Type

Maak uw keuze uit montage "Geplooid" of "Ringen".

  • De flek haak heeft een aanpasbare hoogte van 7cm.

  • Let op! Bij ring gordijnen start de ring 2 cm onder de stof.

Volgende stap

Afmetingen

Bekijk hier de inmeetinstructies »

- Minimale breedte 30 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 300 cm.

- Let op! Bij ringgordijnen start de ring 2 cm onder de stof.

Volgende stap

Bediening

Bij midden-bediening wordt de breedtemaat door tweeën gedeeld, de overlap berekenen wij zelf met de opgegeven breedtemaat.

Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Overgordijn lichtdoorlatend: (Licht doorlatend maar geen zichtdoorlatend)

Gordijnen Dim-out: (Verduisterend maar niet lichtdicht)

Overgordijn Black out: (Licht dicht)

Let op: Niet alle stoffen zijn 100% verduisterend, sommige stoffen zijn dim-out en zullen een restlicht doorlaten. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. De stoffen hebben een maximale krimppercentage van 2%

Volgende stap

Voering

Let op: Voering is alleen mogelijk tot een hoogte van 250 cm.

Kies voor voering om eventuele verkleuring tegen te gaan. De voering stof zal er voor zorgen dat de gekozen stof minder licht door laat, maar maakt het vouwgordijn niet verduisterend.

Volgende stap

Kleur ringen

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.

Let op! Het gordijn wordt zonder rail/roede geleverd.
Overgordijnen op maat

Overgordijnen, ook wel verduisterende gordijnen op maat stelt u hier samen. Hier vind u volledig verduisterende stoffen en dikke stoffen die een groot deel van het licht filtert.

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen op maat van Joe Benelli zijn een groot aanwinst voor uw woning. Buiten de warme en knusse sfeer dat zij een ruimte geven hebben ze ook een isolerende werking en nemen zij het licht weg. Dit maakt ze ideaal om een slaapkamer te verduisteren of een ruimte waar de zon veel op staat. Door verduisterende gordijnen op te hangen heeft u geen last meer van zonlicht op uw televisie en beschermd het uw meubels tegen verkleuring van de zon. Wanneer u kiest voor volledig verduisterende gordijnen voor bijvoorbeeld uw slaapkamer raden wij een plooigordijn aan, bij ringgordijnen kan er nog licht door de ringen komen.

Stofsoorten

U kan kiezen voor vitrage, inbetween of overgordijnen. Vitrages zijn doorzichtig en temperen de inval van daglicht. De inbetweens zitten qua doorzichtigheid tussen de vitrages en overgordijnen in en zijn hierom de meest gekozen stofgroep. De overgordijnen zijn meestal van een ondoorzichtige stof en houden de lichtinval van buiten tegen.

Isolatie

Gordijnen houden tocht en kou tegen. Over het algemeen geldt "hoe dikker de stof, hoe beter de isolatie". Wanneer het kouder wordt raden wij u aan om de gordijnen zoveel mogelijk te sluiten, hiermee bespaart u op de stookkosten. Let wel op, hang geen dikke isolerende gordijnen voor de radiator, dit houdt namelijk de warmte tegen.

Krimpen

De gordijn van Joe Benelli mogen een maximale krimppercentage hebben van 2%. Elke gordijnstof uit onze collectie is samengesteld uit een mix van verschillende stofsoorten. Dit kan katoen, acryl, polyester, viscose en linnen zijn. Bij natuurlijke materialen, zoals katoen en linnen, kunnen het gordijn korter of langer maken bij wisseling in de luchtvochtigheid van de ruimte ook kunnen ze krimpen bij het wassen. Gordijnen gemaakt van synthetische vezels zoals polyester zijn het meest vormvast en zullen weinig tot niet krimpen.

Plooigordijn

De plooigordijnen van Joe benelli zijn gemaakt met een dubbele plooi. Verder hebben zij een flex haak met een aanpasbare hoogte van 7cm, zo zijn de gordijnen geschikt om alle soorten rails, runners en/of glijders te verbergen. De afstand tussen de plooien is ongeveer 10 cm.

Ringgordijnen

De ring gordijnen van Joe Benelli zijn in vier ring kleuren te kiezen. Mogelijke ring kleuren zijn zilver, mat zilver, goud en zwart. De ring start 2 cm onder de bovenkant van de stof en is 6cm breed. Bij de ringgordijnen houden wij al rekening met de overlapping voor een prachtig wave effect.

Meetinstructies plooigordijn

Meet de volledige rails voor de breedte maat. Geef de opgemeten maat op.
Wanneer er nog geen rails aanwezig is raden wij aan het raam op te meten en een overlap van 20 cm aan weerszijde te houden voor de aanschaf van de rails. Deze afmeting kan u ook aanhouden voor het gordijn. Wij verkopen geen rails.

Meet de hoogte vanaf de bovenkant van de rails tot aan de grond. Van deze hoogte maat moet 1,5 cm afgetrokken worden, zodat het gordijn vrij boven de vloer hangt.
Voor korte gordijnen (bijvoorbeeld tot aan vensterbank) adviseren wij de gordijnstof ongeveer 20cm over de vensterbank te laten hangen.

Bestelmaat

Breedte = afmeting rail
Hoogte = van bovenkant rail tot de grond – 1,5 cm

Meetinstructies ringgordijnen

Meet de breedte van je huidige gordijnroede tussen de begin- en eindstop. Geef de opgemeten maat op.
De stof loopt 2cm boven de roede.
Wanneer er nog geen roede aanwezig is raden wij aan het raam op te meten en een overlap van 20cm aan weerszijde te houden voor de aanschaf van de roede. Deze afmeting kan u ook aanhouden voor het gordijn. Wij verkopen geen roede.

Meet de hoogte vanaf de bovenkant van de roede tot aan de grond. Van deze hoogte maat moet 1,5cm afgetrokken worden, zodat het gordijn vrij boven de vloer hangt.
Voor korte gordijnen (bijvoorbeeld tot aan vensterbank) adviseren wij de gordijnstof ongeveer 20cm over de vensterbank te laten hangen.

Bestelmaat

Breedte = afmeting roede
Hoogte = van bovenkant roede tot de grond – 1,5 cm

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: