Verduisterende vouwgordijnen op maat

Met een verduisterend vouwgordijn op maat van A House of Happiness geniet u van een stijlvolle raamdecoratie én een optimale nachtrust. Voer de gewenste maten in en laat u verrassen door de scherpe prijs van uw nieuwe verduisterend vouwgordijn op maat.

Vouwgordijnen verduisterend Joe Benelli

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Eigen productie
 • Met voering 100% te verduisteren
 • Tot 300 cm breedte

Vanaf € 127,52

Vouwgordijnen verduisterend A House of Happiness

Volledig op maat geleverd in 20 werkdagen!

 • Chique mat & glans stoffen
 • Maakt de ruimte donkerder, ideaal voor slaapkamers
 • Isolerende werking
 • Met voering 100% verduisterend

Vanaf € 151,-
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen


In 3 keer gespreid betalen zonder rente

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Verduisterende vouwgordijnen van A House of Happiness

Bent u op zoek naar volledig verduisterende vouwgordijnen voor de slaapkamer of kinderkamer? Met de verduisterende vouwgordijnen op maat van A House of Happiness blokkeert u al het natuurlijke licht en kunt u genieten van een optimale nachtrust. De stof van onze verduisterende vouwgordijnen is 85-95% verduisterend. En met de optie voor een voeringstof is een verduisterend vouwgordijn zelfs 100% verduisterend, Als u de vouwgordijnen sluit, is het direct donker in uw slaapkamer of kinderkamer.

Naast de volledig verduisterende werking kiest u met de verduisterende vouwgordijnen van A House of Happiness ook voor een duurzame vorm van raamdecoratie. De stoffen uit de collectie worden namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen en het textiel overschot uit de jeans industrie. Daarmee doet A House of Happiness overigens niet onder aan sfeer. De vouwgordijnen geven uw slaapkamer namelijk direct een luxe uitstraling!

De verduisterende stoffen voor onze vouwgordijnen

Onze verduisterende vouwgordijnen blokkeren een groot deel van het natuurlijke licht van buitenaf, maar laten nog wel restlicht door. U kunt de vouwgordijnen laten voeren met speciale voeringstof om de vouwgordijnen volledig lichtdicht te maken. Hiermee zijn de verduisterende vouwgordijnen zeer geschikt voor slaapkamers en kinderkamers. Als u de verduisterende vouwgordijnen zonder voeringstof laat leveren, raden wij u aan om uw vouwgordijnen te combineren met een andere raamdecoratie. Voor een extra verduisterend effect kunt u uw vouwgordijnen combineren met overgordijnen.

Verduisterende vouwgordijnen met baleinen aan de voor- of achterzijde

De vouwgordijnen in onze collectie worden uitgevoerd met baleinen. Dit zijn verzwarende latten die over de breedte van de stof worden geplaatst. In gesloten toestand hangt een verduisterend vouwgordijn mooi strak, waardoor de lichtkieren nihil zullen zijn. Als u uw vouwgordijn opent, zal de stof zich sierlijk opvouwen. In het bestelproces kunt u zelf kiezen aan welke zijde u de baleinen wil laten plaatsen. Bij A House of Happiness verduisterende vouwgordijnen kunt u ervoor kiezen om de baleinen aan de voorzijde of de achterzijde te plaatsen.

Online verduisterende vouwgordijnen op maat kopen?

Kunt u niet wachten om uw nieuwe, verduisterende vouwgordijnen in uw interieur te zien? Bestel uw verduisterende vouwgordijnen direct online. In ons bestelproces kunt u een verduisterend vouwgordijn volledig naar wens samenstellen. Voer online de gewenste maten in, kies een van de trendy kleuren en afwerking en laat u verrassen door de scherpe prijs van onze verduisterende vouwgordijnen! Al onze verduisterende vouwgordijnen worden 100% op maat gemaakt, zodat u uw nieuwe raamdecoratie kant en klaar geleverd krijgt. Liever eerst verschillende soorten en kleuren vouwgordijnen bekijken in de showroom? Maak eenvoudig online een afspraak voor een showroom bezoek!

 

Wat kost een verduisterend vouwgordijn op maat?
Omdat een verduisterend vouwgordijn 100% op maat gemaakt wordt, hebben wij geen standaard prijs voor onze vouwgordijnen. Voer online de gewenste maten in en zie direct de scherpe prijs voor uw nieuwe raamdecoratie.
Zijn verduisterende vouwgordijnen geschikt voor slaapkamers?
Onze verduisterende vouwgordijnen kunnen in de slaapkamer geplaatst worden. Houdt er rekening mee dat deze vouwgordijnen wel restlicht doorlaten. Voor een optimaal verduisterend effect raden wij u onze dim-out vouwgordijnen op maat aan.
Worden mijn verduisterende vouwgordijnen kant en klaar geleverd?
Onze verduisterende vouwgordijnen op maat worden 100% op maat gemaakt. Dat houdt in dat deze volledig kant en klaar geleverd worden. Als u uw vouwgordijnen binnen heeft, hoeft u deze niet zelf op maat te maken. Het enige wat u nog hoeft te doen, is het plaatsen van de montagesteunen. Een kind kan de was doen!
Hebben jullie een showroom waar ik de verduisterende vouwgordijnen kan bekijken?
U bent van harte welkom in onze showroom in Rhoon, vlakbij Rotterdam. Hier hebben wij enkele verduisterende vouwgordijnen als showroom model voor u beschikbaar om te bekijken en bedienen. Zo ziet u gelijk hoe u de vouwgordijnen kunt bedienen en dus ook hoe deze vorm van raamdecoratie werkt. Daarnaast kunt u gratis kleurstalen van onze vouwgordijnen collectie aanvragen, zodat u de kleuren thuis kunt bekijken en vergelijken.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: