Lamelbreedte

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 40 cm en maximale breedte 300 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 360 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Ladderband/koord

Klik hier om te zien hoeveel ladderbanden uw jaloezie zal krijgen.

Vind hier de beste ladderband combinatie

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 jaloezieën naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

 

Let op: De keuze voor bedieningszijde "links tuimelen - links ophalen" en "rechts tuimelen - rechts ophalen” is enkel mogelijk voor jaloezieën breder dan 50cm.

Het koordgewicht heeft dezelfde kleur als de jaloezie.

Volgende stap

Extra opties

Afdeklat standaard
 De Afdeklat. wordt standaard meegeleverd.
Sierkoof aan beide zijden
Sierkoof aan beide zijden
Sierkoof linker zijde
Sierkoof linker zijde
Sierkoof rechter zijde
Sierkoof rechter zijde

Let op: De sierkoof is enkel mogelijk wanneer u kiest voor "Op de dag" (op de muur) montage.

Wanneer u meerdere jaloezieën naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de lamellen van uw jaloezieën doorlopen.

Let op! U moet dezelfde kleur/groep kiezen bij stap 2 om de jaloezieën uit te lijnen. Bij grote maat verschillen kunnen jaloezieen niet uitgelijnd worden door het gewichtsverschil.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Tip! Indien u de houten jaloezieën op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Bamboe Jaloezieën 50 mm op maat

Bamboe jaloezieën op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Doordat de lamellen dunner zijn dan bij houten jaloezieën, hebben bamboe jaloezieën een verfijnde en luxe uitstraling. Door productie in eigen fabriek bent u tot wel 40% goedkoper uit. Stel hieronder uw bamboe jaloezieën samen en laat u verrassen door de scherpste prijs!


 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 2388 beoordelingen

Bekijk foto's »

Omschrijving

Bamboe jaloezieën

Houten jaloezieën zijn al jaren erg populair. De natuurlijke uitstraling van jaloezieën voegt direct warmte toe aan een interieur. Bij bamboe jaloezieën, ook wel bekend als een bamboe horizontale jaloezie, is in de lamel een duidelijke houtnerf te zien. Bij bamboe jaloezieën worden de lamellen gebeitst voor een mooi, natuurlijk resultaat. Dit versterkt het natuurlijke effect in uw interieur. De horizontale lamellen bieden u tevens de mogelijkheid om de lichtinval en privacy in huis te bepalen. Op elk moment van de dag bepaalt u de sfeer in huis. En door de isolerende en verduisterende werking zijn bamboe jaloezieën geschikt voor vrijwel elke ruimte in huis!

De collectie bamboe jaloezieën van Joe Benelli

De bamboe jaloezieën van Joe Benelli zijn leverbaar in tien natuurlijke stijlvolle kleuren. Van zwarte tot witte bamboe jaloezieën en alles daar tussenin. Denk aan een mooie, warme bruintint waarbij de houtnerf voor een mooi en subtiel contrast zorgt. Of wat dacht u van een lichte houtkleur voor een fris en optisch ruimere woonkamer of keuken. Alle houten lamellen van bamboe hebben een matte afwerking. Benieuwd welke kleur het beste bij uw woning past? Vraag direct gratis kleurstalen aan via onze website!

Alle kleuren zijn leverbaar in lamelbreedte 50mm. Standaard worden de 50mm bamboe jaloezieën uitgevoerd met ladderkoord in bijpassende kleur. Heeft u liever bamboe jaloezieën met ladderband? Ook dat is mogelijk! Kies voor een bijpassende kleur ladderband voor een rustig geheel. Met een afwijkende kleur creëert u juist een stijlvol contrast. U kunt uw nieuwe bamboe lamellen dus volledig naar wens samenstellen.

Bamboe lamellen dunner dan bij houten jaloezieën

Het grote voordeel van bamboe jaloezieën is de dikte van de lamel. De bamboe lamellen zijn namelijk een stuk dunner dan de lamellen van houten jaloezieën. Hierdoor is de totale pakkethoogte, de hoogte van bovenbak en horizontale lamellen in opgetrokken toestand, kleiner. Dit biedt vooral voordelen als u uw bamboe jaloezie boven een deur of raam wil hangen. Ook zorgt de dunnere bamboe lamel voor een verfijnd karakter en een optisch rustigere, stijlvolle uitstraling.

Bepaal zelf de bediening van bamboe jaloezieën

Het fijne aan onze houten jaloezieën van bamboe is dat u echt alles zelf kunt samenstellen. Niet alleen het materiaal (bamboe hout) en de kleur, maar ook de kant van de bediening. Onze bamboe jaloezieën op maat worden uitgevoerd met een trekkoord, om de bamboe lamellen naar boven en beneden te halen, en een tuimelstang, waarmee je de positie van de bamboe lamellen kunt bepalen. Met de tuimelstang open en sluit je de jaloezie, waarmee je dus zelf de lichtinval en privacy kunt bepalen.

In het bestelproces kunt u zelf bepalen aan welke zijde u het trekkoord en de tuimelstang wil hebben. Komt uw bamboe jaloezie achter een bank of in een hoek te hangen? Zorg dat de bediening van uw bamboe jaloezie altijd goed bereikbaar is. Wel zo fijn als u snel en eenvoudig de lamellen iets wil kantelen.

Een duurzame vorm van raamdecoratie op maat

Tegenwoordig staat niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam wonen hoog op onze agenda. Hoe kunt u een zo duurzaam mogelijke keuze maken als het op raamdecoratie op maat aankomt? Bamboe jaloezieën worden, anders dan bij houten jaloezieën, gemaakt van bamboe. Bamboe is de snelst groeiende houtsoort op onze aarde. Doordat deze plant snel aangroeit, is de impact veel kleiner dan bij standaard houten jaloezieën.

Tevens komt er geen CO2 vrij bij het kappen van bamboe voor bamboe jaloezieën. Anders dan bij bomen wordt de bamboe plant niet tot de wortel gekapt. CO2 wordt opgeslagen in de wortels en blijft bij het kappen van bamboe voor deze vorm van raamdecoratie dus veilig in de grond.

Vergeet ook de isolerende werking van raamdecoratie niet

Naast de ecologische voetafdruk bij de productie van bamboe jaloezieën op maat, is deze vorm van raamdecoratie an sich ook duurzaam. Wist u dat u tot wel 30% aan warmte verliest via uw kale ramen? Raamdecoratie vormt een extra laag voor uw raam, waardoor de gestookte warmte binnen blijft. Van alle vormen van raamdecoratie hebben houten jaloezieën de hoogste isolerende werking. Dit komt doordat horizontale jaloezieën op maat vaak over de gehele hoogte en breedte van het raam hangen. Zo kan de warmte in de winter niet verdwijnen via de ramen. In de zomer zorgen de horizontale jaloezieën er juist voor dat de warmte buiten blijft, waardoor het binnen aangenaam koel is.

Optie voor zijgeleiding bij deuren en ramen

Komen uw bamboe jaloezieën voor of bij een deur of voor een raam te hangen? Bij het openen van een raam of deur kan de bamboe jaloezie tegen de deur of het kozijn klapperen, wat op den duur beschadigingen aan uw jaloezie kan geven. Om het botsen van uw bamboe jaloezieën te voorkomen, kunt u uw nieuwe jaloezieën van bamboe laten afwerken met zogenoemde zijgeleiding.

Zijgeleiding houdt in dat er staaldraad door de lamellen van uw bamboe jaloezieën loopt. Dit staaldraad zit vast aan de bovenbak en aan de onderkant van uw kozijn. Hierdoor blijft uw jaloezie altijd op zijn plek hangen, ook wanneer u een deur of kiepkantelraam opent. Bij een kunststof draai kiepraam kunt u ook kiezen voor speciale klemsteunen. Voor beide opties betaalt u een kleine meerprijs, die aangegeven staat in het bestelproces.

Het opmeten van uw jaloezieën

Bamboe jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte van het kozijn.
 • Meet de hoogte van het kozijn.
 • Bestel de kleinst gemeten breedte(minus 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn) en gemeten hoogtemaat (allemaal in cm) als dagmaat voor uw houten jaloezieën.
 • De ophangbak waar de houten jaloezieën aan hangen is 6 cm in hoogte en 6 cm in diep.

Bamboe jaloezieën op de dag (op de muur)

 • Meet de breedte van het kozijn .
 • Meet de hoogte van het kozijn.
 • Bepaal de gewenste overlapping van de houten jaloezieën op het kozijn.
 • Bestel de kleinst gemeten breedte- en hoogtemaat plus de gewenste overlap (in cm) als bestel maat voor uw houten jaloezieën.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
 • De ophangbak waar de houten jaloezieën aan hangen is 6 cm in hoogte en 6 cm in diepte.

In 7 stappen uw nieuwe bamboe jaloezieën op maat bestellen

Kunt u niet wachten om bamboe jaloezieën op maat te bestellen? Bij MijnHoutenJaloezieen.nl bestelt u uw nieuwe bamboe jaloezieën in een handomdraai. Het bestellen van een bamboe jaloezie doet u via de volgende zeven stappen.

 1. Meet de juiste maten op door middel van het stappenplan hierboven
 2. Voer de gewenste afmetingen voor bamboe jaloezieën in in onze webshop
 3. Kies een van de stijlvolle kleuren horizontale lamellen
 4. Maak een keuze tussen ladderkoord (standaard) of ladderband
 5. Bepaal de bedieningszijde
 6. Kies de gewenste afwerking van het mechanisme, zoals de afwerking van de bovenbak
 7. Selecteer eventuele zijgeleiding of klemsteunen

Komt u er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw nieuwe bamboe jaloezieën.

Het onderhoud van uw bamboe jaloezieën

Niet alleen het bestellen van uw bamboe jaloezieën, maar ook het onderhoud ervan is erg eenvoudig. U kunt de lamellen afnemen met een licht vochtige doek of een speciale jaloezieën borstel om de horizontale lamellen direct te ontdoen van stof en ander vuil. Wij raden u aan om de bamboe jaloezieën enkel met lauwwarm water schoon te maken. Schoonmaakmiddelen bevatten vaak zuren die effect kunnen hebben op de kleur en het materiaal van uw bamboe jaloezieën. Heeft u vragen over het onderhoud van uw bamboe jaloezieën? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Uitlijning

Let op: Let op: Heeft u meerdere Houten Jaloezieën direct naast elkaar hangen dan kunnen wij niet garanderen dat de lamellen doorlopen. Dit komt omdat er altijd enige rek in de ladderkoorden of banden zit en bij verschillende afmetingen het gewicht ook meespeelt.

Hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte jaloezieën . Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering en kunnen temperatuur en vocht schommeling in huis de lamellen verouderen en kromming veroorzaken. Dit hoort bij het product en valt nimmer onder de garantie.

 

Wat zijn bamboe jaloezieën?
Bamboe jaloezieën zijn een vorm van raamdecoratie die bestaat uit horizontale lamellen, gemaakt van bamboe hout. De horizontale lamellen van bamboe bieden u de mogelijkheid om zelf de lichtinval en privacy te bepalen.
Hoe meet ik een bamboe jaloezie op?
De structuur van het bamboe hout dat wij gebruiken voor onze horizontale lamellen geeft uw woning een verfijnde, luxe uitstraling. Daarnaast zijn de lamellen van onze bamboe jaloezieën dunner dan bij houten jaloezieën, waardoor de bamboe lamellen optisch rustiger ogen, de pakkethoogte kleiner is en de raamdecoratie minder zwaar is.
Worden mijn bamboe jaloezieën kant en klaar geleverd?
Onze bamboe jaloezieën worden 100% op maat gemaakt in onze eigen fabriek, zodat we goed oog kunnen houden op de kwaliteit van uw nieuwe raamdecoratie. Uw bamboe jaloezieën sluiten daarmee altijd goed aan op uw raam. U hoeft deze niet meer zelf te knippen. U hoeft uw jaloezie enkel nog te monteren met de meegeleverde montagesteunen.
Kan ik de bamboe jaloezieën in een winkel of showroom bekijken?
U bent van harte welkom in onze showroom in Rhoon, waar u enkele bamboe jaloezieën kunt bekijken. Geen tijd om naar onze showroom te komen? Vraag dan gratis en vrijblijvend kleurstalen aan via onze website.

 

Technische gegevens
Afmetingen
Breedte van de lamel: 50mm
Afmetingen bovenbak: 51 x 57mm
Afmetingen onderlat 15 x 50mm
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed x 360 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed x 30 cm hoog
Overig  
Houten afdeklat: Gratis meegeleverd om de bovenbak af te werken; tevens bij op de dag' mogelijkheid tot bestellen van een sierkoof
Ladderkoord/band: Zowel met 25mm en 38mm ladderband als ladderkoord verkrijgbaar
Montagebeugel: Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.
Bedieningssysteem: Bedieningskoorden, verkrijgbaar in 4 opties
Gewicht ± 3 kg per m2.
Jaloezie hoogte: Pakkethoogte Jaloezie breedte Aantal Ladderkoorden / Ladderbanden
50 cm 13 cm t/m 85 cm 2 stuks
100 cm 17 cm 85,1 t/m 150 cm 3 stuks
150 cm 24 cm 150,1 t/m 210 cm 4 stuks
200 cm 26 cm 210,1 tot 270 cm 5 stuks
250 cm 29 cm 270,1 tot 300 cm 6 stuks
300 cm 34 cm    
350 cm 38 cm    
Maat berekenen

Goed om te weten, voordat u gaat meten

 • Houd rekening met vensterbanken en verwarmingsbuizen.
 • Houd rekening met naar binnendraaiende ramen en/of deuren en uitstekend raam- en/of deurbeslag.
 • Kijk goed of er geen sierstrip, plint of ander obstakel in de weg zit op de plaats waar u de raamdecoratie gaat monteren.
 • Houd voldoende afstand van het raam als dit gevoelig is voor thermische breuk
 • Meet enkel in wanneer de maten niet meer veranderen door bijvoorbeeld stucen of het plaatsen van een vloer.
 • In dit document vindt u inmeetinstructies voor: IN de dag, OP de dag, meerdere producten naast elkaar, draaikiepramen, erkers met rechte hoeken en erkers met schuine hoeken.

 

Stap 1 Bepaal de plaatsing van de raamdecoratie

Voordat u begint met inmeten is het belangrijk om te bepalen hoe u raamdecoratie gaat monteren. U kunt kiezen voor plaatsing IN de dag en plaatsing OP de dag. De manier van plaatsen heeft invloed op het inmeten. Bepaal de plaatsing en volg de bijpassende stap voor de juiste inmeetinstructies.

 

In de dag

Optie 1: IN de dag

Hierbij komt de raamdecoratie tussen twee muren of in het kozijn te hangen.

Ga naar stap 2A »

In de dag

Optie 1: OP de dag

Hierbij komt de raamdecoratie op de muur/over het kozijn te hangen.

Ga naar stap 2B »

Stap 2 Inmeetinstructies

Instructievideo's


In de dag

stap 2a: IN de dag

(in kozijn of tussen twee muurdelen)

1) Breedte meten

Meet de breedte binnen het kozijn op 3 punten: boven, midden en onder. De bestelmaat = smalst gemeten maat -1 cm, bij (duo)rolgordijnen is dit maar -0,5 cm.

2) Hoogte meten

Meet de hoogte binnen het kozijn op 3 punten: links, midden en rechts. Houd de langste maat aan voor jaloezieën, rolgordijnen en plissé/duette. Voor vouwgordijnen en duorolgordijnen de kortste maat.


In de dag

stap 2b: OP de dag

(op de muur/over het kozijn heen)

1) Breedte meten

Meet de breedte van het raam + de gewenste overlap. Dit is de bestelmaat.

2) Hoogte meten

Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen. Deze maat is inclusief bovenbak.

Let op: Houd rekening met bovenbak en de pakkethoogte, zodat naar binnendraaiende ramen/deuren probleemloos kunnen openen en sluiten wanneer de raamdecoratie is opgetrokken. De pakkethoogte vindt u op onze website onder het kopje ‘‘technische gegevens’’ op de productpagina.

 

Meerdere producten naast elkaar? Zo bepaalt u de breedte

Gaat u meerdere producten naast elkaar hangen? Volg dan de onderstaande stappen om de breedte te bepalen.

 • Markeer op alle kozijnstijlen het middelpunt.
 • Meet de strakke breedte maat van markeer- tot markeerpunt op 3 plaatsen, noteer de smalst gemeten maat en haal hier 1 cm vanaf. Bij (duo)rolgordijnen is dit maar 0,5 cm. Deze breedtemaat vult u in op de website.
 • Herhaal bovenstaande stappen voor elk raam
 •  

  Inmeetinstructies voor draaikiepramen

  Draai kiep raam, standaard montage.

  Draai kiep raam, montage met klemsteunen.

  Let op: Geschikt voor de volgende vormen van raamdecoratie: plissé/duette verspannen of vrijhangend met zijgeleiding. 25 mm en 50mm houten/aluminium jaloezie met zijgeleiding.

  Het opmeten van een draaikiepraam is een nauwkeurige aangelegenheid. Er bestaan twee vormen van montage. Zorg dat u de inmeetinstructies volgt die in uw situatie van toepassing is.

  Optie 1: Standaard montage

  Montage door middel van boren/schroeven.
  Geschikt voor houten en aluminium draaikiepramen.

  Optie 2: Montage met klemsteunen

  Montage door middel van klemsteunen.
  Geschikt voor kunststof draaikiepramen.

  Optie 1: Standaard montage

  Standaard montage door middel van boren/schroeven.
  Geschikte oplossing voor draaikiepramen van hout en aluminium.

   

  1) Breedte meten

  Meet tegen de klink tot de buitenkant van de glaslat. Dit is de bestelmaat.

  2) Hoogte meten

  Meet de bovenkant van het openslaande deel tot onderzijde glaslat.
  Dit is de bestelmaat. Deze maat is inclusief de bovenbak.

  Kies bij de stap “Extra opties” voor zijgeleiding wanneer dit niet standaard op het gekozen product zit.

  standaard montage

  Optie 2: Montage met klemsteunen

  Geschikte oplossing voor draaikiepramen van kunststof.

  Let op: Controleer bij een kunststof draaikiepraam vooraf of u boven en onder minimaal 2,5 cm ruimte heeft tussen het openslaande gedeelte en vensterbank/kozijn (zie afbeelding, oranje aanwijzing ) Wanneer u deze ruimte niet heeft, is montage met klemsteunen niet mogelijk!

   

  1) Breedte meten

  Meet tegen de klink tot de buitenkant van de glaslat. Dit is de bestelmaat.

  2) Hoogte meten

  Zet het raam open en meet de totale hoogte van het openslaande deel.
  Dit is de bestelmaat. Deze maat is inclusief de bovenbak.

  Kies bij de stap “Extra opties” voor zijgeleiding wanneer dit niet standaard op het gekozen product zit. Kies hier ook voor de optie klemsteunen.

  standaard montage

   

  Inmeetinstructies voor erkers

  Wilt u de raamdecoratie ophangen in een erker? Hieronder ziet u de stappen voor het inmeten van een erker met rechte hoeken (optie 1). Heeft u een erker met schuine hoeken? Volg dan de stappen van optie 2.

  Let op:
  • Houdt er rekening mee dat u open ruimtes krijgt tussen de producten.
  • De stofbreedte bij een (duo)rolgordijn is smaller dan de cassette, plaatsing in een erker raden wij hierom af.
  • I.v.m. de bediening raden wij een vrijhangend top down bottom up systeem af in een erker met rechte hoeken.
  • Het inmeten van erkers kan lastig zijn, komt u er niet uit of twijfelt u? Maak dan gebruik van onze inmeetservice

  Optie 1: Erker met rechte hoeken

  1. Maak een keuze voor optie A of optie B, zoals in de afbeelding hiernaast weergegeven.
  2. Meet de strakke breedte op drie plaatsen van raamzijde 1.
   Noteer de smalst gemeten maat en haal hier 1 cm vanaf. Dit is de bestelmaat.
  3. Meet de hoogte op drie plaatsen van raam 1 en noteer de langste maat voor jaloezieën, rolgordijnen en plissé/duette. Voor vouwgordijnen en duo-rolgordijnen de kortste maat.
  4. Meet de strakke breedtemaat op drie plaatsen van raamzijde 2.
   Noteer de smalst gemeten maat en haal hier de juiste speling vanaf (zie tabel hieronder)
  5. Meet de hoogte op drie plaatsen van raam 2 en noteer de langste maat voor jaloezieën, rolgordijnen en plissé/duette. Voor vouwgordijnen en duo-rolgordijnen de kortste maat.
  TABEL: Aan te houden speling per product
  16mm & 25mm Jaloezie - 3,5 cm | 50mm Jaloezie - 7,5 cm | 70mm Jaloezie - 8,5 cm | Vouwgordijn - 5 cm | Plissé/duette - 3 cm | Dupli plissé XL - 4,5 cm

  Optie 2: Erker met schuine hoeken

  1. Knip een aantal stukken papier uit in de dieptemaat van de bovenbak (incl. afdeklat, beugel en speling). Houdt hiervoor de maten aan die aangegeven zijn in de tabel hieronder
  2. Plaats in iedere hoek de stukken papier, zoals weergegeven in de illustratie (grijze vlakken). Zorg dat de stukken elkaar niet raken.
  3. Meet bij ieder raam de breedte inclusief papier en noteer deze. Haal hier 0,7 cm speling af.
  4. Meet van ieder raam de hoogte op drie plaatsen en noteer voor jaloezieën, rolgordijnen en plissé/duette de langste hoogtemaat. Voor duorolgordijnen en vouwgordijnen houdt u de kortste maat aan.
  TABEL: Houdt deze maten aan voor de stukken papier
  16mm & 25mm Jaloezie - 3,5 cm | 50mm Jaloezie - 7,5 cm | 70mm Jaloezie - 8,5 cm | Vouwgordijn - 5 cm | Plissé/duette - 3 cm | Dupli plissé XL - 4,5 cm
  Opties
  Ladderkoord

  Ladderkoord
  Ladderkoord: Standaard uitrusting, de ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de kleur van uw jaloezieën.


  ladderband

  Ladderband
  Ladderband: Geef uw houten jaloezieën een robuustere uitstraling met een ladderband. Bij bamboe jaloezieen op maat raden wij ladderkoord aan, de kleur van het band is lastig te matchen met de natuurlijke uitstraling van bamboe.


  montagebeugel

  Montagebeugel
  Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


  sierkoof

  Sierkoof
  Bij alle houten jaloezieën van onze collectie wordt standaard een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'op de dag' kiest, kunt u echter ook kiezen voor een sierkoof. Zoals op de foto hieronder ook te zien is, is dit een speciaal gemaakte sierkoof, speciaal om uw jaloezieën ook aan de zijkanten netjes af te werken.


  sierkoof

  Zijgeleiding
  Wanneer u kiest voor zijgeleiding loopt er een staaldraad van boven tot onder de jaloezie, welke vastgezet wordt op de deur of draaikiepraam. Hierdoor kan de jaloezie niet gaan klapperen. Met zijgeleiding kunt u de jaloezie wel gewoon blijven ophalen en kantelen.


  Bediening

  Het bedieningssysteem van de houten jaloezieën 50mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het kantelen van de jaloezieën gebeurt door middel van tuimelkoorden. Soms kan het in het dagelijks gebruik een degelijk verschil maken aan welke zijde u de bediening wilt, bijvoorbeeld wanneer een kast de bediening van de jaloezieën belemmert.

  U kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen:

  Optie A:
  Links optrekken, rechts kantelen
  Optie B:
  Links kantelen, rechts optrekken
  Optie C:
  Links optrekken, links kantelen
  Optie D:
  Rechts kantelen, rechts optrekken
  Montagehandleiding

  Download Montagehandleiding - Bamboe jaloezieën

   

  Jaloezie monteren op kunststof draaikiepraam
  met klemsteunen en zijgeleiding

   

  Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

  Kunnen wij je ergens mee helpen

  010 - 720 04 00
  Of gebruik onze online chat

  In deze shop wordt veilig betaald met: