Wij zijn gesloten op de volgende dagen: 23, 25, 26 en 30 December

Merk dakraam:

Controleer uw typenummer:
Check uw typenummer

 

Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Dakraam rolgordijnen bestellen

Een rolgordijn voor uw dakraam bestellen? Bij Joe Benelli bent u tot wel 40% goedkoper uit voor uw dakraam rolgordijnen voor Velux®, Fakro en Dakstra systemen!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Met een verduisterend rolgordijn combineert u uw VELUX®, Dakstra of Fakro dakraam met de perfecte passende raamdecoratie. De verduisterende rolgordijnen zijn speciaal voor VELUX® dakramen ontwikkeld en kunnen op ieder VELUX®, Fakro of Dakstra type worden geplaatst. Deze typen zijn er in alle soorten en maten en speciaal geschikt voor de types Veluxraam GGL, GHL en GPL. Zelfs voor VELUX® dakramen van meer dan 20 jaar oud kunt u eenvoudig een dakraam rolgordijn bestellen. Als u de bestelcode van het dakvenster overneemt, past het product altijd.

Op zoek naar rolgordijnen die geen licht doorlaten en passend zijn voor uw VELUX®, Fakro, of Dakstra dakraam? MijnRaamdecoratie levert verduisterende rolgordijnen voor al deze dakramen, het enige wat u nodig heeft is het type nummer en u rekent eenvoudig de prijs uit. MijnRaamdecoratie biedt u de keuze uit 8 trendy kleuren, voor een passend resultaat in uw interieur. Door de juiste code van het dakraam te nemen, past het verduisterende rolgordijn altijd. Bovendien zijn de rolgordijnen eenvoudig te monteren!

Kleuren

De dakraam rolgordijnen zijn er in 8 verduisterende kleuren, het profiel is altijd zilverkleurig. Als u een kleur graag in het echt wilt zien, kunt u gratis bij ons een kleurstaal aanvragen. Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst in onze showroom in Rhoon.

Prijs

Twijfelt u over de prijs van onze dakraam rolgordijnen? In onze webshop zijn de rolgordijnen wel tot 40% goedkoper dan bij andere grote aanbieders. Zijn ze ergens anders goedkoper? Meld het ons meteen en wij passen onze prijs voor u aan!

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt
veilig betaald met: