Onze dakraamrolgordijnen zijn momenteel nog niet online in te voeren. Wilt u een offerte ontvangen voor uw Velux® of Fakro dakramen? Stuur dan een e-mail naar info@joebenelli.nl met uw maten en uw gegevens of bel ons op 0107200400.

Dakraam rolgordijnen

Een dakraam rolgordijn bestellen? Bij Joe Benelli bent u tot wel 40% goedkoper uit voor uw dakraam rolgordijnen voor Velux®, Fakro en Dakstra systemen. Selecteer het typenummer van uw raam, kies de gewenste kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Dakraam rolgordijn op maat

Veel woningen zijn uitgevoerd met Velux®, Fakro of Dakstra zolderramen. Bij Joe Benelli vindt u daarom een ruime collectie aan zolderraam rolgordijnen online. In onze webshop hoeft u alleen het typenummer van uw dakraam systeem op te geven, wij doen de rest. Dankzij het typenummer weten wij namelijk direct welke maten we voor uw nieuwe dakraam rolgordijn moeten bestellen. Zo hoeft u zelf de maten niet meer op te meten en bent u gegarandeerd van een op maat gemaakt dakraam rolgordijn!

Zolderraam rolgordijn voor Velux®, Fakro of Dakstra

Voor al deze typen bieden wij dakraam rolgordijnen aan. Heeft u een Velux®, Fakro of Dakstra dakraam rolgordijn en is deze wel toe aan vervanging? Het bestellen van een dakraam rolgordijn is erg eenvoudig. U zoekt het typenummer van uw dakraam op en voert deze in op onze website. Deze vindt u over het algemeen aan de bovenzijde van het raam. Vervolgens kiest u de gewenste kleur en dat was het! Zo eenvoudig is het dus om een dakraam rolgordijn op maat te bestellen.

Weet u niet welke kleur het beste past bij uw interieur? Vraag dan gratis kleurstalen aan op onze website. Hiermee kunt u thuis vergelijken welke kleur het beste bij de huidige inrichting past.

Het voordeel van een dakraam rolgordijn

Het fijne aan een zolderraam rolgordijn is dat deze altijd past in het type dakraam dat u heeft. Geen gedoe meer met de maten opmeten. Alleen het typenummer invoeren en klaar is Kees! Het grote voordeel aan een rolgordijn voor uw dakraam is dat deze volledig verduisterend is. De stof zelf is gemaakt van 100% verduisterende stof en dankzij de geleiders van uw dakraam zijn de lichtkieren nihil. Perfect voor op uw slaapkamer of die van uw kinderen! Geen gehannes meer met zijgeleiding of andere constructies om uw kamer met dakraam te verduisteren.

Een verduisterend rolgordijn voor uw dakraam

Onze dakraam rolgordijnen zijn uitsluitend uit te voeren met verduisterende stof. In onze collectie vindt u een aantal tijdloze kleuren die perfect passen bij elke ruimte. Zwart, blauw of toch liever grijs? Vraag altijd eerst kleurstalen voor uw zolderraam rolgordijn uit, zodat u deze thuis kunt bekijken en vergelijken welke kleur het beste bij het interieur past.

Uw nieuwe dakraam rolgordijnen online bestellen

Is uw huidige rolgordijn toe aan vervanging? Dan is het hoog tijd voor een nieuw exemplaar. Binnen enkele minuten heeft u uw nieuwe dakraam rolgordijn besteld. Het enige wat u nodig heeft is het typenummer van uw dakraam en de kleur en wij regelen de rest. Makkelijk, toch? En nog fijner: omdat wij de dakraam rolgordijnen in eigen fabriek produceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit! Dat maakt het bestellen van uw nieuwe dakraam rolgordijn nog leuker!

 

Wat zijn dakraam rolgordijnen op maat?
Onze dakraam rolgordijnen op maat worden speciaal gemaakt voor Velux®, Dakstra en Fakro dakramen. U geeft het typenummer van uw dakraam op en wij maken het gewenste rolgordijn helemaal op maat!
Wat kosten dakraam rolgordijnen op maat?
De prijs van uw nieuwe dakraam rolgordijn hangt af van het typenummer van uw dakraam. Voer uw dakraam typenummer in en zie direct de prijs voor uw nieuwe dakraam rolgordijn op maat! Doordat wij dakraam rolgordijnen zelf maken, betaalt u in ieder geval nooit te veel.
In welke kleuren is een dakraam rolgordijn leverbaar?
De dakraam rolgordijnen van Joe Benelli zijn leverbaar in 8 verduisterende kleuren. De stoffen zijn afgewerkt met zilveren coating op de achterrug, waardoor de zon extra wordt weerkaatst. Zo blijft het niet alleen donker, maar ook koeler in de kamer!
Voor welk type dakramen kan ik een dakraam rolgordijn bestellen?
Wij leveren dakraam rolgordijnen op maat voor Velux® (GGL, GHL en GPL), Dakstra en Fakro dakramen.

 

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: