of tekeningen en zorgt hierdoor voor een strakke en moderne uitstraling. Lindenhout is een verkoelend houtsoort en houdt de warmte buiten.

Kleuren

De Basic lijn heeft 4 trendkleuren om uw moderne woning compleet te maken. Verder is er keus in ladderkoord en ladderband, het ladderband wordt standaard geleverd in een bijpassende kleur. Wilt u de kleuren eerst even bekijken,  vraag dan gratis kleurstalen aan.

Verduistering / privacy

Horizontale jaloezieën zijn niet bedoelt om een ruimte volledig lichtdicht af te sluiten. De beste sluiting bereikt u door de jaloezieën naar beneden te kantelen. Voor privacy of licht inval regulatie kunt u de lamellen naar boven of naar beneden kantelen.

Uitlijning

Let op: Let op: Heeft u meerdere Houten Jaloezieën direct naast elkaar hangen dan kunnen wij niet garanderen dat de lamellen doorlopen. Dit komt omdat er altijd enige rek in de ladderkoorden of banden zit en bij verschillende afmetingen het gewicht ook meespeelt.

Hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte jaloezieën . Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering en kunnen temperatuur en vocht schommeling in huis de lamellen verouderen en kromming veroorzaken. Dit hoort bij het product en valt nimmer onder de garantie.

 

🔍 Wat zijn houten jaloezieen Basic op maat?
Onze Basic houten jaloezieen lijn is onze stijlvolle, budgetvriendelijke collectie houten jaloezieen. De lamellen, gemaakt van Lindehout, is beschikbaar in 4 kleuren.
💶 Wat kosten houten jaloezieen Basic?
De prijs van uw nieuwe houten jaloezieen is afhankelijk van de gewenste maten. Voer uw maten in op onze website en zie direct de scherpe prijs voor uw nieuwe raamdecoratie op maat!
🛒 Houten jaloezieen Basic kopen: waar moet ik op letten?
De kleur van de lamellen op uw beeldscherm kunnen afwijken van het origineel. Daarom is het altijd aan te raden om gratis en vrijblijvend kleurstalen van onze houten jaloezieen Basic lijn aan te vragen. Zo kunt u de kleur thuis vergelijken!
ℹ️ Kunnen houten jaloezieën Basic ook uitgevoerd worden met ladderband?
Standaard worden houten jaloezieën uit onze Basic lijn uitgevoerd met ladderkoord. Als u de jaloezieën met ladderband wil laten uitvoeren, kunt u dit selecteren in het bestelproces.

 

Technische gegevens
Afmetingen
Breedte van de lamel: 50mm
Afmetingen bovenbak: 51 x 57mm
Afmetingen onderlat 15 x 50mm
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed x 30 cm hoog
Overig  
Montagebeugel: Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'. (Schroeven niet inbegrepen)
Zijkant jaloezie De zijkant van de jaloezie is standaard ongelakt en heeft een naturel hout kleur. Zou de zijkant zichtbaar zijn in uw situatie raden wij aan de zijkanten mee te laten kleuren in de gekozen kleur.
Jaloezie hoogte: Pakkethoogte Jaloezie breedte Aantal Ladderkoorden / Ladderbanden
50 cm 13 cm t/m 85 cm 2 stuks
100 cm 18 cm 85,1 t/m 150 cm 3 stuks
150 cm 24 cm 150,1 t/m 210 cm 4 stuks
200 cm 29 cm 210,1 tot 270 cm 5 stuks
250 cm 35 cm    
300 cm 40 cm    
350 cm 46 cm    
Maat berekenen

Houten jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

houten jaloezieën op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties
Ladderkoord

Ladderkoord
Ladderkoord: Standaarduitrusting, de ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de kleur van uw jaloezieën. Ladderkoord is momenteel het meest gekozen en geeft uw jaloezie een rustige uitstraling.


ladderband

Ladderband
Ladderband: Ladderband is een stoffen band die voor de koorden loopt. Het band kan bij de basic lijn niet gekozen worden en voor de kleur Parel hebben wij geen matchende band, hier wordt standaard wit band op geleverd.


montagebeugel

Montagebeugel
Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


sierkoof

Sierkoof
Bij alle houten jaloezieën van onze collectie wordt standaard een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'op de dag' kiest, kunt u echter ook kiezen voor een sierkoof. Zoals op de foto hieronder ook te zien is, is dit een speciaal gemaakte sierkoof, speciaal om uw jaloezieën ook aan de zijkanten netjes af te werken.


Bediening

Het bedieningssysteem van de houten jaloezieën 50 mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het kantelen van de jaloezieën gebeurt door middel van tuimelkoorden. Soms kan het in het dagelijks gebruik een degelijk verschil maken aan welke zijde u de bediening wilt, bijvoorbeeld wanneer een kast de bediening van de jaloezieën belemmert.

Optie A:

Links optrekken, rechts kantelen

Optie a

Optie B:

Links kantelen, rechts optrekken

Optie b


Optie C:

Links optrekken, links kantelen

Optie c

Optie D:

Rechts kantelen, rechts optrekken

Optie d


Prijs

Twijfelt u over de prijs van onze houten jaloezieën? In onze webshop zijn de houten jaloezieën wel tot 40% goedkoper dan bij andere grote aanbieders. Zijn ze ergens anders goedkoper? Meld het ons meteen en wij passen onze prijs voor u aan!

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: