Afmetingen

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 35 cm en maximale breedte 360 cm.
- Minimale hoogte 60 cm en maximale hoogte 300 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Volgende stap

Bedieningszijde

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Extra opties

Tip! Indien u de vouwgordijnen op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen ervoor dat de vouwgordijnen perfect naast elkaar uitlijnen.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.

Let op: Je gekozen kleur is een banenstof, met een banenstof zal er een verticale naad zichtbaar zijn.Semi transparante vouwgordijnen op maat

Met de semi transparante vouwgordijnen op maat van A House of Happiness geniet u van een mooie lichtinval zonder uw privacy op te hoeven geven. Dit type vouwgordijnen geven uw woning een warme en huiselijke sfeer. Vul de gewenste maten voor uw semi transparante vouwgordijnen in, kies de kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs. Door productie in eigen fabriek bent u namelijk tot wel 40% goedkoper uit!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Semi-transparante vouwgordijnen van A House of Happiness

Onze semi-transparante vouwgordijnen vormen zeer geschikte raamdecoratie voor woonkamers. Dit komt omdat u nog goed door de stof heen kunt kijken, zodat u uw zicht naar buiten niet verliest. Toch biedt deze lichtdoorlatendheid al meer privacy dan onze transparante vouwgordijnen.

De duurzame collectie van “A House of Happiness” wordt gemaakt van gerecyclede polyester garens van PET flessen. Van ingezamelde petflessen worden grote balen met plastic snippers gemaakt. Dit wordt gesmolten, waarna er draad van gesponnen kan worden. Daarvan kunnen weer nieuwe gordijnstoffen worden geweven. Maar ook snijafval van T-shirt stof wordt verwerkt in deze collectie.

Semi Transparante vouwgordijnen met baleinen

Onze vouwgordijnen op maat van het merk A House of Happiness vouwen zichzelf sierlijk op en uit. Dit komt doordat er gebruik gemaakt wordt van baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in de stof worden verwerkt. In gesloten toestand hangt uw vouwgordijn mooi strak. Wanneer u het vouwgordijn opent, vouwt de stof zich sierlijk op. Bij het samenstellen van uw nieuwe raamdecoratie kunt u aangeven of u de baleinen aan de voorzijde of achterzijde wilt laten plaatsen.

Extra optie: uw nieuwe vouwgordijn met zijgeleiding laten uitvoeren

Wilt u uw nieuwe semi-transparante vouwgordijn bij een deur of een openslaand raam plaatsen? Door de wind en het openen en sluiten van deuren en ramen kan uw vouwgordijn tegen uw kozijnen botsen. Om ervoor te zorgen dat uw vouwgordijn altijd mooi recht hangt, kunt u kiezen voor zijgeleiding. Dit is staaldraad dat over de gehele lengte van uw vouwgordijn loopt. Dit staaldraad begeleidt uw raamdecoratie, zodat dit altijd mooi recht hangt. Ook wanneer u uw raam kantelt, bijvoorbeeld.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen met baleinen

Een vouwgordijn vouwt zichzelf sierlijk op doordat er gebruik gemaakt wordt van baleinen. Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in de stof worden verwerkt. In gesloten toestand hangt het vouwgordijn mooi strak. Wanneer u het vouwgordijn opent, vouwt de stof zich sierlijk op. Bij de vouwgordijnen van Joe Benelli zullen de baleinen altijd aan de achterzijde verwerkt worden.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen van linnen, katoen of polyester

In onze kleurencollectie vindt u een mooie selectie van trendkleuren die mooi uitkomen in elk interieur. De stoffen voor onze lichtdoorlatende vouwgordijnen verschillen tussen linnen, katoen en polyester. Heeft u een vraag over de verschillende stoffen of wilt u weten van welke stof de gewenste kleur gemaakt is? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij raden u in alle gevallen aan om gratis kleurstalen aan te vragen om zo teleurstelling te voorkomen. De kleuren op uw beeldscherm kunnen mogelijk afwijken van het origineel.

Specificaties

Verticale naad

Let op: Bij de volgende stoffen zal er een verticale naad zichtbaar zijn:

 • Elite bij een breedte vanaf 125cm
 • Lucky bij een breedte vanaf 128cm
 • Lucky bij een breedte vanaf 128cm
 • Hero bij een breedte vanaf 130cm
 • Metallic bij een breedte vanaf 135cm
 • Solarflex bij een breedte vanaf 130cm
 • Lagoon bij een breedte vanaf 130cm
 • Reflex bij een breedte vanaf 130cm
verticale naad

Lichtechtheid:

De stoffen van A house of Happiness worden getest op de lichtechtheid. Dit houd in dat dit langdurig aan zonzicht wordt blootgesteld om te zien hoe de stof hierop reageert. Dit is getest volgens ISO 105-B02. De schaal loopt daarbij van 1 t/m 8, waarbij 1 betekend dat het niet zo goed tegen zonlicht kan, en 8 dat het er heel goed tegen kan en nagenoeg niet verkleurd.

Krimp tolerantie:

De stoffen van A house of Happiness worden uitvoerig getest op krimp tolerantie. Synthetische stoffen zoals polyester hebben een lage krimptolerantie. Wanneer er viscose katoen of linnen in een stof is toegevoegd kan dit een hogere krimptolerantie hebben. Het gordijn met wel worden gewassen volgens de wasvoorschriften die worden aangegeven per stof.

U vindt de krimp tolerantie per stof onder de specificaties


Technische gegegens:

Afmetingen
Maximaal leverbare afmetingen: 360 cm breed x 300 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 35 cm breed x 60 cm hoog
Dikte baleinen: 6 mm
Baleinafstanden: De baleinhoogte is gemiddeld 25-30 cm, gelijkmatig verdeeld over de hoogte
Montage In de dag of op de dag, montagebeugel geschikt voor beide mogelijkheid
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm

Stofeigenschappen

  Hoogte /
Breedte
Samenstelling Krim- tolerantie Verduisterend Vouwgordijn geschikt Licht- echtheid Vlam- vertragend loodveter / Zoom / lockafwerking Wasvoorschrift
Birgit 320 cm hoog 100% Polyester gerecycled 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Flax 295 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Glow 295 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Maran 320 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Kantoner 295 cm hoog 100% Polyester gerecycled 0% Nee Ja 5 Nee Loodveter
Metropole F.R. 295 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Ja-M1 brandgedrag Zoom
Rank 295 cm hoog 100% Polyester 0% Nee Ja 6 Nee Loodveter
Inmeetinstructies

Instructievideo's


Vouwgordijnen in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen vouwgordijn en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

Vouwgordijnen op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.

 

Wat kosten lichtdoorlatende vouwgordijnen op maat?
De prijs van een lichtdoorlatend vouwgordijn is afhankelijk van de gewenste maten van uw nieuwe vouwgordijn. Vul de gewenste maten in en laat u verrassen door de prijs.
Hoe werkt een lichtdoorlatend vouwgordijn?
Bij een lichtdoorlatend vouwgordijn van A House of Happiness wordt de stof afgewerkt met baleinen. De baleinen zorgen ervoor dat de stof zich sierlijk kan opvouwen. De baleinen bij de vouwgordijnen kunnen zowel aan de voor- als achterzijde geplaatst worden. U kunt dit naar wens selecteren in het bestelproces.
Hoe moet ik mijn lichtdoorlatende vouwgordijnen opmeten?
Het opmeten van de juiste maten voor een lichtdoorlatend vouwgordijn is erg eenvoudig. Wanneer u een vouwgordijn tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de breedte tussen de twee muren op. Verminder de breedte met 1 centimeter voor de speling. Wilt u uw vouwgordijn op de muur plaatsen? Meet dan de breedte en hoogte inclusief gewenste overlap op. Hiervoor raden we een overlap van 3 centimeter per kant aan.
Lichtdoorlatende vouwgordijnen kopen: waar moet ik op letten?
Lichtdoorlatende vouwgordijnen zijn er geschikt voor de woonkamer, werkkamer en keuken. De fijne lichtinval van een lichtdoorlatend vouwgordijn zorgt voor meer sfeer in uw woning. Onze vouwgordijnen zijn ook in transparante en verduisterende stoffen leverbaar. Zo kunt u uw gehele woning voorzien van mooie vouwgordijnen op maat.

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten

Kunnen wij je ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: