Buisdikte

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedtemaat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Let op: de buisdikte is afhankelijk van de breedte- en hoogtemaat. Vanaf 170 cm hoog en breed zit er mogelijk een lasnaad in de stof.

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 400 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 500 cm.

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Kleur van het systeem

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 rolgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Extra opties

Normaal rolt een rolgordijn aan de achterzijde af. Indien u voor contra rollend kiest rolt uw rolgordijn aan de voorzijde af. Contra rollend is niet mogelijk bij rolgordijnen met een cassette.
Komt het rolgordijn op een kunststof kiep-raam? Kies dan voor klemsteunen. Let op: De klemsteunen zijn alleen voor de bovenzijde.

Let op! Is de breedte breder dan 350 cm dan zit er bij de standaard optie geen stof om de verzwaringslat, de verzwaringslat hangt dan onder de stof.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Lichtdoorlatend rolgordijn

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. De stof is speciaal geweven om licht van buitenaf te filteren en zo een fijne en zachte lichtinval in huis te creëren. Door productie in eigen fabriek bent u tot wel 40% goedkoper uit. Stel hieronder uw lichtdoorlatende rolgordijn samen en laat u verrassen door de scherpste prijs!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Lichtdoorlatend rolgordijn op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt lichtdoorlatend rolgordijn? Dan bent u bij Joe Benelli aan het juiste adres. Deze lichtdoorlatende rolgordijnen zijn gemaakt van een lichtdoorlatende stof die UV stralingen filteren. Naast UV stralingen filteren onze lichtdoorlatende rolgordijnen ook het scherpe licht. Dit zorgt voor een zachte lichtinval in uw woning. Wij fabriceren onze lichtdoorlatende rolgordijnen op maat tot op de millimeter nauwkeurig, zodat uw nieuwe lichtdoorlatende rolgordijn perfect aansluit op uw wensen. Het materiaal van onze onderdelen en de stoffen zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Op alle raamdecoratie van Joe Benelli krijgt u twee jaar garantie.

Zachte sfeer dankzij de lichtdoorlatende stof

De lichtdoorlatende stof van onze rolgordijnen op maat biedt u vele voordelen. Lichtdoorlatende rolgordijnen zorgen namelijk voor een fijne sfeer in uw woonkamer, keuken of kantoor. Ondanks dat u kunt blijven genieten van het zonlicht, profiteert u ook van privacy. De lichtdoorlatende stof zorgt er namelijk voor dat mensen van buitenaf enkel nog schimmen kunnen zien. Zonlicht en privacy tegelijkertijd: wat wilt u nog meer?! Zo kunt u in alle rust genieten van een Netflix middag, een gezellige middag met visite of sporten in de woonkamer zonder pottenkijkers. En als u meer licht in uw kamer wil, kunt u uw lichtdoorlatende rolgordijnen eenvoudig omhoog en omlaag bedienen.

Een ruim assortiment aan kleuren voor lichtdoorlatende rolgordijnen

Belangrijk bij het samenstellen van een lichtdoorlatend rolgordijn is de kleur van de stof. Online hebben wij een ruim assortiment aan stoffen voor u beschikbaar. U kunt kiezen uit standaard uni tinten zoals wit en grijs, maar ook voor kleuren zoals blauw, paars, groen en roze. Alles is mogelijk! Om er zeker van te zijn dat een lichtdoorlatend rolgordijn op maat perfect aansluit op uw woonkamer, keuken of kantoor, kunt u online gratis kleurstalen aanvragen. Ideaal om te bekijken welke kleur het beste aansluit op uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld veel wittinten in uw woonkamer? Dan is een beige of bruin rolgordijn een mooie keuze. Een stoer, industrieel interieur? Dan zijn zwarte lichtdoorlatende rolgordijnen erg mooi.

Kom ook eens langs in onze showroom om verschillende soorten raamdecoratie te bekijken. U kunt vanaf nu ook een afspraak maken met een van onze woonadviseurs. Zij kijken samen met u welke vorm van raamdecoratie het beste aansluit op uw interieur.

Zonwerende lichtdoorlatende rolgordijnen voor elk budget

Klinkt een lichtdoorlatend rolgordijn u ook als muziek in de oren? Omdat wij onze raamdecoratie op maat in onze eigen fabriek produceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit. U kunt eenvoudig online oriënteren. Met een ruim assortiment aan kleuren en extra opties kunt u uw nieuwe rolgordijn helemaal naar wens samenstellen. De prijs van uw rolgordijn hangt af van de gewenste maten. Voer daarom de gewenste breedte en hoogte in en ontdek direct de scherpe prijs van uw nieuwe lichtdoorlatende rolgordijnen op maat!

Geef uw lichtdoorlatende rolgordijnen een extra luxe look

Elk lichtdoorlatend rolgordijn op maat is uniek. U kunt namelijk zelf de gewenste maat invoeren. Maar wist u dat u ook nog diverse extra opties kunt kiezen? Standaard worden lichtdoorlatende rolgordijnen uitgevoerd met open montageprofiel. Kies bij Uitvoering voor een gesloten montageprofiel of voor een luxe cassette die de buis en de stof op de buis beschermd tegen vuil en zonlicht. Zo blijft de kleur nog jarenlang mooi.

Daarnaast kunt u ook de kleur van het systeem bepalen, zodat dit volledig aansluit op de kleur van uw rolgordijn en op uw interieur. Maak het geheel af met een luxe metalen ketting en een mooie aluminium onderlat in wit of aluminium.

Opmeten en monteren van lichtdoorlatende rolgordijnen

Bij het online bestellen van lichtdoorlatende rolgordijnen stuiten mensen al snel op het zelf opmeten en monteren van rolgordijnen. Gelukkig is het erg eenvoudig om de juiste maten op te nemen. Online kunt u namelijk alle informatie over het meten en de montage terugvinden. Bij raamdecoratie op maat spreken we van twee typen montage: montage in de dag en montage op de dag. Afhankelijk van de gewenste montage meet u de hoogte en breedte op. Hoe u dit doet, vindt u terug in onze meet omschrijving.

De montage is ook erg eenvoudig. De steunen voor uw rolgordijn monteert u op de juiste plekken op de muur, in het kozijn of op het plafond. Hierna klikt u uw rolgordijn in de steunen en bevestigt u de ketting tegen de muur. Wilt u het opmeten en monteren graag uitbesteden? Wij bieden hier een speciale service voor aan. Zo heeft u de garantie dat uw rolgordijn op maat straks perfect aansluit op uw raam en de ruimte. Voor meer informatie over deze service kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Wat zijn lichtdoorlatende rolgordijnen op maat?
Bij lichtdoorlatende rolgordijnen is de stof zo geweven dat het zonlicht van buiten gefilterd wordt. Een lichtdoorlatend rolgordijn is vooral geschikt voor in de woonkamer, keuken of op kantoor.
Hoe meet ik een lichtdoorlatend rolgordijn op?
Meet de gewenste breedte en hoogte op. Als u het rolgordijn tussen twee muren hangt, raden we aan om 1cm van de totale breedte af te halen. Wordt het rolgordijn op de muur geplaatst? Voeg dan 10cm aan de breedte toe voor overlapping op de muren.
Wat kosten lichtdoorlatende rolgordijnen op maat?
De prijs van nieuwe lichtdoorlatende rolgordijnen is afhankelijk van de gewenste maten. Voor uw maten in op onze webshop en zie direct de scherpe prijs voor nieuwe rolgordijn op maat!
Filteren lichtdoorlatende rolgordijnen van Joe Benelli zonlicht?
Onze lichtdoorlatende rolgordijnen filteren het natuurlijke licht van buitenaf, waardoor een zachte en aangename lichtinval gecreëerd wordt.

 

Technische gegevens

Rolgordijnen standaard

Afmetingen
Bestelbreedte: Totale breedte inclusief de montagesteunen en of cassette
Stofbreedte: De stofbreedte is 35mm smaller dan de bestelbreedte. Waneer u kiest voor een cassette is de stofbreedte 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 350 cm breed x 400 cm hoog bij cassette maximaal 250cm breed
Type eigenschappen Transparant, lichtdoorlatend, verduisterend
Stof type: 100% Polyester
Bediening: Links of rechts met kunststof ketting, metalen ketting optioneel
Onderlat: De stof zit standaard om de verzwaringslat gestikt. Is de breedte breder dan 350cm dan zit er geen stof om de verzwaringslat, dit hangt dan onder de stof.
Let op  
Indien de hoogte en breedte meer dan 170cm bedraagt zal het rolgordijn een lasnaad bevatten.

Maat berekenen

Het opmeten van uw rolgordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.

2. Bepaal of de rolgordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.


In de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
 • Neem de smalst gemeten maat.
 • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
 • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
 • Neem de strakke hoogtemaat, dit is uw bestelmaat.

Let op: De stof is ± 3,5 cm smaller dan het systeem.

(bij een rolgordijn met cassette is de stof 4,5cm smaller)


Op de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn en tel hier de gewenste overlap bij op, dit is uw bestelmaat.
 • Qua overlap adviseren wij ± 14cm aan te houden.
Hoogte:
 • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 8 cm bij op voor het monteren van het profiel.

Let op: De stof is ± 3,5 cm smaller dan het systeem.

(bij een rolgordijn met cassette is de stof 4,5cm smaller)

Opties

Optrekkoorden

ketting

U kunt kiezen uit een kunstof of metalen optrekkoord om uw rolgordijnen te bedienen. Het gewicht aan de onderzijde van het rolgordijn is omzoomd met de gekozen rolgordijn stof.


De montagebeugels

montagebeugels

Bij alle rolgordijnen worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


Contrarollend

Contrarollend

Bij niet contrarollende rolgordijnen rolt de stof aan de achterzijde af.
Bij contrarollende rolgordijnen rolt de stof aan de voorzijde af.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: