Duette op maat

Duette op maat voor uw woonkamer, kantoor of slaapkamer online bestellen? Doordat wij de Duette gordijnen in eigen fabriek maken, bent u tot wel 40% goedkoper uit voor op maat gemaakte Duette gordijnen! Kies de gewenste stijl, voer uw maten in en laat u verrassen door een scherpe prijs.

Dupli Plissé Joe Benelli

 • Honingraat stof
 • Beste prijs-kwaliteit verhouding
 • Strak en licht systeem
 • Isolerende werking
Adviesprijs € 69,86 Vanaf € 41,92

Duette® Shades Cosiflor

 • Honingraat stof
 • Cosiflor systeem
 • Langst in het assortiment
 • Isolerende werking
Adviesprijs € 188,05 Vanaf € 125,99

Dupli Plissé Joe Benelli XL

 • Honingraat stof
 • Sterk en groter systeem
 • Tot 300 cm breed
 • Eigen productie
Adviesprijs € 108,37 Vanaf € 70,44
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Duette gordijnen op maat bestellen

Duette gordijnen bieden direct een sfeervolle en unieke uitstraling binnen uw woning. Op onze website kunt u Duette gordijnen voor ieder interieur bestellen. Wij hebben voor elk budget verschillende mogelijkheden, zodat ook u in stijl kunt wonen. Kies eenvoudig uit de huismerk Duette gordijnen of kies voor de Duette® Shades van Cosiflor. Onze collectie bestaat uit verduisterende Duette gordijnen en lichtdoorlatende Duette gordijnen. Zo is deze vorm van raamdecoratie op maat geschikt voor alle ramen in uw woning.

Wanneer kiest u voor Duette gordijnen?

Een Duette gordijn herkent u direct aan de horizontale vouwen in de stof. Anders dan bij standaard raamdecoratie, zoals een rolgordijn of jaloezie, vouwt de stof zich op of uit. Een Duette gordijn geeft daarmee direct een extra speelse, stijlvolle touch aan uw interieur. Duette gordijnen lijken erg op plisségordijnen. Het verschil tussen deze twee vormen van raamdecoratie is dat een Duette gordijn bestaat uit twee lagen stof. Een plisségordijn bestaat uit één laag stof.

Duette gordijnen zijn vooral aan te raden als u op elk moment van de dag wil genieten van natuurlijk licht in huis en daarvoor niet uw privacy op hoeft te geven. Onze Duette gordijnen kunnen uitgevoerd worden met een zogeheten Top Down Bottom Up uitvoering.

Duette Top Down Bottom Up: wat is dat?

De Top Down Bottom Up uitvoering biedt u de mogelijkheid om uw raamdecoratie zo te verstellen dat u altijd kunt genieten van privacy. De stof van een Duette wordt namelijk verspannen tussen twee koorden. Aan de boven- en onderkant kunt u het gordijn vervolgens op de gewenste hoogte op het raam laten hangen. Genieten van zonlicht, maar geen zin in pottenkijkers? Hang het Duette gordijn in het midden van het raam en laat aan de boven- en onderkant ruimte over. En 's avonds hangt u het gordijn eenvoudig nog wat lager. En extra fijn: het is erg makkelijk te monteren en bedienen!

In het bestelproces van onze Duette gordijnen kunt u kiezen tussen standaard bediening en Top Down Bottom Up bediening. Hulp nodig bij het kiezen van de bediening of het bestellen van uw nieuwe raamdecoratie? Wij helpen u graag!

Duette verduisterend of lichtdoorlatend laten uitvoeren?

Doordat onze Duette gordijnen gemaakt zijn van een dubbele laag stof, ziet u aan de zijkanten de unieke honingraatstructuur. De dubbele laag stof zorgt al voor wat minder transparantie. Twijfelt u nog tussen een verduisterende of lichtdoorlatende stof? Een verduisterend Duette gordijn is specifiek geschikt voor de slaapkamer en kinderkamer. De ponsgaten in de stof, waar de koorden doorheen lopen, zijn volledig afgeschermd door de tweede laag stof. Zo is een verduisterend Duette gordijn 100% verduisterend. In de woonkamer zijn lichtdoorlatende Duette gordijnen aan te raden. Doordat deze stoffen nog genoeg licht doorlaten, creëert u een frisse sfeer in de woonkamer.

Duette gordijn kopen? Dat doet u online!

Bij Joe Benelli kunt u uw Duette raamdecoratie volledig naar wens samenstellen en bestellen. Met de gratis kleurstalen bepaalt u eenvoudig de gewenste kleur van uw nieuwe raamdecoratie. Daarnaast kunt u ook de kleur van de bediening bepalen, zodat dit naadloos aansluit op uw kozijnen. En omdat al onze Duette gordijnen op maat gemaakt worden in onze eigen fabriek, bent u tot wel 40% goedkoper uit! Niemand wil immers te veel betalen voor een Duette op maat.

Onze meet- en montageservice

Via onze website is het erg eenvoudig om een Duette op maat te bestellen. Toch vinden onze klanten het soms nog lastig om de juiste maten op te meten. Wij hebben een duidelijke meetinstructie voor u beschikbaar, zodat u zelf eenvoudig de maten op kunt meten. Twijfelt u over de maten van uw nieuwe Duette gordijn? Wij kijken graag met u mee. Met onze fotoservice stuurt u een foto van uw raam of ramen, zodat wij u goed kunnen adviseren over het opmeten van de maten van uw nieuwe raamdecoratie.

U kunt ook gebruik maken van onze meet- en/of monteerservice, waarbij een specialist de maten van uw nieuwe rolgordijn opmeet of uw nieuwe maatwerk raamdecoratie in uw huis monteert. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over deze service.

 

Wat zijn Duettes?
Een Duette gordijn is een vorm van raamdecoratie die zich kenmerkt door de vouwen in de stof. Bij het bedienen van een Duette gordijn vouwt de stof zich op of uit. Een Duette gordijn is te herkennen aan de honingraat die zich aan de zijkant vormt. Dit komt doordat er gewerkt wordt met een dubbele laag stof.
Wat kosten Duette® Shades op maat?
Bij MijnRaamdecoratie kunt u al een Duette gordijn vanaf €55,- bestellen. Voer uw maten en de gewenste kleur in op onze webshop en laat u verrassen door de scherpe prijs.
Hoe plaats ik een Duette gordijn?
Het monteren van uw nieuwe Duette gordijn(en) is erg eenvoudig. Bij Duette gordijnen monteert u de montagesteunen aan de wand, waarna u het systeem van het Duette gordijn hierin klikt. Voor een volledige uitleg inclusief beelden kunt u de montagehandleidingen op onze website raadplegen.
Wat is het verschil tussen Duette en plisségordijnen?
Plisségordijnen en Duette gordijnen lijken erg veel op elkaar. Het verschil tussen deze twee vormen van raamdecoratie is dat plisségordijnen bestaan uit één laag stof, een Duette gordijn bestaat uit twee lagen stof. Een Duette gordijn herkent u aan de honingraat die aan de zijkant van het gordijn te zien is.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: