Bezoek onze showroom of maak een video bel afspraak met 1 van onze stylisten

Wij hangen de vlaggen uit nu de maatregelen gelukkig zo ver versoepeld zijn dat wij onze klanten weer kunnen verwelkomen in onze showroom. Kom gezellig langs voor advies op maat onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.

In onze showroom vind je voorbeelden van al onze producten en kunnen wij een vrijblijvende offerte maken, styling- en meetadvies geven en gratis kleurstalen meegeven om nog rustig thuis de kleur te bekijken.


Openingstijden Showroom
Maandag:
13:00 tot 17:00
Dinsdag - Vrijdag:
09:00 tot 17:00
Zaterdag:
10:00 tot 16:00
Zondag:
Gesloten

Video afspraak op afstand met een van onze adviseurs »

Het is ook mogelijk een video afspraak te maken waarbij onze adviseurs op afstand advies kunnen geven over de raamdecoratie. Wij sturen een uitnodiging waarmee je via een videoverbinding een adviesgesprek zal starten, wij kunnen via video de producten uit de showroom laten zien, styling- en meetadvies geven en voor de kleur kunnen wij naderhand gratis kleurstalen toesturen. Houdt er rekening mee dat onze gordijn en vouwgordijn collectie zeer groot is en structuren en kleur niet goed overkomen op beeld, hiervoor raden wij aan om langs te komen in de showroom.

Maak een videobel afspraak »
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen