Helaas zijn onze Dakraamrolgordijnen tijdelijk niet leverbaar vanwege het coronavirus. Wilt u toch een offerte ontvangen of op de hoogte gehouden worden wanneer deze weer leverbaar zijn? Stuur ons dan een mailtje met uw maten en uw gegevens zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken.

Dakraam rolgordijnen bestellen

Een rolgordijn voor uw dakraam bestellen? Bij Joe Benelli bent u tot wel 40% goedkoper uit voor uw dakraam rolgordijnen voor Velux®, Fakro en Dakstra systemen!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Dakraam rolgordijn op maat

Veel woningen zijn uitgevoerd met Velux®, Fakro of Dakstra dakramen. Bij Joe Benelli vindt u daarom een ruime collectie aan dakraam rolgordijnen online. In onze webshop hoeft u alleen het typenummer van uw dakraam systeem op te geven, wij doen de rest. Dankzij het typenummer weten wij namelijk welke maten we voor uw nieuwe dakraam rolgordijn moeten bestellen. De kleurencollectie voor de dakraam rolgordijnen bestaat uitsluitend uit verduisterende stoffen.

Dakraam rolgordijn voor Velux®, Fakro of Dakstra

Voor al deze typen bieden wij dakraam rolgordijnen aan. Heeft u een Velux®, Fakro of Dakstra rolgordijn en is deze wel toe aan vervanging? Het bestellen van een dakraam rolgordijn is erg eenvoudig. U zoekt het typenummer van uw dakraam op en voert deze in op onze website. Vervolgens kiest u de gewenste kleur en dat was het! Zo eenvoudig is het dus om een dakraam rolgordijn op maat te bestellen.

Weet u niet welke kleur het beste past bij uw interieur? Vraag dan gratis kleurstalen aan op onze website. Hiermee kunt u thuis vergelijken welke kleur het beste bij de huidige inrichting past.

 

🔍 Wat zijn dakraam rolgordijnen op maat?
Onze dakraam rolgordijnen op maat worden speciaal gemaakt voor Velux®, Dakstra en Fakro dakramen. U geeft het typenummer van uw dakraam op en wij maken het gewenste rolgordijn helemaal op maat!
💶 Wat kosten dakraam rolgordijnen op maat?
De prijs van uw nieuwe dakraam rolgordijn hangt af van het typenummer van uw dakraam. Voer uw dakraam typenummer in en zie direct de prijs voor uw nieuwe dakraam rolgordijn op maat! Doordat wij dakraam rolgordijnen zelf maken, betaalt u in ieder geval nooit te veel.
🌈 In welke kleuren is een dakraam rolgordijn leverbaar?
De dakraam rolgordijnen van Joe Benelli zijn leverbaar in 8 verduisterende kleuren. De stoffen zijn afgewerkt met zilveren coating op de achterrug, waardoor de zon extra wordt weerkaatst. Zo blijft het niet alleen donker, maar ook koeler in de kamer!
❓ Voor welk type dakramen kan ik een dakraam rolgordijn bestellen?
Wij leveren dakraam rolgordijnen op maat voor Velux® (GGL, GHL en GPL), Dakstra en Fakro dakramen.

 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: