Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »


Klik hier voor een vergroting »

 

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Ladderband/koord

Klik hier om te zien hoeveel ladderbanden uw jaloezie zal krijgen.

Vind hier de beste ladderband combinatie

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 jaloezieën naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

 

Let op: De keuze voor bedieningszijde "links tuimelen - links ophalen" en "rechts tuimelen - rechts ophalen” is enkel mogelijk voor jaloezieën breder dan 50cm.

Het koordgewicht heeft dezelfde kleur als de jaloezie.

Volgende stap

Extra opties

In de dag  Afdeklat.
Op de dag Sierkoof (meerprijs €9,-)

De afdeklat wordt standaard meegeleverd.

Let op: De sierkoof is enkel mogelijk wanneer u kiest voor "Op de dag" (op de muur) montage.

Wanneer u meerdere jaloezieën naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de lamellen van uw jaloezieën doorlopen.

Let op! U moet dezelfde kleur/groep kiezen bij stap 2 om de jaloezieën uit te lijnen. Bij grote maat verschillen kunnen jaloezieen niet uitgelijnd worden door het gewichtsverschil.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Tip! Indien u de pvc jaloezieën op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Pvc jaloezieën op maat

Op zoek naar mooie jaloezieën voor uw badkamer of keuken? Speciaal voor vochtige ruimtes bieden wij PVC jaloezieën op maat aan! Deze houtimitatie jaloezieën zijn gemaakt van kunststof lamellen die goed tegen een hoge luchtvochtigheid kunnen. Stel direct uw nieuwe PVC jaloezieën op maat samen en laat u verrassen door de scherpe prijs!


 

https://www.mijnraamdecoratie.nl
Onze klanten beoordelen ons met een 9.2 gebaseerd op 1757 beoordelingen

Bekijk foto's »

Omschrijving

PVC jaloezieën van Joe Benelli

Speciaal voor vochtige ruimtes bieden wij PVC jaloezieën op maat aan. Deze horizontale jaloezieën worden gemaakt van PVC, zoals de naam al zegt. Dit materiaal is zwaarder dan hout, maar heeft als voordeel dat het geen vocht opneemt. U kunt uw nieuwe PVC jaloezieën dus met een gerust hart in uw badkamer of keuken plaatsen. Om de look van houten jaloezieën te kunnen nabootsen, zijn de PVC lamellen afgewerkt met houtnerf structuur. Zo combineert u de stijl van houten jaloezieën met de voordelen van PVC jaloezieën!

PVC jaloezieën geschikt voor kleine ramen

Onze PVC jaloezieën op maat zijn voornamelijk geschikt voor kleinere ramen in de badkamer. Het materiaal waarvan deze jaloezieën zijn, is zwaarder dan bij standaard jaloezieën. Bij een te brede jaloezie bestaat de kans dat de horizontale PVC lamellen iets gaan doorhangen. Daarom raden we u aan om voor jaloezieën van kunststof te kiezen als het gaat om kleine ramen.

Houdt u er daarnaast ook rekening mee dat PVC een zacht materiaal is. De horizontale lamellen van onze PVC jaloezieën zijn gevoelig voor kromtrekken door de warmte van de zon. Heeft u een badkamer raam op het zuiden? Overweeg dan aluminium jaloezieën of Abachi houten jaloezieën in plaats van PVC jaloezieën.

Wanneer kies ik voor PVC jaloezieen?

Onze PVC jaloezieën zijn zeer geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. Andere vormen van raamdecoratie worden gemaakt van stof of hout. Deze materialen kunnen niet goed tegen het hoge vochtgehalte in een ruimte zoals een badkamer. In de stof van een rolgordijn kan schimmelvorming ontstaan en het hout van houten jaloezieën kan krom trekken. Bij een kunststof jaloezie heeft u hier geen last van. Dit type materiaal reageert niet op een hoog vochtgehalte en blijft daarom jarenlang mooi.

Het opmeten van PVC jaloezieen

PVC jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte van het kozijn.
 • Meet de hoogte van het kozijn.
 • Bestel de kleinst gemeten breedte(minus 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn) en gemeten hoogtemaat (allemaal in cm) als dagmaat voor uw PVC jaloezieën.
 • De ophangbak waar de PVC jaloezieën aan hangen is 6 cm in hoogte en 6 cm in diep.

PVC jaloezieën op de dag (op de muur)

 • Meet de breedte van het kozijn.
 • Meet de hoogte van het kozijn.
 • Bepaal de gewenste overlapping van de PVC jaloezieën op het kozijn.
 • Bestel de kleinst gemeten breedte- en hoogtemaat plus de gewenste overlap (in cm) als bestel maat voor uw PVC jaloezieën.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
 • De ophangbak waar de PVC jaloezieën aan hangen is 6 cm in hoogte en 6 cm in diepte.

Uitlijning van PVC jaloezieen op maat

Let op: Heeft u meerdere PVC jaloezieën direct naast elkaar hangen? Dan kunnen wij niet garanderen dat de lamellen doorlopen. Dit komt omdat er altijd enige rek in de ladderkoord of ladderband zit en bij verschillende afmetingen het gewicht ook meespeelt. Door de optie uitlijning te kiezen kunnen wij dit zoveel mogelijk voor u beperken, maar nooit uitsluiten.

Verduistering / privacy

Horizontale jaloezieën zijn niet bedoeld om een ruimte volledig lichtdicht af te sluiten. De beste sluiting bereikt u door de jaloezieën naar beneden te kantelen. Voor privacy of lichtinval regulatie kunt u de lamellen naar boven of naar beneden kantelen.

Wat zijn PVC jaloezieën?
PVC jaloezieën zijn horizontale lamellen gemaakt van PVC, ofwel kunststof. Deze kunststof jaloezieën zijn dankzij hun praktische eigenschappen zeer geschikt voor montage in vochtige ruimtes, zoals een badkamer. De kunststof lamel is glad en heeft een moderne uitstraling.
Worden mijn PVC jaloezieën kant en klaar geleverd?
Bij MijnRaamdecoratie.nl bieden we uitsluitend maatwerk raamdecoratie aan. Uw nieuwe raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt. Als u uw kunststof jaloezieën binnen krijgt, hoeft u deze niet zelf in te korten. U hoeft enkel nog de jaloezie te monteren en vanaf dan kunt u genieten van de stijlvolle uitstraling van uw nieuwe PVC jaloezieën op maat.
Wat is het voordeel van PVC jaloezieën?
De PVC jaloezieën van Joe Benelli zijn van kunststof gemaakt. Dit materiaal neemt geen vocht op, waardoor er ook geen schimmelvorming in het materiaal kan ontstaan. Daarbij is het schoonmaken zo gepiept: u kunt de horizontale lamellen eenvoudig met een vochtige doek afnemen. En dankzij de horizontale jaloezieën kunt u zelf de gewenste lichtinval en inkijk bepalen. Een perfecte keuze voor in uw badkamer!
Waarom worden kunststof jaloezieën niet aangeraden voor ramen op het zuiden?
Onze kunststof jaloezieën bieden voor vele woningen een geschikte keuze. Echter, in sommige gevallen is deze raamdecoratie niet de beste keuze. Omdat PVC een zacht materiaal is, kan het materiaal gaan kromtrekken bij een te hoge temperatuur. Zeker bij ramen op het zuiden kan de ruimte tussen het raam en de jaloezie snel opwarmen en dus kromtrekken. Voor ramen op het zuiden raden we aan om te kijken naar een andere vorm van raamdecoratie die geschikt is voor badkamers, zoals aluminium jaloezieën.
Technische gegevens
Afmetingen
Breedte van de lamel: 50 mm
Afmetingen bovenbak: 51 x 58 mm (combinatie van staal en pvc)
Maximaal leverbare afmetingen: 260 cm breed x 360 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 45 cm breed x 30 cm hoog
Uitlijning: PVC kan niet uitgelijnd worden, wij kunnen niet garanderen dat lamellen die naast elkaar hangen volledig gelijk lopen
Overig  
Houtimitatie afdeklat: Gratis meegeleverd om de bovenbak af te werken; tevens is bij "op de dag" een mogelijk tot bestellen van een sierkoof
Ladderkoord: Het ladderkoord is 3 mm breed.
Ladderband: Het ladderband is 10mm, 25 mm of 38 mm
Montagebeugel: Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.
Bedieningssysteem:: Bedieningskoorden, verkrijgbaar in 4 opties
Gewicht: ± 3 kg per m 2
Aantal ladderkoorden / ladderbanden
Breedte 45 - 60 cm 2 ladderbanden
Breedte 60,1 - 90 cm 3 ladderbanden
Breedte 90,1 - 120 cm 4 ladderbanden
Breedte 120,1 - 150 cm 5 ladderbanden
Breedte 150,1 - 180 cm 6 ladderbanden
Breedte 180,1 - 210 cm 7 ladderbanden
Breedte 210,1 - 240 cm 8 ladderbanden
Breedte 240,1 - 260 cm 9 ladderbanden
Hoogte van jaloezieën Hoogte pakket
50 cm 13,5cm
75 cm 16,5 cm
100 cm 19 cm
125 cm 21,5 cm
150 cm 24,5 cm
175 cm 27,5 cm
200 cm 30 cm
225 cm 32,5 cm
250 cm 35,5 cm
275 cm 38 cm
300 cm 41 cm
Maat berekenen

Instructievideo's


Houten jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

houten jaloezieën op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties
Ladderkoord

Ladderkoord
Ladderkoord: Standaard uitrusting, de ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de kleur van uw jaloezieën.


ladderband

Ladderband
Ladderband geeft uw jaloezieën een wat stoerdere uitstraling, maar kan wel wat drukker over komen. Het ladderband is leverbaar in zowel 25 mm als 38 mm


montagebeugel

Montagebeugel
Bij alle houtimitatie jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


sierkoof

Sierkoof
Bij alle houtimitatie jaloezieën van onze collectie wordt standaard een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'op de dag' kiest, kunt u echter ook kiezen voor een sierkoof. Zoals op de foto hieronder ook te zien is, is dit een speciaal gemaakte sierkoof, speciaal om uw jaloezieën ook aan de zijkanten netjes af te werken.


sierkoof

Onderlat vastzetten
Wanneer u de jaloezieën op een deur of een kantel/kiepraam gaat monteren gebruik dan het klipje voor het vastzetten van de onderlat. Dit voorkomt dat de houtimitatie lamel gaat klapperen.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: