Buisdikte

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedtemaat 0,5 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Let op: de buisdikte is afhankelijk van de breedte- en hoogtemaat. Vanaf 170 cm hoog en breed zit er mogelijk een lasnaad in de stof.

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 400 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 500 cm.

Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Kleur van het systeem

Selecteer uw kleur

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 rolgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Extra opties

Normaal rolt een rolgordijn aan de achterzijde af. Indien u voor contra rollend kiest rolt uw rolgordijn aan de voorzijde af. Contra rollend is niet mogelijk bij rolgordijnen met een cassette.
Komt het rolgordijn op een kunststof kiep-raam? Kies dan voor klemsteunen. Let op: De klemsteunen zijn alleen voor de bovenzijde.

Let op! Is de breedte breder dan 350 cm dan zit er bij de standaard optie geen stof om de verzwaringslat, de verzwaringslat hangt dan onder de stof.

Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Verduisterend rolgordijn

Verduisterende rolgordijnen op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. De stof is 100% verduisterend zodat u kunt genieten van een optimale nachtrust. Door productie in eigen fabriek bent u tot wel 40% goedkoper uit. Stel hieronder uw verduisterende rolgordijn samen en laat u verrassen door de scherpste prijs!

 

Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Omschrijving

Verduisterend rolgordijn op maat

Op zoek naar een verduisterend rolgordijn op maat? Dan bent u bij Joe Benelli aan het juiste adres. Dit type rolgordijnen zijn gemaakt van verduisterende stof met een speciale coating, zodat deze het natuurlijk licht van buitenaf blokkeert. De slaapkamer of kinderkamer wordt hierdoor vrijwel volledig verduisterd, zodat u kunt genieten van een fijne nachtrust. De verduisterende stof blokkeert het zonlicht volledig. U dient wel rekening te houden met de lichtkieren die ervoor kunnen zorgen dat er toch natuurlijk licht binnenkomt.

Wij fabriceren onze verduisterende rolgordijnen op maat tot op de millimeter nauwkeurig, zodat uw nieuwe verduisterende rolgordijn perfect aansluit op uw wensen. Het materiaal van onze onderdelen en de stoffen zijn gemaakt van de beste kwaliteit. Op alle raamdecoratie van Joe Benelli krijgt u twee jaar garantie. Op zoek naar een rolgordijn voor uw woonkamer, keuken of kantoor? Kijk dan eens naar onze lichtdoorlatende rolgordijnen.

Volledig donker dankzij de verduisterende stof

De verduisterende stof van onze rolgordijnen op maat biedt vele voordelen. Allereerst is de stof zelf 100% verduisterend. Dit houdt in dat natuurlijk licht van buitenaf volledig geblokkeerd wordt. Het product zelf is dus volledig verduisterend. De montage heeft ook invloed op het verduisterende effect. Hulp nodig bij het inmeten? Vraag onze klantenservice voor passend advies.

Naast de verduisterende werking zijn onze verduisterende rolgordijnen ook isolerend. Via kale ramen gaat veel warmte verloren. Een op maat gemaakt rolgordijn houdt deze warmte tegen. In de zomer blijft het dus heerlijk koel in uw slaapkamer en in de winter juist lekker warm. Ook biedt een verduisterend rolgordijn u volledige privacy. Van buitenaf kunnen mensen niet naar binnen kijken.

Een ruim assortiment aan kleuren voor onze verduisterende rolgordijnen

Als u een verduisterend rolgordijn gaat samenstellen, is naast de gewenste afmetingen ook de kleur van de stof erg belangrijk. Wij hebben een ruime keuze aan kleuren beschikbaar. In onze collectie vindt u standaard kleuren, zoals wit en grijs, maar ook kleurrijke stoffen zoals geel en blauw. Alles is mogelijk! Om er zeker van te zijn dat een verduisterend rolgordijn op maat perfect aansluit op uw slaapkamer, kinderkamer of kantoor, kunt u online gratis kleurstalen aanvragen. Ideaal om te bekijken welke kleur het beste aansluit op uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld veel wittinten in uw slaapkamer verwerkt? Dan is een beige of bruin rolgordijn een mooie keuze.

Kom ook eens langs in onze showroom om verschillende soorten raamdecoratie te bekijken. U kunt vanaf nu ook een afspraak maken met een van onze woonadviseurs. Zij kijken samen met u welke vorm van raamdecoratie het beste aansluit op uw interieur.

Verduisterende rolgordijnen voor elk budget

Klinkt een verduisterend rolgordijn u ook als muziek in de oren? Omdat wij alle raamdecoratie op maat uit onze collectie in onze eigen fabriek produceren, bent u tot wel 40% goedkoper uit. U kunt eenvoudig online de verschillende mogelijkheden bekijken. Met een ruime collectie aan kleuren en extra opties kunt u uw nieuwe rolgordijn helemaal naar wens samenstellen. De prijs van uw rolgordijn hangt af van de gewenste maten. Voer daarom de gewenste breedte en hoogte in en ontdek direct de scherpe prijs van uw nieuwe verduisterende rolgordijnen op maat!

Uw verduisterende rolgordijnen in cassette voor een luxe touch

Elk verduisterend rolgordijn op maat is uniek. U kunt namelijk zelf de gewenste maat invoeren. Naast de maten kunt u uw nieuwe rolgordijn nog persoonlijker maken. Standaard worden verduisterende rolgordijnen uitgevoerd met open montageprofiel. Maar er is meer! Kies bij Uitvoering voor een gesloten montageprofiel of voor een luxe cassette die de buis en de stof op de buis beschermd tegen vuil en zonlicht. Zo blijft de kleur van uw rolgordijn nog jarenlang mooi.

Daarnaast kunt u ook de kleur van het systeem bepalen, zodat dit volledig aansluit op de kleur van uw rolgordijn en op uw interieur. Maak het geheel af met een luxe metalen ketting en een mooie aluminium onderlat naar keuze.

Verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding

Is uw slaapkamer uitgevoerd met kiep-kantelramen of een schuin dakraam? Dan raden we u aan om te kiezen voor verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding. Het spandraad wordt over de gehele lengte van het rolgordijn gespannen en begeleid het rolgordijn. Zo blijft de stof altijd goed op zijn plek hangen als u uw raam opent of sluit. Rolgordijnen met zijgeleiding bieden ook een oplossing voor deuren of ramen direct naast een deur. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over deze optie.

Opmeten en monteren van verduisterende rolgordijnen

Bij het bestellen van verduisterende rolgordijnen twijfelen mensen al snel of zij zelf de juiste maten kunnen opnemen. Gelukkig is het erg eenvoudig om de juiste maten op te nemen. Online kunt u alle informatie over het meten en monteren van rolgordijnen terugvinden. Bij raamdecoratie op maat spreken we van twee typen montage: montage in de dag en montage op de dag. Afhankelijk van de gewenste montage meet u de hoogte en breedte op. Hoe u dit doet, vindt u terug in onze meet omschrijving.

De montage is ook erg eenvoudig. De steunen voor uw verduisterend rolgordijn monteert u op de juiste plekken op de muur, in het kozijn of op het plafond. Hierna klikt u uw rolgordijn in de steunen en bevestigt u de ketting tegen de muur voor extra veiligheid. Wilt u het opmeten en monteren graag uitbesteden? Wij bieden hier een speciale service voor aan. Zo heeft u de garantie dat uw nieuwe rolgordijn op maat straks perfect aansluit op uw raam en de ruimte. Voor meer informatie over deze service kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Wat zijn verduisterende rolgordijnen op maat?
Een verduisterend rolgordijn is een rolgordijn waarbij gebruik gemaakt wordt van een verduisterende stof. Perfect om een ruimte, zoals de slaapkamer, te verduisteren!
Wat kosten verduisterende rolgordijnen op maat?
De prijs is afhankelijk van de gewenste maten. Voer uw maten in op onze website en zie direct de scherpe prijs. Doordat wij onze rolgordijnen zelf maken, bent u tot wel 40% goedkoper uit!
Verduisterende rolgordijnen kopen: waar moet ik op letten?
De stof zelf is 100% verduisterend. Als u uw verduisterende rolgordijn tussen twee muren plaatst, ontstaan er lichtkieren. Als de situatie het toelaat, raden we u aan om altijd voor montage op de dag te kiezen. Hier plaatst u het rolgordijn op de muur en kunt u zelf de gewenste overlap kiezen, zodat de lichtkieren zo klein mogelijk zijn.
Zijn jullie verduisterende rolgordijnen geschikt voor de slaapkamer?
Onze verduisterende rolgordijnen op maat worden gemaakt van verduisterende stoffen en blokkeren het natuurlijke licht van buitenaf. Hierdoor zijn deze type rolgordijnen zeer geschikt voor montage in de slaapkamer.

 

Technische gegevens

Rolgordijnen standaard

Afmetingen
Bestelbreedte: Totale breedte inclusief de montagesteunen en of cassette
Stofbreedte: De stofbreedte is 35mm smaller dan de bestelbreedte. Waneer u kiest voor een cassette is de stofbreedte 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 350 cm breed x 400 cm hoog bij cassette maximaal 250cm breed
Type eigenschappen Transparant, lichtdoorlatend, verduisterend
Stof type: 100% Polyester
Bediening: Links of rechts met kunststof ketting, metalen ketting optioneel
Onderlat: De stof zit standaard om de verzwaringslat gestikt. Is de breedte breder dan 350cm dan zit er geen stof om de verzwaringslat, dit hangt dan onder de stof.
Let op  
Indien de hoogte en breedte meer dan 170cm bedraagt zal het rolgordijn een lasnaad bevatten.

Maat berekenen

Het opmeten van uw rolgordijnen is een nauwkeurige aangelegenheid. Onderstaande meetinstructies helpen u de juiste maat te berekenen. Deze kunt u doorgeven bij uw bestelling.

1. Stel vast of er geen verwarmingsbuizen of deurhendels in de weg zitten.

2. Bepaal of de rolgordijnen in de dag (tussen twee raamstijlen of muurdelen) of op de dag (vrij hangend aan de muur boven het kozijn of aan plafond) worden geplaatst.


In de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn op drie punten.
 • Neem de smalst gemeten maat.
 • Haal hier -0,5cm speling van af, dit is uw bestelmaat.
Hoogte:
 • Meet de hoogte van het kozijn links en rechts.
 • Neem de strakke hoogtemaat, dit is uw bestelmaat.

Let op: De stof is ± 3,5 cm smaller dan het systeem.

(bij een rolgordijn met cassette is de stof 4,5cm smaller)


Op de dag

Breedte:
 • Meet de breedte van het kozijn en tel hier de gewenste overlap bij op, dit is uw bestelmaat.
 • Qua overlap adviseren wij ± 14cm aan te houden.
Hoogte:
 • Meet de hoogte vanaf onderkant kozijn/vensterbank tot bovenkant van het kozijn en tel hier ± 8 cm bij op voor het monteren van het profiel.

Let op: De stof is ± 3,5 cm smaller dan het systeem.

(bij een rolgordijn met cassette is de stof 4,5cm smaller)

Opties

Optrekkoorden

ketting

U kunt kiezen uit een kunstof of metalen optrekkoord om uw rolgordijnen te bedienen. Het gewicht aan de onderzijde van het rolgordijn is omzoomd met de gekozen rolgordijn stof.


De montagebeugels

montagebeugels

Bij alle rolgordijnen worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


Contrarollend

Contrarollend

Bij niet contrarollende rolgordijnen rolt de stof aan de achterzijde af.
Bij contrarollende rolgordijnen rolt de stof aan de voorzijde af.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: