Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 40 cm en maximale breedte 240 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 360 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Ladderband/koord

Klik hier om te zien hoeveel ladderbanden uw jaloezie zal krijgen.

Vind hier de beste ladderband combinatie

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 jaloezieën naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

 

Let op: De keuze voor bedieningszijde "links tuimelen - links ophalen" en "rechts tuimelen - rechts ophalen” is enkel mogelijk voor jaloezieën breder dan 50cm.

Het koordgewicht heeft dezelfde kleur als de jaloezie.

Volgende stap

Extra opties

In de dag  Afdeklat.
Op de dag Sierkoof (meerprijs €9,-)

De afdeklat wordt standaard meegeleverd.

Let op: De sierkoof is enkel mogelijk wanneer u kiest voor "Op de dag" (op de muur) montage.

Wanneer u meerdere jaloezieën naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de lamellen van uw jaloezieën doorlopen.

Let op! U moet dezelfde kleur/groep kiezen bij stap 2 om de jaloezieën uit te lijnen. Bij grote maat verschillen kunnen jaloezieen niet uitgelijnd worden door het gewichtsverschil.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Tip! Indien u de houten jaloezieën op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Bamboe Jaloezieën 50 mm op maat

Bamboe jaloezieën op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Doordat de lamellen dunner zijn dan bij houten jaloezieën, hebben bamboe jaloezieën een verfijnde en luxe uitstraling. Door productie in eigen fabriek bent u tot wel 40% goedkoper uit. Stel hieronder uw bamboe jaloezieën samen en laat u verrassen door de scherpste prijs!


 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Omschrijving

Bamboe jaloezieën van Joe Benelli

Jaloezieën van bamboe zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt van bamboe hout. Bamboe jaloezieën zorgen voor een unieke, moderne uitstraling aan uw interieur. De bamboe lamellen zijn dunner dan bij andere houtsoorten, zoals bij onze Basic houten jaloezieën. Hierdoor geeft een bamboe jaloezie een verfijnde en sfeervolle uitstraling. De structuur van bamboe geeft een natuurlijke look en is daarom helemaal in. Haal de natuur in huis met de 50 mm bamboe jaloezieën op maat van Joe Benelli.

Bamboe jaloezie op maat

De bamboe jaloezieën van Joe Benelli kunt u volledig naar wens samenstellen. Zo kunt u de maten van uw nieuwe jaloezieen tot op de millimeter nauwkeurig opgeven binnen onze webshop. Daarnaast kunt u kiezen uit 10 trendy kleuren met mooie nerfstructuur. Om uw bamboe jaloezieen extra luxe af te werken, kunt u kiezen voor ladderband. Met ladderband worden de ponsgaten, waar de ladderkoorden doorheen lopen, afgedekt. Met 10 mooie ladderbanden in onze collectie kunt u uw bamboe jaloezieën volledig afstemmen op uw woning. Vergeet niet om gratis kleurstalen voor onze bamboe jaloezieën aan te vragen. Hiermee kunt u thuis bepalen welke kleur het beste past binnen uw interieur.

Bamboe: een duurzamer materiaal voor jaloezieen

De bamboeplant is een zeer bekende houtsoort. Dankzij zijn hoge groeisnelheid en goede eigenschappen is bamboe hout een milieuvriendelijk materiaal voor allerlei producten. Bamboe heeft een lange levensduur, is slijtvast, duurzaam en stabiel (weinig speling/uitzetting). Bamboe is niet alleen praktisch, maar heeft ook een luxe en natuurlijke uitstraling. Daarmee zijn bamboe jaloezieën een perfecte keuze voor nu en voor later. En met twee jaar garantie bent u gegarandeerd van goede kwaliteit.

Goedkope bamboe jaloezieën kopen?

De bamboe jaloezieën op maat van MijnRaamdecoratie worden met zorg en tot op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd. Zo bent u altijd verzekerd van een unieke vorm van raamdecoratie die goed aansluit op uw interieur. Bamboe jaloezieën hoeven daarbij ook niet duur te zijn. Doordat wij de bamboe jaloezieën in eigen fabriek laten produceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit dan bij onze concurrenten. Zo heeft u voor een scherpe prijs mooie, luxe jaloezieën op maat. En dankzij onze gratis verzending vanaf €100 is het nog goedkoper!

Bamboe jaloezieën opmeten en monteren

De bamboe jaloezieën zijn eenvoudig op te meten. Afhankelijk van montage in de dag of montage op de dag meet u de breedte en hoogte op. De hoogte die u opgeeft binnen het bestelproces is de hoogte van uw totale bamboe jaloezie inclusief ophangbak. Onder het kopje ‘Maat berekenen’ leest u extra informatie hoe u de bamboe jaloezieën het beste kunt opmeten. Wenst u advies te ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om u te adviseren over de bestelmaten en andere zaken betreft uw bamboe jaloezieën.

Verduistering en privacy van bamboe houten jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn niet bedoeld om een ruimte volledig lichtdicht af te sluiten. De beste sluiting bereikt u door de bamboe jaloezieën naar beneden te kantelen. Voor privacy of lichtinval regulatie kunt u de lamellen naar boven of naar beneden kantelen. Voor extra verduistering raden we u aan om te kiezen voor gordijnen.

Benieuwd naar de kleur van onze bamboe jaloezieën? Vraag gratis kleurstalen aan op onze website om thuis de kleuren te kunnen vergelijken.

Uitlijning van bamboe jaloezieën

Let op: Heeft u meerdere houten of bamboe jaloezieën direct naast elkaar hangen? Dan kunnen wij niet garanderen dat de lamellen doorlopen. Dit komt omdat er altijd enige rek in de ladderkoorden of -banden zit en bij verschillende afmetingen het gewicht ook meespeelt. Door de optie uitlijning te kiezen kunnen wij dit zoveel mogelijk voor u beperken maar nooit uitsluiten

Bamboe hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte jaloezieën . Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering en kunnen temperatuur en vochtgehalte in huis de bamboe lamellen verouderen en kromming veroorzaken. Dit hoort bij het product en valt nimmer onder de garantie.

 

Wat zijn bamboe jaloezieen op maat?
Bamboe jaloezieen zijn houten jaloezieen op maat, waarbij de lamellen gemaakt zijn van bamboe. Bamboe lamellen zijn dunner dan de lamellen van houten jaloezieen en zijn dus nog strakker en luxer!
Hoe meet ik een bamboe jaloezie op?
Afhankelijk van montage in de dag of montage op de dag meet u de breedte en hoogte op. Bij montage op de dag meet u de gewenste breedte en hoogte en telt u bij de breedte 5 tot 10cm op voor de overlap op de muren. Bij montage in de dag verminderd u de breedte met 1cm voor eventuele speling. De hoogte die u opgeeft binnen het bestelproces is de hoogte van uw totale jaloezie inclusief ophangbak.
Bamboe jaloezieen kopen: waar moet ik op letten?
Hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte jaloezieën. Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering en kunnen temperatuur en vocht schommeling in huis de lamellen verouderen en kromming veroorzaken. Dit hoort bij het product en valt nimmer onder de garantie.
Kunnen bamboe jaloezieën ook uitgevoerd worden met ladderband?
Standaard worden bamboe jaloezieën uitgevoerd met ladderkoord. Als u de bamboe jaloezieën met ladderband wil laten uitvoeren, kunt u dit selecteren in het bestelproces.

 

Technische gegevens
Afmetingen
Breedte van de lamel: 50mm
Afmetingen bovenbak: 51 x 57mm
Afmetingen onderlat 15 x 50mm
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed x 360 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed x 30 cm hoog
Overig  
Houten afdeklat: Gratis meegeleverd om de bovenbak af te werken; tevens bij op de dag' mogelijkheid tot bestellen van een sierkoof
Ladderkoord/band: Zowel met 25mm en 38mm ladderband als ladderkoord verkrijgbaar
Montagebeugel: Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.
Bedieningssysteem: Bedieningskoorden, verkrijgbaar in 4 opties
Gewicht ± 3 kg per m2.
Jaloezie hoogte: Pakkethoogte Jaloezie breedte Aantal Ladderkoorden / Ladderbanden
50 cm 13 cm t/m 85 cm 2 stuks
100 cm 17 cm 85,1 t/m 150 cm 3 stuks
150 cm 21 cm 150,1 t/m 210 cm 4 stuks
200 cm 26 cm 210,1 tot 270 cm 5 stuks
250 cm 29 cm    
300 cm 34 cm    
350 cm 38 cm    
Maat berekenen

Houten jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

houten jaloezieën op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties
Ladderkoord

Ladderkoord
Ladderkoord: Standaard uitrusting, de ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de kleur van uw jaloezieën.


ladderband

Ladderband
Ladderband: Geef uw houten jaloezieën een robuustere uitstraling met een ladderband. Bij bamboe jaloezieen op maat raden wij ladderkoord aan, de kleur van het band is lastig te matchen met de natuurlijke uitstraling van bamboe.


montagebeugel

Montagebeugel
Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


sierkoof

Sierkoof
Bij alle houten jaloezieën van onze collectie wordt standaard een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'op de dag' kiest, kunt u echter ook kiezen voor een sierkoof. Zoals op de foto hieronder ook te zien is, is dit een speciaal gemaakte sierkoof, speciaal om uw jaloezieën ook aan de zijkanten netjes af te werken.


sierkoof

Zijgeleiding
Wanneer u kiest voor zijgeleiding loopt er een staaldraad van boven tot onder de jaloezie, welke vastgezet wordt op de deur of draaikiepraam. Hierdoor kan de jaloezie niet gaan klapperen. Met zijgeleiding kunt u de jaloezie wel gewoon blijven ophalen en kantelen.


Bediening

Het bedieningssysteem van de houten jaloezieën 50mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het kantelen van de jaloezieën gebeurt door middel van tuimelkoorden. Soms kan het in het dagelijks gebruik een degelijk verschil maken aan welke zijde u de bediening wilt, bijvoorbeeld wanneer een kast de bediening van de jaloezieën belemmert.

U kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen:

Optie A:
Links optrekken, rechts kantelen
Optie B:
Links kantelen, rechts optrekken
Optie C:
Links optrekken, links kantelen
Optie D:
Rechts kantelen, rechts optrekken

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: