Afmetingen

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 35 cm en maximale breedte 360 cm.
- Minimale hoogte 60 cm en maximale hoogte 300 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Volgende stap

Bedieningszijde

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Extra opties

Tip! Indien u de vouwgordijnen op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen ervoor dat de vouwgordijnen perfect naast elkaar uitlijnen.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.

Let op: Je gekozen kleur is een banenstof, met een banenstof zal er een verticale naad zichtbaar zijn.Transparante vouwgordijnen op maat

Met de transparante vouwgordijnen op maat van A House of Happiness voegt u de gewenste sfeer toe aan uw interieur. De fijn geweven stof zorgt voor een unieke lichtinval in uw woonkamer of keuken. Stel uw transparante vouwgordijnen volledig naar wens samen en laat u verrassen door de scherpe prijs. Door productie in eigen fabriek bent u namelijk tot wel 40% goedkoper uit!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Transparante vouwgordijnen van A House of Happiness

Onze transparante vouwgordijnen staan mooi in elk interieur. Doordat dit type vouwgordijnen zoveel licht doorlaten, worden het ook wel vitrage vouwgordijnen genoemd. Met de transparante vouwgordijnen op maat creëert u een chique uitstraling en met een ruime kleurencollectie is er altijd een kleur die aansluit op uw huidige woning.

De duurzame collectie van “A House of Happiness” wordt gemaakt van gerecyclede polyester garens van PET flessen. Van ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt. Dit wordt gesmolten, waarna er draad van gesponnen kan worden. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnstoffen worden geweven. Maar ook snijafval van T-shirt stof wordt verwerkt in deze collectie.

Liever eerst de kleur in het echt bekijken voordat u gaat bestellen? Vraag gratis kleurstalen van onze transparante vouwgordijnen aan op onze website.

Transparante vouwgordijnen met baleinen

Een vouwgordijn op maat van A House of Happiness vouwt zichzelf sierlijk op doordat er gebruik gemaakt wordt van baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in de stof worden verwerkt. In gesloten toestand hangt het transparante vouwgordijn mooi strak. Wanneer u het vouwgordijn opent, vouwt de stof zich sierlijk op. Bij het samenstellen van uw nieuwe raamdecoratie kunt u aangeven of u de baleinen aan de voorzijde of achterzijde wilt laten plaatsen

Extra optie: zijgeleiding

Wilt u uw nieuwe raamdecoratie bij een deur of een openslaand raam plaatsen? Door de wind en het openen en sluiten van deuren en ramen kan uw vouwgordijn gaan botsen tegen uw kozijnen. Om ervoor te zorgen dat uw vouwgordijn altijd mooi recht hangt, kunt u bij ons de optie voor zijgeleiding selecteren. Dit is staaldraad dat over de gehele lengte van uw vouwgordijn loopt. Dit staaldraad begeleidt uw raamdecoratie, zodat dit altijd mooi recht hangt. Ook wanneer u uw raam kantelt, bijvoorbeeld.

 

Specificaties

Verticale naad

Let op: Bij de volgende stoffen zal er een verticale naad zichtbaar zijn:

 • Elite bij een breedte vanaf 125cm
 • Lucky bij een breedte vanaf 128cm
 • Lucky bij een breedte vanaf 128cm
 • Hero bij een breedte vanaf 130cm
 • Metallic bij een breedte vanaf 135cm
 • Solarflex bij een breedte vanaf 130cm
 • Lagoon bij een breedte vanaf 130cm
 • Reflex bij een breedte vanaf 130cm
verticale naad

Lichtechtheid:

De stoffen van A house of Happiness worden getest op de lichtechtheid. Dit houd in dat dit langdurig aan zonzicht wordt blootgesteld om te zien hoe de stof hierop reageert. Dit is getest volgens ISO 105-B02. De schaal loopt daarbij van 1 t/m 8, waarbij 1 betekend dat het niet zo goed tegen zonlicht kan, en 8 dat het er heel goed tegen kan en nagenoeg niet verkleurd.

Krimp tolerantie:

De stoffen van A house of Happiness worden uitvoerig getest op krimp tolerantie. Synthetische stoffen zoals polyester hebben een lage krimptolerantie. Wanneer er viscose katoen of linnen in een stof is toegevoegd kan dit een hogere krimptolerantie hebben. Het gordijn met wel worden gewassen volgens de wasvoorschriften die worden aangegeven per stof.

U vindt de krimp tolerantie per stof onder de specificaties


Technische gegegens:

Afmetingen
Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 35 cm breed x 60 cm hoog
Dikte baleinen: 6 mm
Baleinafstanden: De baleinhoogte is gemiddeld 25-30 cm, gelijkmatig verdeeld over de hoogte
Montage In de dag of op de dag, montagebeugel geschikt voor beide mogelijkheid
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm

Stofeigenschappen

  Hoogte /
Breedte
Samenstelling Krim- tolerantie Verduisterend Vouwgordijn geschikt Licht- echtheid Vlam- vertragend loodveter / Zoom / lockafwerking Wasvoorschrift
Top color /
Top voile
320 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Inmeetinstructies

Instructievideo's


Vouwgordijnen in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen vouwgordijn en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

Vouwgordijnen op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.

 

Wat kosten transparante vouwgordijnen op maat?
Onze transparante vouwgordijnen worden volledig op maat gemaakt. De prijs is afhankelijk van de gewenste maten van uw nieuwe vouwgordijn.
Hoe werkt een transparant vouwgordijn?
Bij een transparant vouwgordijn op maat wordt de stof afgewerkt met baleinen. De baleinen zijn verzwaringslatjes waarmee de stof van uw nieuwe vouwgordijn zich sierlijk kan opvouwen. De baleinen kunnen zowel aan de voor- als achterzijde van uw vouwgordijn geplaatst worden.
Hoe moet ik mijn transparante vouwgordijnen opmeten?
Het opmeten van een vouwgordijn is erg eenvoudig. Wanneer u een vouwgordijn tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de hoogte en breedte tussen de twee muren op. In verband met speling raden we u aan om 1cm centimeter van de totale breedte af te halen. Als u een vouwgordijn op twee muren wilt plaatsen, kunt u zelf de gewenste hoogte en breedte invoeren. Wij adviseren een overlap van 3 centimeter per kant.
Transparante vouwgordijnen kopen: waar moet ik op letten?
Als u nieuwe transparante vouwgordijnen op maat wil kopen, is het aan te raden om te kijken naar de ruimte en de sfeer die u hier wilt creëren. Transparante vouwgordijnen op maat zijn geschikt voor de woonkamer en werkkamer. Zoekt u naar raamdecoratie voor uw slaapkamer? Bekijk dan onze verduisterende vouwgordijnen.

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: