Afmetingen

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 150 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 240 cm.
Volgende stap

Type Gaas

Volgende stap

Kleur van het systeem

Kies kleur

 

Volgende stap

Type kozijn

Volgende stap

Bijzonderheden

Geef aan of er obstakels zoals een rooster, lakdorpel of rolluik aanwezig zijn

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Inzethorren

Zoekt u een hor voor een draai kiep ramen? Onze inzethorren bieden de juiste oplossing voor uw raam. De inzethorren worden uitgevoerd met pollenwerend gaas, zodat je binnen kunt genieten van frisse lucht zonder ongenodigde gasten zoals muggen en pollen. Stel uw inzethor op maat direct online samen tegen een scherpe prijs!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Speciaal voor draai kiep ramen bieden wij inzethorren aan. Deze horren plaatst u tussen het raam en het kozijn, zonder dat u hoeft te boren of schroeven. Dankzij een dunne flens zet u de inzethorren eenvoudig vast tussen het kozijn en het raam. Extra fijn is dat u de ramen open en dicht kunt doen als u inzethorren heeft geplaatst. Zo hoeft u uw horren niet elke keer in en uit te nemen.

Inzethorren op maat met grijs of zwart gaas

Een standaard inzethor van MijnRaamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt en uitgevoerd met standaard gaas in de kleuren grijs of zwart, afhankelijk van uw wensen. In het bestelproces kiest u eenvoudig voor grijs of zwart gaas. Grijs gaas oogt iets rustiger en is minder opvallend dan de zwarte variant. Beide kleuren gaas zijn van hoogwaardig kwaliteit en zijn voorzien van een UV-straling bestendig component, zodat het gaas nog jarenlang mooi blijft. Heeft u last van hooikoorts of heeft u huisdieren? Hier bieden wij speciale typen gaas voor aan. Denk aan ons pollenwerend gaas, wat is uitgevoerd met speciale coating om pollen en vliegen buiten te houden.

Voor huisdieren bieden wij huisdieren gaas aan, dat bestand is tegen de nagels van honden, katten en andere huisdieren. Dit aluminium gaas is wel dikker dan standaard gaas, maar het aluminium gaas moet dan ook tegen een stootje van uw favoriete viervoeter kunnen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de soorten gaas voor onze inzethorren en welke optie het beste geschikt is voor uw ramen.

Het voordeel van inzethorren

Het fijne van de inzethorren van Joe Benelli is de flexibiliteit van deze horren. De horren zijn eenvoudig te monteren en weer te demonteren als u deze niet in gebruik heeft. U kunt de hor in het najaar eenvoudig opbergen op een droge plek, bij voorkeur in uw schuur, garage of zolder. En wordt het plots weer lekkerder weer, waarbij u graag uw inzethorren in het raam wil zetten? Dan heeft u de inzethorren in een handomdraai weer geplaatst en kan het genieten van de frisse lucht zonder pollen en vliegen, muggen en andere insecten weer beginnen!

Het profiel van de inzethorren in matchende kleur met uw kozijn

Bij het samenstellen van uw inzethorren op maat kunt u, naast de kleur van het gaas, ook de kleur van het profiel bepalen. In ons assortiment vindt u 14 klassieke, tijdloze RAL kleuren die voor veel kozijnen is toegepast. Denk aan de RAL 9016 (verkeerswit), RAL 9006 (aluminium) of RAL 9005 (zwart). Doordat u zowel de kleur van het profiel als de kleur van het gaas kunt bepalen, heeft u alles volledig zelf in de hand en zal gegarandeerd een luxe uitstraling opleveren. De dunne rand van aluminium is leverbaar in een mooie RAL kleur die gegarandeerd aansluit op uw huidige kozijn. Zo valt het profiel en dus ook de complete hor minder op, wat zorgt voor een strak geheel.

Hoe meet ik mijn inzethorren op?

Wij bieden inzethorren voor een kunststof kozijn, aluminium kozijn en houten kozijn. Voor inzethorren op maat is het belangrijk om de strakke dagmaat van het kozijn te meten. Om dit goed te kunnen meten, dient u het raam volledig open te zetten. Meet hierna de breedte en de hoogte van de opening van het raam. Zorg er hierbij voor dat u strakke maten meet in mm. Dit geldt voor zowel houten kozijnen en kunststof kozijnen. Bij houten kozijnen zit er in veel gevallen een stalen strip aan de onderzijde. Meet in dit geval de hoogte van bovenaf tot aan de stalen strip.

Daarnaast is de profiel diepte ook erg belangrijk. Bij een diepte van 33 mm spreken we van een standaard profieldiepte. Als het raam is uitgevoerd met een lekdorpel of rooster, gaan we uit van een diepte van 41mm. Is er een rolluik aanwezig? Bij rolluiken gaan we uit van een diepte van 27mm. Het is goed om dit zelf ook nog op te meten. Bij een afwijkende diepte raden we u aan om ons te mailen of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice, zodat zij u goed kunnen adviseren.

Past de Inzethor in elk Draai/Kiep raam
Onze inzethorren zijn speciaal ontwikkeld voor draai kiepramen. De hor kan geplaatst worden in vrijwel alle draai kiepramen met een houten, kunststof of aluminium kozijn. Benieuwd of we ook voor uw raam een inzethor kunnen leveren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.
Wordt de inzethor kant en klaar geleverd
De inzethorren worden 100% op maat gemaakt en worden zodoende kant en klaar bij u thuis geleverd. Na het uitpakken van uw hor kunt u deze direct in het raam klikken.
Ik heb een rooster, lekdorpel of rolluiken. Kan ik dan een inzethor plaatsen?
Zeker! Belangrijk is om de profieldiepte goed op te meten. Dit is namelijk bepalend voor de montage van uw inzethor.
Wanneer is het beter om geen inzethor te kiezen?
Als uw kozijn is voorzien van een opgedikte vleugel, is het niet mogelijk om een inzethor te plaatsen. Voor alle andere ramen is een inzethor op maat wel een goede keuze. Ons team staat voor u klaar met vrijblijvend advies voor uw situatie.
Hoe wordt een inzethor bevestigd?
Een inzethor wordt bevestigd door middel van een dunne flens. Deze klemt uw inzethor tussen het raam en het kozijn.

 

Meetinstructies

Er is een verschil in meetinstructie voor kunststof of houten kozijnen lees hieronder meer

Meetinstructies kunststof kozijnen

stap 1. Open het raam volledig

stap 2. Meet de breedte en de hoogte van de opening van het raam. Zorg er hierbij voor dat je strakke maten meet in mm.


Meetinstructies houten kozijnen

stap 1. Open het raam volledig

stap 2. Meet de breedte en de hoogte van de opening van het raam. Zorg er hierbij voor dat je strakke maten meet in mm. Een houten kozijn heeft meestal onderaan een stalen strip. Meet de hoogte tot bovenkant stalen strip.

Montage

Na bestellen krijgt u de inzethor thuis gestuurd en plaatst u deze door het product eerst naar buiten te steken. Vervolgens plaatst u de hor en sluit u de draaiwervels aan de zijkant of onderkant.

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: