Afspraak maken

Het is mogelijk de showroom zonder afspraak te bezoeken. Hierbij kunnen we maximaal twee klanten tegelijk helpen. Om zeker te zijn van een plek en genoeg tijd voor advies op maat raden wij u aan om een afspraak te maken.
Bent u niet in staat om langs te komen, maar zou u wel graag advies willen ontvangen of producten in onze showroom willen bekijken? Maak dan snel een video afspraak!
Onze showroom is zaterdag zonder afspraak geopend.

Advies afspraak in de showroom met een van onze adviseurs »

U kunt een afspraak inplannen voor advies op maat met 1 van onze adviseurs in de showroom. De afspraak duurt maximaal 30 minuten, wilt u hier a.u.b. rekening mee houden. Tijdens uw bezoek is het dragen van een mondkapje verplicht.

De afspraak is voor maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden. Na afloop van uw afspraak is het mogelijk een aantal gratis kleurstalen mee te nemen.

Maak een showroom afspraak »

Video afspraak op afstand met een van onze adviseurs »

U kunt een video afspraak maken waarbij onze adviseurs u op afstand advies kunnen geven over raamdecoratie. Wij sturen u een uitnodiging waarmee u via een videoverbinding een adviesgesprek heeft, dit gesprek duurt maximaal 30 minuten Om alles zo efficiënt mogelijk te maken is het handig als u ons van tevoren uw wensen doorgeeft zodat wij ons kunnen voorbereiden. Wij kunnen na afloop van het gesprek de gewenste kleurstalen per post naar u opsturen.

Maak een videobel afspraak »
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2023 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat